Bebeğinizi capcup öpenlere tepki verebiliyor musunuz?Banada öğretin :(

vallahi bende artık sevmem ne kadar çok karşı olan varmış ya
Oğlum bebekken çok tombikti. Bir gün genç bir kadın geldi yanıma doktor için sıra beklerken ve dayanamayacağım çok tatlı sevebilir miyim dedi. 4 yaşlarında bir oğlu da vardı. Sevdiler,güldürdüler gittiler. Bir parça eksilmedi oğlumdan. Burada konu öpmek ama yeri gelmişken döktüm içimi

Farklı görüşler mutlaka olur arkadaşlar ama küçük bebek Şapur şupur öpülmemeli doğru olan bu profesör çocuk doktoru bile daha ben söylemeden öpülmesin özellikle elleri sürekli ağzında çünkü dedi

o zaman öptürmeyin madem tanımıyorsunuz öpmeye yeltendiklerinde biz öpmeden seviyoruz diyen

mesela çocuğu olmayan bi kadın olsa gelse çocuğu tam öpecek dur öpme dediğini düşün kadın kahrolur ya herkesin bebeği kendine diyip konudan çıkıcam artık

Dr
misafir almayacaksın evine erken doğdu ise toparlanana kadar.

müze gibi düşünüyorsunuz giriş var ama ellemek yok
Dr yasakladı diyorum ama anlatamıyorum .Evime geleni kapıdan çevirmem kucağına verdim zaten elini tutabilir opebilirdi.Kizimda geldi optuler çok şükür hasta değildi.Oğlum kuvezzde neler çekti üç gün Rabbim göstermesin kimseye..

Mutlaka seveceğiz çocuğunun yüzüne baktırmak istemeyeni bende anlamıyorum bebek kim sevmez bende görünce içim giderdi ne koklanır bu şimdi diye miss gibi bebek kokusu içime çekmek isterdim yada sevmek ama ağzını ağzınk öpmek değil

yok ben ciddi olarak söyledim erken doğmuşsa misafir kabul etmeyeceksin bi de ben bebek görmeye 40 ı çıktıktan sonra giderim yeni doğum yapmış normal olsun sezaryen olsun yeni anneye misafirliğe gidilmesini saçma buluyorum

İşte yaşlı kadın gelmiş nasıl cevireyim hem Kv getirdi annemnasıl desin gidin diye.

Ya iyide bu cocuklar kucukken sevilmeyecekse ne zaman sevilecek?valla benim kuzenimin cocugu cok tatliydi mincirdik sevdik optuk her gittigimizde ilgilendik ki hala oyleyiz bigun bizde cikolatasini yere dusurdu ayyy onu yeme yeni veriyim dedim kuzenim birak yesin mikrobada ihtiyaci var dedi hicte bizden sakinmadi

Bi tanıdığımın oğlu öpülmekten dolayı ağız alerjisi olmuştu çocuğun çene ve ağız bölgesi yara olmuştu hep. bence açıkça kibar bir üslupla söyleyin. kırılana darılana da yapacak bi şey yok.

16 yaşındaydım,bir erkek kardeşim dünyaya geldi.asla ve asla kimsenin öpmesine izin vermedim o yaşımda bile.öpmeye kalkanın kucağından aldım.alıp eve gidiyordum direk komşudayken fln annem şokbebek öpülmez diye.
tabii çok tepki verdi insanlar.
32 yaşımdayım.Eğer Allah bir evlat nasip ederse yine aynısını yaparım.ve bende asla kimsenin bebeğini öpmem,yaklaşıp nefesimin nefesine değmesine izin vermem.
İsteyen bozulabilir.hatta bu fikrimi eltime söylediğimde insanlar kırılır,senden uzaklaşır demişti.
Küçücük bir bebeği düşündüğüm için benden uzaklaşmak isteyen olursa hiç umrumda olmaz.

Canim ben alisveris merkezinde yillar once yasadigim bir olayi anlatayim: oglum pamuk gibi bembeyaz tombul yanakli bir bebekti.alisveris merkezlerinde hic tanimadigim insanlar şap diye operlerdi.bir gun yine alisveris icin oglumu bebek arabasina koydum. gezerken bir teyze ayyy massallah diyerek geldi oglandan koca bi makas aldı.tam dudaklarıni uzatip hazirladi .ogluma egildi ki,,eyvah dedim,öpecek.hemen teyzeye,aman teyze sakin öpme oglumda degisik bulasici bir virus var sana da gecer dedim(allahimm esirgesin ama mecbur kaldim yoksa bu gidisle cidden hastalik bulasacakti)teyze makas aldigina bile pisman oldu:) vah yavrum gecmis olsun allah sifa versin dedi uzaklasti:)) guzel yontem.aklinda bulunsun :)

Tabi bundan rahatsiz oldugunu direk soylemek te var.ama yapi meselesi.malesef bende kimsecikleri kiramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…