Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğinizi İlk Ne Zaman Oynadığını hissetiniz???? Kızlarrrr
ben de 17 haftalıkken hissetmiştim.şu an 22 haftalığım.gittikçe daha da güçleniyor tekmelemeler.merak etme yakında içindedki canavarı farkedeceksin.benim kız beni bayağı bi hırpalıyor:)
kızlar bende ilk kez dün akşam hissettim yatarken hafiften göbişimin üzerine gelmişim aralıklı olarak 3 minik hareketti tekme kadar şiddetli diildi ama bebişimin hareketiydi.
rahatsız oldu galiba oğlişim:)
bu arada 6 . 4 htalık hamileyim
ilk 16. haftamda hissettim şuanda 27 haftalık bebeğim sol tarafa yatınca daha iyi hissediliyor zaten doktorlar sol tarafa yatılmasını tavsiye ediyorlar bebeğin rahat nefes alması için...
kızlar bende ilk kez dün akşam hissettim yatarken hafiften göbişimin üzerine gelmişim aralıklı olarak 3 minik hareketti tekme kadar şiddetli diildi ama bebişimin hareketiydi.
rahatsız oldu galiba oğlişim:)
bu arada 6 . 4 htalık hamileyim
bebeğim 18 haftalık, hala hissetmiyorum. bazen kaynanama böyle kıpradı şöyle kıpradı diyorum gülüyor alay ediyor öyle olmaz daha hissedemiyormusun ne biçim iş bu diyo :S onu hissetmek istiyorummm (
bebeğim 18 haftalık, hala hissetmiyorum. bazen kaynanama böyle kıpradı şöyle kıpradı diyorum gülüyor alay ediyor öyle olmaz daha hissedemiyormusun ne biçim iş bu diyo :S onu hissetmek istiyorummm (