Bebeğinizi İlk Ne Zaman Oynadığını hissetiniz???? Kızlarrrr

nur_erdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
37
0
86
41
İstanbul
Kıslar ben 17+1 günlük hamıleyım ama henuz bebeğimi hissetmiyorum siz hissetmeye basladınızmı yoksa bendemi bir sorun war ben hiç bişi anlamıyorumm yardımcı olurmusunuz neler hissediyorsunuz???kaydirigubbakcemile4:CüvCüv::CüvCüv:

Kıslar ben 17+1 günlük hamıleyım ama henuz bebeğimi hissetmiyorum siz hissetmeye basladınızmı yoksa bendemi bir sorun war ben hiç bişi anlamıyorumm yardımcı olurmusunuz neler hissediyorsunuz???kaydirigubbakcemile4:CüvCüv::CüvCüv:

merhaba bende 18+1 günlük hamileyim bebeğin hareketlerini daha geçen hefta hissetmeye başladım merak etme stres yapma

merhaba bende 17+5 haftadayım hala bişey hissetmiyorum. ama birkaç gün oldu doktora gideli. bebeğimizde bi problem yok gayet sağlıklı..
ama bende artık hissetmek istiyorum..

cnm ben de yeni yeni hissediorum en net dün gece eşim de ben de elimizle hissettik muhtemelen karın gurultusu ya da bağırsak hareketleriyle karıştırıosundur. sırt üstü uzanınca kıpırdıo benimki sağa sola dönünce duruyo, bu haftalarda sanırım bebekler genelde uyuyo o uyandığında sen uyuosundur ondan hissetmiosundur. elini karnına koymadan hissetmen de daha geç olur

ben ilk 14. haftamda hissetmistim ...cok hafif bir segermeydi...ama simdi kuvvetlendi ve dhaa iyi algilamaya basladim...dunden beri cok hareketli tekmeliyip duruyor...hele bir de muzik duyarsa ...

ben ilk 14. haftamda hissetmistim ...cok hafif bir segermeydi...ama simdi kuvvetlendi ve dhaa iyi algilamaya basladim...dunden beri cok hareketli tekmeliyip duruyor...hele bir de muzik duyarsa ...

bak sen yaramazakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 cok yaramaz olucak cokkk:lepi:

bak sen yaramazakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 cok yaramaz olucak cokkk:lepi:

valla mehaycim hic sorma,bizimki insallah oglak burcu olucak,duyduguma gore de oglak burcu cocuklari cok yaramaz ve hiperaktif oluyorlarmis...:emir_bebek:cekecegim var yani :emir_bebek:ama olsun raziyim:CüvCüv:

ya mehay herkes öyle diyor " yandin sen " ....napiyim cok yaramazlik yaparsa acik da babasi baksin dimi ama:)))

Bende 16.haftadan beri hissediyorum önce bağırsak gaz falan sandım ama sonra baktım sürekli olmaya başladı, göz seyirmesi gibi pıtır pıtır seyirmeler oluyo karnımın alt kısmında, iki gündürde daha sertleşmeye başladı hareketler,
bu arada doğrumudur bilmem ama erkekler 4.ayda, kızlar 5.aydan sonra oynarmış, benimki tuttu

zaten ilk hareketleri biz segerme saklinde algiliyoruz galiba...
benim de ilk baslarda oyle olmustu,ama simdi iyice ayirt edebiliyorum..
erkek mi olacak ne:))
kipir kipir hic durmuyor ya:))

merhaba kızlar bende bu gece uyurken sırt üstü dönmüşüm karnımda kalp atışı gibi bir pıtırtıyla uyandım 3,4 kez minicik bir şey vurdu sanki yan dönünce hemen geçti acaba bebek hareketimiydi

Back
X