- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Kapabilirdi çünkü dr yasakladı diyorum görmediniz herhalde erken doğum yapmıştım dr anneme eşime bile dedi opmeyin diye
ben kendi çocuğumu bile Dudaktan öpmem doğru bulmuyorum onuBen de engellemem opmelerini tabi ama dr yasakladiyysa uyarim birde dudaktan opmem kimsenin bebeğini
Oğlum bebekken çok tombikti. Bir gün genç bir kadın geldi yanıma doktor için sıra beklerken ve dayanamayacağım çok tatlı sevebilir miyim dedi. 4 yaşlarında bir oğlu da vardı. Sevdiler,güldürdüler gittiler. Bir parça eksilmedi oğlumdan. Burada konu öpmek ama yeri gelmişken döktüm içimivallahi bende artık sevmem ne kadar çok karşı olan varmış ya
Büyük kızımı bende öle aman aman korumadım teyzem dolaptan soğuk meyve bile yedirmezken soğuk şeylerde içti yedi evimi çok sıcak yapmadım soğugada alıştı Allaha şükür nadir hasta olur ama işte şu öpme konusuna takığım ailem öpüyor teyze dayı babane bunlar değilse hiç samimiyetim olmayan insanların tabiri caizse yaşar gibi öpmesine sinir oluyorum ben
Dudaktan öpmek nedir ya uyuz oluyorum. En fazla gıdışından öpersin mis gibi. Sapık gibi dudak nedir yani. Haklısın tabi.Ben de engellemem opmelerini tabi ama dr yasakladiyysa uyarim birde dudaktan opmem kimsenin bebeğini
mesela çocuğu olmayan bi kadın olsa gelse çocuğu tam öpecek dur öpme dediğini düşün kadın kahrolur ya herkesin bebeği kendine diyip konudan çıkıcam artıkOğlum bebekken çok tombikti. Bir gün genç bir kadın geldi yanıma doktor için sıra beklerken ve dayanamayacağım çok tatlı sevebilir miyim dedi. 4 yaşlarında bir oğlu da vardı. Sevdiler,güldürdüler gittiler. Bir parça eksilmedi oğlumdan. Burada konu öpmek ama yeri gelmişken döktüm içimi
Dr yasakladı diyorum ama anlatamıyorum .Evime geleni kapıdan çevirmem kucağına verdim zaten elini tutabilir opebilirdi.Kizimda geldi optuler çok şükür hasta değildi.Oğlum kuvezzde neler çekti üç günmisafir almayacaksın evine erken doğdu ise toparlanana kadar.
müze gibi düşünüyorsunuz giriş var ama ellemek yok
Yok asla demem evladı olmayan birinemesela çocuğu olmayan bi kadın olsa gelse çocuğu tam öpecek dur öpme dediğini düşün kadın kahrolur ya herkesin bebeği kendine diyip konudan çıkıcam artık
yok ben ciddi olarak söyledim erken doğmuşsa misafir kabul etmeyeceksin bi de ben bebek görmeye 40 ı çıktıktan sonra giderim yeni doğum yapmış normal olsun sezaryen olsun yeni anneye misafirliğe gidilmesini saçma buluyorumDr
Dr yasakladı diyorum ama anlatamıyorum .Evime geleni kapıdan çevirmem kucağına verdim zaten elini tutabilir opebilirdi.Kizimda geldi optuler çok şükür hasta değildi.Oğlum kuvezzde neler çekti üç günRabbim göstermesin kimseye..
Tabii ona kızıyorum dr yasakladı o zaman diye eşim opmedi kokladi durdu bende opemedim doya doya doyaDudaktan öpmek nedir ya uyuz oluyorum. En fazla gıdışından öpersin mis gibi. Sapık gibi dudak nedir yani. Haklısın tabi.
İşte yaşlı kadın gelmiş nasıl cevireyim hem Kv getirdi annemnasıl desin gidin diye.yok ben ciddi olarak söyledim erken doğmuşsa misafir kabul etmeyeceksin bi de ben bebek görmeye 40 ı çıktıktan sonra giderim yeni doğum yapmış normal olsun sezaryen olsun yeni anneye misafirliğe gidilmesini saçma buluyorum
3 aylık bebeğim var halasını babanesini vs ailemizi geçtim öpmek istiyorlar bişey denmiyor küçük öpücükler oluyor yeni doğduğunda öpmedilerde şimdi toparladıkça başladılar neyse derdim o değilde dış kapının dış mandalı insanların çocuğu çap cup öpmesine sinir oluyorum okula büyük kızımı götürürken arkadaş pat yüzünü açıp bişey deneme fırsat bile kalmadan çap öpüyor veya annenimin bi komşusu var çok iyi tatlı bi kadın bebeğime deli divane oluyor seviyor falan ama cap cup öpe öpe öle kibar öpmede değil hani ben bişey diyemiyorum demek istiyorum ama diyemiyorumya cildinin hassaslığı bi tarafa kış ayı hastalıktan korkuyorum daha küçük bu insanları kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne diyebilirim öpmemeleri için ben başkasının bebeğini sevmeye çekinirken bazı insanların bu kadar rahat olmasına sasırıyorum daha eşim öyle öpmedi çap cup küçük olduğu için siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz bebeğinizi öpenlere
Canim ben alisveris merkezinde yillar once yasadigim bir olayi anlatayim: oglum pamuk gibi bembeyaz tombul yanakli bir bebekti.alisveris merkezlerinde hic tanimadigim insanlar şap diye operlerdi.bir gun yine alisveris icin oglumu bebek arabasina koydum. gezerken bir teyze ayyy massallah diyerek geldi oglandan koca bi makas aldı.tam dudaklarıni uzatip hazirladi .ogluma egildi ki,,eyvah dedim,öpecek.hemen teyzeye,aman teyze sakin öpme oglumda degisik bulasici bir virus var sana da gecer dedim(allahimm esirgesin ama mecbur kaldim yoksa bu gidisle cidden hastalik bulasacakti)teyze makas aldigina bile pisman oldu:) vah yavrum gecmis olsun allah sifa versin dedi uzaklasti:)) guzel yontem.aklinda bulunsun :)3 aylık bebeğim var halasını babanesini vs ailemizi geçtim öpmek istiyorlar bişey denmiyor küçük öpücükler oluyor yeni doğduğunda öpmedilerde şimdi toparladıkça başladılar neyse derdim o değilde dış kapının dış mandalı insanların çocuğu çap cup öpmesine sinir oluyorum okula büyük kızımı götürürken arkadaş pat yüzünü açıp bişey deneme fırsat bile kalmadan çap öpüyor veya annenimin bi komşusu var çok iyi tatlı bi kadın bebeğime deli divane oluyor seviyor falan ama cap cup öpe öpe öle kibar öpmede değil hani ben bişey diyemiyorum demek istiyorum ama diyemiyorumya cildinin hassaslığı bi tarafa kış ayı hastalıktan korkuyorum daha küçük bu insanları kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne diyebilirim öpmemeleri için ben başkasının bebeğini sevmeye çekinirken bazı insanların bu kadar rahat olmasına sasırıyorum daha eşim öyle öpmedi çap cup küçük olduğu için siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz bebeğinizi öpenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?