Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz?

Ben 14e gircem hala öyle bisey hissetmiyorum canım valla zaten hamile miyim onu da hissetmiyorum anca ultrasonda bebisi görünce biraz ayıkıyorum duruma doktor da erkek gibi dedi ama bizim bebede tık yok
benımkıde öyle boğa burcu olacak ya hıç ısım gücüm yok tepışeyım sımdı mı der acaba ıçınden.rahatım ıyı sıcak fılan

Amin cnm ins sen de
Cinsiyetini merak ediyosan biraz sabretmelisin :)

Ben 14e gircem hala öyle bisey hissetmiyorum canım valla zaten hamile miyim onu da hissetmiyorum anca ultrasonda bebisi görünce biraz ayıkıyorum duruma doktor da erkek gibi dedi ama bizim bebede tık yok

Hayırlısı inşallah kızlar bakalım biz ne zaman hissedeceğiz:)

Bende hiç bulantı kusma olmadı
Birde 5+5 haftalıkken beta hcg değeri çok uğksek çıkmışdı, 13000 civarındaydı

Süt yoğurt peynir bool meyve ve sebze yiyorum

Tatlı aklımın ucundan geçmioo

Maşallah ikiz mi bekliyorsunuz? Ben de bol bol yoğurt sebze peynir yiyorum etten balıktan tiksindim ama mecbur zorla da olsa yiyorum. Bi de ceviz badem falan çok tüketiyorum. Hepsi bebeklerimiz için inşallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Ben bir sefer hisseder gibi oldum Ama kesin gazdir :) ilk gebeligim. Sanirim bu kadar erken fark etmem mumkun degil. Ama hissettigimde normal bir durusta degildim. Esim yan yatmisti ben de esime arkadan sarilip bacagimi esimin ustunden diger tarafa atmistim. Acaba oyle bi pozisyonda oldugum icin mi hisseder gibi oldum anlamadim tekrar da denemedim.

Yok canım tek bebeğim

2 kızımda 3 ay sabahları bulantım oldu bunda yaşamadım şükür

3. cü olacak inşş

Ben birtek haşlanmış yumurtanın beyazından tiksindim

Biraz daha bekleyeceğiz mecbur :))

Yok canım tek bebeğim

2 kızımda 3 ay sabahları bulantım oldu bunda yaşamadım şükür

3. cü olacak inşş

Ben birtek haşlanmış yumurtanın beyazından tiksindim

Hayırlı olsun ne güzel. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Tatlım ben bebişimden ılk tekmemi 21. Haftada yedim ve onu o gün hıssettim benımki kızdı. Arkadaşımın ki erkek o 17 de hıssetti

Merhaba arkadaşlar, ben 12+2 hamileyim ve bebeğimi tabi daha hissedemiyorum. Acaba siz ne zaman hissetmiştiniz ilk hamileliğinizi?

15. Haftadan itibaren oğlumun pıt pıtları hissettim ama kime desem gazdır dedi şuan 20 haftalık oldu ve özellikle oturur pozisyonda ama bacaklar karşıya uzanmışken çok hissediyorum

Fazla kilosu olmayanlar daha erken hissediyormus canım. Ben de 13 haftalık net hissettim. Benim de oğlan bu arada :) tam yatakta uzanmış annemle telefon konuşuyordum birden karnimin bir tarafı yükseldi sanki içimde birşey döndü anneme soyledim o da koş aynaya bak sana benzesin dedi kostum baktım ama babasının fotokopisini dogurdum

Sırt üstü yatınca ve tatlı yiyince daha net hissediliyor bu arada canım.

Benim sertlik oluyor onun olduğunu anlıyorum ama şimdi ilk hamilelik olunca emin de olamıyorum bakalım 13.haftama 2 gün kaldı :) 1 kilo tek aldım ama öyle zayıf değilim 69 kiloyum :))

Hanımlar kızları olanlar ilk kese fotonuz nasıldı yada oğlu olanlar nasıldı kese fotoları yuvarlak mı fasulye şeklinde mi? Merak ediyorum 7. Haftamdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…