Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz?

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.408
65.371
598
Merhaba arkadaşlar, ben 12+2 hamileyim ve bebeğimi tabi daha hissedemiyorum. Acaba siz ne zaman hissetmiştiniz ilk hamileliğinizi?

İlk hissetmeye başladığım haftalar, 11-12 haftalarıydı

Aynen bendede toplanıo bir tarafa
Özellikle mutfak tezgahına yaslandımmı sağ tarafda sertlik oluyor

Babaanneme anlattığımda, erkek bebek erken canlanır, hissediyorsan oğlandır demişdi

Doktorda erkek dedi

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım. Evet bir yere toplandığını hissediyorum arada bir ama cinsiyet belli değil bizim daha. Cinsiyettense bana, daha çok hamile gibi hissetmemek tuhaf geliyor :)

Canım peki kusma vs varmıydı erkekte bulantı kusma olmayıp iştah açıklığı diolar doğru mu

Canım peki kusma vs varmıydı erkekte bulantı kusma olmayıp iştah açıklığı diolar doğru mu
Bende hiç kusma bulantı yok Maşallah iştahım iyi cinsiyeti öğrenince yazarım :) ama her bünyeye göre değişiyor bence. Mesela benim arkadaşımın erkekti 9 ay boyunca kız kustu mahvoldu.

Bende hiç kusma bulantı yok Maşallah iştahım iyi cinsiyeti öğrenince yazarım :) ama her bünyeye göre değişiyor bence. Mesela benim arkadaşımın erkekti 9 ay boyunca kız kustu mahvoldu.
Aynen kişiden kişiye değişiyor. Ben hiç hamileymişim gibi değil daha çok erken 6 haftanın içindeyim ama ne kusma ne baş dönmesi hiç birşey yok göğüs hassiyeti bile yok. Tuhafıma gidiyor açıkcası Arkadaşım var hamile olduğunu öğrenmeden başladı kusmaları öğrenince mutlaka yaz canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aman Maşallah diyelim :) yazarım inşallah bakalım ne zaman öğreneceğiz :))

Ben 16 hftama giriyorum daha hissedemiyorum ilk hamilelikte ztn bu kadar erken hissedilmezmis daha once hamilelik yasayanlar daha erken hissediyolarmis
Hani arada bi sertlik hissediyorum diyosunuz ya o rahminiz kizlar :)
Bu arada benimki de erkek ve cok kotu bulantilarim oldu hala da istahim kapali.

Ayy maşallah demek kişiden kişiye değişiyor canım buarada kesen sağda mı solda mı biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…