Bebeğinizi İlk Ne Zaman Oynadığını hissetiniz???? Kızlarrrr

ben de 17 haftalıkken hissetmiştim.şu an 22 haftalığım.gittikçe daha da güçleniyor tekmelemeler.merak etme yakında içindedki canavarı farkedeceksin.benim kız beni bayağı bi hırpalıyor:)

kızlar bende ilk kez dün akşam hissettim yatarken hafiften göbişimin üzerine gelmişim aralıklı olarak 3 minik hareketti tekme kadar şiddetli diildi ama bebişimin hareketiydi.
rahatsız oldu galiba oğlişim:)
bu arada 6 . 4 htalık hamileyim

ilk 16. haftamda hissettim şuanda 27 haftalık bebeğim sol tarafa yatınca daha iyi hissediliyor zaten doktorlar sol tarafa yatılmasını tavsiye ediyorlar bebeğin rahat nefes alması için...

kızlar bende ilk kez dün akşam hissettim yatarken hafiften göbişimin üzerine gelmişim aralıklı olarak 3 minik hareketti tekme kadar şiddetli diildi ama bebişimin hareketiydi.
rahatsız oldu galiba oğlişim:)
bu arada 6 . 4 htalık hamileyim

ya yanlış yazmışım kızlar 16 . 4 haftalık dicektim:1shok: 6 hafta çıkmış.kaydirigubbakcemile3

16 haftadan beri,çok güzel bir duygu,allah herkeze yaşatsın

bebeğim 18 haftalık, hala hissetmiyorum. bazen kaynanama böyle kıpradı şöyle kıpradı diyorum gülüyor alay ediyor öyle olmaz daha hissedemiyormusun ne biçim iş bu diyo :S onu hissetmek istiyorummm :((

bebeğim 18 haftalık, hala hissetmiyorum. bazen kaynanama böyle kıpradı şöyle kıpradı diyorum gülüyor alay ediyor öyle olmaz daha hissedemiyormusun ne biçim iş bu diyo :S onu hissetmek istiyorummm :((

doktorlar ilk hamileliği olan kişilerin 20. haftadan sonra hissedeceğini söylüyor. fakat ben 18 haftalıkken net hissetmiştim hatta eşimde hissetti :16:

yani 20.haftadan sonrada hissedebilirsin hissetmemen normal :40:

Back
X