- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
benımkıde öyle boğa burcu olacak yaBen 14e gircem hala öyle bisey hissetmiyorum canım valla zaten hamile miyim onu da hissetmiyorum anca ultrasonda bebisi görünce biraz ayıkıyorum durumadoktor da erkek gibi dedi ama bizim bebede tık yok
Ben 16 hftama giriyorum daha hissedemiyorum ilk hamilelikte ztn bu kadar erken hissedilmezmis daha once hamilelik yasayanlar daha erken hissediyolarmis
Hani arada bi sertlik hissediyorum diyosunuz ya o rahminiz kizlar :)
Bu arada benimki de erkek ve cok kotu bulantilarim oldu hala da istahim kapali.
Ben 14e gircem hala öyle bisey hissetmiyorum canım valla zaten hamile miyim onu da hissetmiyorum anca ultrasonda bebisi görünce biraz ayıkıyorum durumadoktor da erkek gibi dedi ama bizim bebede tık yok
Maşallah ikiz mi bekliyorsunuz? Ben de bol bol yoğurt sebze peynir yiyorum etten balıktan tiksindim ama mecbur zorla da olsa yiyorum. Bi de ceviz badem falan çok tüketiyorum. Hepsi bebeklerimiz için inşallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız.Bende hiç bulantı kusma olmadı
Birde 5+5 haftalıkken beta hcg değeri çok uğksek çıkmışdı, 13000 civarındaydı
Süt yoğurt peynir bool meyve ve sebze yiyorum
Tatlı aklımın ucundan geçmioo
Ben bir sefer hisseder gibi oldum Ama kesin gazdir :) ilk gebeligim. Sanirim bu kadar erken fark etmem mumkun degil. Ama hissettigimde normal bir durusta degildim. Esim yan yatmisti ben de esime arkadan sarilip bacagimi esimin ustunden diger tarafa atmistim. Acaba oyle bi pozisyonda oldugum icin mi hisseder gibi oldum anlamadim tekrar da denemedim.
Yok canım tek bebeğim
2 kızımda 3 ay sabahları bulantım oldu bunda yaşamadım şükür
3. cü olacak inşş
Ben birtek haşlanmış yumurtanın beyazından tiksindim
Merhaba arkadaşlar, ben 12+2 hamileyim ve bebeğimi tabi daha hissedemiyorum. Acaba siz ne zaman hissetmiştiniz ilk hamileliğinizi?
Benim sertlik oluyor onun olduğunu anlıyorum ama şimdi ilk hamilelik olunca emin de olamıyorum bakalım 13.haftama 2 gün kaldı :) 1 kilo tek aldım ama öyle zayıf değilim 69 kiloyum :))Fazla kilosu olmayanlar daha erken hissediyormus canım. Ben de 13 haftalık net hissettim. Benim de oğlan bu arada :) tam yatakta uzanmış annemle telefon konuşuyordum birden karnimin bir tarafı yükseldi sanki içimde birşey döndü anneme soyledim o da koş aynaya bak sana benzesin dedi kostum baktım ama babasının fotokopisini dogurdum
Sırt üstü yatınca ve tatlı yiyince daha net hissediliyor bu arada canım.
ksacıncı hfatada cıkıyor cınsıyetAmin cnm ins sen de
Cinsiyetini merak ediyosan biraz sabretmelisin :)
En gec 4 aylikken ogrenebilirsin. Ben 13. hftamda ogrenmistim erken ogrendim benksacıncı hfatada cıkıyor cınsıyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?