- 30 Aralık 2010
- 1.155
- 1.415
- 133
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
:) haklısın öyle tatlılarki kim istemez bebek sevmeyi sen dokunmuşsun canım insanın içi kaynar okadarında bişey yok ama ağzunı ağzını tükürüklü öpüşünce hoş olmuyor işteBir kez öpmeyin sevmeyin diye tepki aldıktan sonra da insanın içinde daha da bebek sevgisi kalmıyor valla ben böyle bir tepkiyle karşılaştım ondan beridir bebeklere elimi dahi sürmem :) yapmak istediğim de elini tutmaktı sadece annesi elini tutmasan cinim agzına götürüyor dedi mikrop kapıyomuş, o an bende hanım hanım sakınan göze çöp batar diye çemkirecektim de neyse dedim muhattap olmayım
ben gördüğümü söylüyorum bi arkadaşım çok sakınırdı aman hasta olmasın aman terlemesin çocuği sürekli hasta oluyordu.
şükür 7 yaşında kızım var 7 kere hasta olmamıştır.
emekleme döneminde elleri yerde oluyordu sonra ağzına sokuyordu emziği yere düşüyo kendi hemen ağzına sokuyordu mesela.
hepimiz normal insanlar olarak normal derecede mikropluyuzdur çocuğun biraz mikroba alışık olması lazım yoksa okula başladığında çok hasta olur
bunlar benim düşüncem tabi kimseyi bağlamaz
Aynen bi hasta olsa ilaç alamıyoruz daha küçük bir burnu tıkanıyorda ne kadar zorlanıyor insan yok ya tepki vermeliyim artıkKüçük çocuk öpülmez, sadece başından koklanır. Eller de öpülmez, o eller hep ağızda çünkü.
Asın suratınızı, tepki gösterin. Milletin düşüncesizliğini benim çocuğum neden çeksin.
Hele ki üç aylık, bi grip bulaşsa o bebek ne hale gelir. Nefes alamaz başta, hastanede geçer.
Koyun tepkinizi, sevene amenna ama böyle de olmaz ki.
Evet insan çocuğa bakmaya korkuyor annenin bakışları görünce :)Ya yeri gelmişken söyleyeyim öpmek falan tamam ama bazen birinin çocuğuna gülümsersiniz ve maşallah falan dersiniz ya anne baba duvar gibi durunca çok uyuz oluyorum. Benim çocuklarımı sevdiklerinde bir gülümsüyorum mesela ben. Bazı insanlar sadece kendilerinin çocukları varmış gibi davranıyorlar.
Benim kuzenim de ne kadar sakınmışsa çocuk o kadar hasta. O kadar titiz ki abartılı. Hatta doktoru bile demiş ki çocuğun vücudunun mikroba da alışması lazım. Ama konu sahibinin bebeği de çok küçük.
sonra ne oldu hastalık mı kaptı çocuğunuz yapmayın allasenCildi hassas dr yasakladı deyin.Benim oğlum dogdugu zaman dr demişti kimse opmesin diye bizde öptürmuyorduk .Eşimin anneannesi geldi dedik öptürmedik.Kadın giderken aa ben dayanamam küçük bebeğe dedi yüzünden öptü gitti nasıl sinir olmuştum
Vallahi bu yazanları okudukça Bebek sevmeye korkar oldum.sonra ne oldu hastalık mı kaptı çocuğunuz yapmayın allasen
Büyük kızımı bende öle aman aman korumadım teyzem dolaptan soğuk meyve bile yedirmezken soğuk şeylerde içti yedi evimi çok sıcak yapmadım soğugada alıştı Allaha şükür nadir hasta olur ama işte şu öpme konusuna takığım ailem öpüyor teyze dayı babane bunlar değilse hiç samimiyetim olmayan insanların tabiri caizse yaşar gibi öpmesine sinir oluyorum benhep öyle oluyor bana diyorlardı napıyorsun hiç hasta olmuyor diye en çok terledi deye sırtına havlu koyulan çocuklar hasta olur baksanıza sokak çocuklarına ayaklarında ayakkabı yok yaşıyorlar bu benim düşünce yapım genelde zaten çok minik çocuklar pek sevilmez yani yeni doğmuş bebekler sevimli de olmuyo en azından bi amtı aylık 8 aylık olacakki kah kih yapınca gülsün
ama bundan sonra çocuk severken dikkat edicem bu kadar çok öpmeye karşı olan olduğunu bilmiyordum.
her çocuğu zaten sevmem çok çok sevimli olmadıkça bu da benim huyumdur :)
hanımlar bu arada öpülmesini istemiyorsanız sevimli giydirmeyin çocuklarınızı albenisi artar
Kapabilirdi çünkü dr yasakladı diyorum görmediniz herhalde erken doğum yapmıştım dr anneme eşime bile dedi opmeyin diyesonra ne oldu hastalık mı kaptı çocuğunuz yapmayın allasen
vallahi bende artık sevmem ne kadar çok karşı olan varmış yaVallahi bu yazanları okudukça Bebek sevmeye korkar oldum.
Ben de engellemem opmelerini tabi ama dr yasakladiyysa uyarim birde dudaktan opmem kimsenin bebeğiniVallahi bu yazanları okudukça Bebek sevmeye korkar oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?