- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Öyle mi? Mesela ne zaman hissetmiştiniz? Bazen böyle sertlik hissediyorum sağ tarafımda o zaman orda olduğunu anlıyorum ama diğer türlü sanki hamile değilim :)Erkek bebek erken hissediliyor!!
Bende öyle olmuşdu
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım. Evet bir yere toplandığını hissediyorum arada bir ama cinsiyet belli değil bizim daha. Cinsiyettense bana, daha çok hamile gibi hissetmemek tuhaf geliyor :)İlk hissetmeye başladığım haftalar, 11-12 haftalarıydı
Aynen bendede toplanıo bir tarafa
Özellikle mutfak tezgahına yaslandımmı sağ tarafda sertlik oluyor
Babaanneme anlattığımda, erkek bebek erken canlanır, hissediyorsan oğlandır demişdi
Doktorda erkek dedi
Canım peki kusma vs varmıydı erkekte bulantı kusma olmayıp iştah açıklığı diolar doğru muİlk hissetmeye başladığım haftalar, 11-12 haftalarıydı
Aynen bendede toplanıo bir tarafa
Özellikle mutfak tezgahına yaslandımmı sağ tarafda sertlik oluyor
Babaanneme anlattığımda, erkek bebek erken canlanır, hissediyorsan oğlandır demişdi
Doktorda erkek dedi
Bende hiç kusma bulantı yok Maşallah iştahım iyi cinsiyeti öğrenince yazarım :) ama her bünyeye göre değişiyor bence. Mesela benim arkadaşımın erkekti 9 ay boyunca kız kustu mahvoldu.Canım peki kusma vs varmıydı erkekte bulantı kusma olmayıp iştah açıklığı diolar doğru mu
Aynen kişiden kişiye değişiyor. Ben hiç hamileymişim gibi değil daha çok erken 6 haftanın içindeyim ama ne kusma ne baş dönmesi hiç birşey yok göğüs hassiyeti bile yok. Tuhafıma gidiyor açıkcasıBende hiç kusma bulantı yok Maşallah iştahım iyi cinsiyeti öğrenince yazarım :) ama her bünyeye göre değişiyor bence. Mesela benim arkadaşımın erkekti 9 ay boyunca kız kustu mahvoldu.
Aman Maşallah diyelim :) yazarım inşallah bakalım ne zaman öğreneceğiz :))Aynen kişiden kişiye değişiyor. Ben hiç hamileymişim gibi değil daha çok erken 6 haftanın içindeyim ama ne kusma ne baş dönmesi hiç birşey yok göğüs hassiyeti bile yok. Tuhafıma gidiyor açıkcasıArkadaşım var hamile olduğunu öğrenmeden başladı kusmaları öğrenince mutlaka yaz canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağlıkla kucağına al inşallahAman Maşallah diyelim :) yazarım inşallah bakalım ne zaman öğreneceğiz :))
Teşekkürler siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Çok güzel hisler bunlar Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.Sağlıkla kucağına al inşallahhamiş hanımlar hissettikler haftaları yazarlar umarım bizde bilgileniriz
Ayy maşallah demek kişiden kişiye değişiyorBen 16 hftama giriyorum daha hissedemiyorum ilk hamilelikte ztn bu kadar erken hissedilmezmis daha once hamilelik yasayanlar daha erken hissediyolarmis
Hani arada bi sertlik hissediyorum diyosunuz ya o rahminiz kizlar :)
Bu arada benimki de erkek ve cok kotu bulantilarim oldu hala da istahim kapali.
Sagda cnm.Ayy maşallah demek kişiden kişiye değişiyorcanım buarada kesen sağda mı solda mı biliyomusun
Ayy bu sağ sol meselesi doğru sanırımSagda cnm.
Hep sagdaydi :)Ayy bu sağ sol meselesi doğru sanırımilk ultrosona girdiğinde de mi kese sağdaydı peki
Sağ salim kucağına al inşallah tatlım benimki ortada göründü sayfalara bakıyorum benim gibi olan var mı diye yok bir kişinin yorumlarını gördüm msj attım ama geri dönüş yapmadıHep sagdaydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?