bebeginizi ilk ne zman hissettiniz?

Ben 16. Haftada hissettim ama bağırsakmı değil mi onı anne hissediyor arkadasss kim ne derse desin. Sen içindeki hareketin bebek olduğunu düşünüyorsan o senin bebeğindir. :anne:
kendimi kandirmak istemiyorum ama bebegimi hissetigimi dusunuyorum farkli geliyor niyeyse bagirsak hareketlerinden :)

kendimi kandirmak istemiyorum ama bebegimi hissetigimi dusunuyorum farkli geliyor niyeyse bagirsak hareketlerinden :)
O zaman o senin bebeğin. hissetmenin tadını çıkar ilerleyen aylarda bebek büyüdükce hareketleri daha belirgin olunca onun keyfini de ayrı yasayacaksın. Gözünle bile göreceksin karnında. sana tavsiyem o anları video kaydet ben şimdi videoya bakıyorum birde bebeğime bakıyorum bu bir mucize olmalı diyorum :anneadayı::KK46:

O zaman o senin bebeğin. hissetmenin tadını çıkar ilerleyen aylarda bebek büyüdükce hareketleri daha belirgin olunca onun keyfini de ayrı yasayacaksın. Gözünle bile göreceksin karnında. sana tavsiyem o anları video kaydet ben şimdi videoya bakıyorum birde bebeğime bakıyorum bu bir mucize olmalı diyorum :anneadayı::KK46:
ayyy insallah yaa biraz daha buyusede tam olarak hissetsem.evet kesinlikle videoya cekilmeli mucize gercekten inanilmaz bisey

16-17 haftalık civarı pıt pıt şeklinde hissediyordum arada. Sonra giderek arttı ve güçlendi vuruşları. Şu an 20+6 dayım ve her gün düzenli olarak hareket ediyor. Saati bile var. :-) Özellikle sırt üstü uzandığımda akşam 22.00-02.00 arasında bi saatte uzun süre hareket ediyor. Eşim de elini koydugunda net hissediyor. Bebeğim kız bu arada.

16-17 haftalık civarı pıt pıt şeklinde hissediyordum arada. Sonra giderek arttı ve güçlendi vuruşları. Şu an 20+6 dayım ve her gün düzenli olarak hareket ediyor. Saati bile var. :-) Özellikle sırt üstü uzandığımda akşam 22.00-02.00 arasında bi saatte uzun süre hareket ediyor. Eşim de elini koydugunda net hissediyor. Bebeğim kız bu arada.
zaten anne dinlenirken hareketlenirmis bebisler :) masallah ne guzel bi an once o gunlere gelmek istiyorum Allah bagislasin kiziniz baya hareketli demekki

zaten anne dinlenirken hareketlenirmis bebisler :) masallah ne guzel bi an once o gunlere gelmek istiyorum Allah bagislasin kiziniz baya hareketli demekki

Evet, sabah da hareketleriyle uyandım. :) Çok güzel bir his. İleride can yakmaya dönüşecek bir his elbet. Sizin de az kalmış hareketlerin netleşmesine.

selam kizlarr bebislerinizin hareketlerini ilk ne zman hissettiniz ve nasil bi histi?bide bu bagirsak hareketleri nasi ayirt ediliyor ben 12.haftamdayim ve elimi koydugumda icimde biseyler geziniyor sanki.herkes bagirsak gaz vs.diyo ama merak ettim bu kadr erken hisseden varmi :) hssettgni dusunmek bile cok guzel
Ben ilk 13.haftada iki gun ard arda hisstmistim. Doktor olabilir dedi. Ama sadece uzun sure hisstmeyeblrsn dedi. Oylede oldu. Bir kez de 17. Haftamda bir kez hissettm. Sonrasi 20den snra. Artik kesintisiz:))

17 de hissettim sonra artarak devam etti oncesindeki bağırsak hareketiymis gerçek tekmelemeyi hissedince anladımm

17 de hissettim ama çok hafif pıt pıt şeklinde oldu sonraları arttı şimdi maşallah karnımdan çıkacak sanki :)

17 haftalıkken sırt üstü yattığımda gayet net hissediyordum hiç durmuyodu minnakcık bişey :)
20 haftalıkken otururrken ve ayaktaykende hissettim

Back
X