Bebeğinizi capcup öpenlere tepki verebiliyor musunuz?Banada öğretin :(

Küçük çocuk öpülmez, sadece başından koklanır. Eller de öpülmez, o eller hep ağızda çünkü.
Asın suratınızı, tepki gösterin. Milletin düşüncesizliğini benim çocuğum neden çeksin.
Hele ki üç aylık, bi grip bulaşsa o bebek ne hale gelir. Nefes alamaz başta, hastanede geçer.
Koyun tepkinizi, sevene amenna ama böyle de olmaz ki.

Esimle benden baska kimsenin opmesine izin vermiyorum anane dede teyze amca babane kimseye opmeyin sakin dedim misafirin kizii odaya bi girdim sap sap opuyordu canim opme bebegi dedim mikrop kapar herkes anladi zaten opulmicegini yengemizde elinden opmus gormedm onuda uyardm opme yenge dedim isilik olur elinden öptüm dedi tamam dedim kusura bakilick birsey göremiyorum ben
Şuan dudagim kabardi kendim bile opmuyorum eşime dedim unutursam uyar diye

:) haklısın öyle tatlılarki kim istemez bebek sevmeyi sen dokunmuşsun canım insanın içi kaynar okadarında bişey yok ama ağzunı ağzını tükürüklü öpüşünce hoş olmuyor işte

Benim kuzenim de ne kadar sakınmışsa çocuk o kadar hasta. O kadar titiz ki abartılı. Hatta doktoru bile demiş ki çocuğun vücudunun mikroba da alışması lazım. Ama konu sahibinin bebeği de çok küçük.

Aynen bi hasta olsa ilaç alamıyoruz daha küçük bir burnu tıkanıyorda ne kadar zorlanıyor insan yok ya tepki vermeliyim artık

Ya yeri gelmişken söyleyeyim öpmek falan tamam ama bazen birinin çocuğuna gülümsersiniz ve maşallah falan dersiniz ya anne baba duvar gibi durunca çok uyuz oluyorum. Benim çocuklarımı sevdiklerinde bir gülümsüyorum mesela ben. Bazı insanlar sadece kendilerinin çocukları varmış gibi davranıyorlar.

Henüz yok ama olsa önce güzellikle uyarır dinlemezse o kemçük ağzını çocuğumdan uzak tut derim

4 seneme girdim çocuğum yok bazı bebekler o kadar tatlı oluyor ki içim gidiyor al öp sev ama kıyamıyorum hasta filan olur diye. Eşimin amca oğlunun çocuğu oldu gittik görmeye kucağıma bile almadım al filan dediler korktum valla almadım.
Kimsenin çocuğunu alıp sevemiyorum hem laf söz olur diye hem de küçük hassastır diye. Siz de açık açık söyleyin insanlar imayla anlamıyorlar ne yazık ki.

Cildi hassas dr yasakladı deyin.Benim oğlum dogdugu zaman dr demişti kimse opmesin diye bizde öptürmuyorduk .Eşimin anneannesi geldi dedik öptürmedik.Kadın giderken aa ben dayanamam küçük bebeğe dedi yüzünden öptü gitti nasıl sinir olmuştum

Evet insan çocuğa bakmaya korkuyor annenin bakışları görünce :)

hep öyle oluyor bana diyorlardı napıyorsun hiç hasta olmuyor diye en çok terledi deye sırtına havlu koyulan çocuklar hasta olur baksanıza sokak çocuklarına ayaklarında ayakkabı yok yaşıyorlar bu benim düşünce yapım genelde zaten çok minik çocuklar pek sevilmez yani yeni doğmuş bebekler sevimli de olmuyo en azından bi amtı aylık 8 aylık olacakki kah kih yapınca gülsün

ama bundan sonra çocuk severken dikkat edicem bu kadar çok öpmeye karşı olan olduğunu bilmiyordum.
her çocuğu zaten sevmem çok çok sevimli olmadıkça bu da benim huyumdur :)

hanımlar bu arada öpülmesini istemiyorsanız sevimli giydirmeyin çocuklarınızı albenisi artar

sonra ne oldu hastalık mı kaptı çocuğunuz yapmayın allasen

Ay ben tepki veremiyorum cuma günü oğlumun kontrolü vardı tahlil veriyoduk hemşire alnından burnundan şapur şupur öptü bişi diyemedim;(

Büyük kızımı bende öle aman aman korumadım teyzem dolaptan soğuk meyve bile yedirmezken soğuk şeylerde içti yedi evimi çok sıcak yapmadım soğugada alıştı Allaha şükür nadir hasta olur ama işte şu öpme konusuna takığım ailem öpüyor teyze dayı babane bunlar değilse hiç samimiyetim olmayan insanların tabiri caizse yaşar gibi öpmesine sinir oluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…