- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Ben 15+6 kadar 400gram aldim canim simdi 18+6yim yarin kontrolum var ama aldim bu aralar. Bide balik etliyim ben gobegim oldugu icin karnimin cok sis olup olmadigini anlayamadim.ama olmuyo benimde pantolonlarim dar gelio gobegi☺ artik hamile pantolonlari giyin bebek rahat etsin ben 3.ay olmadan giymeye baslamistim☺İlk 3 ayda kaç kilo aldınız kızlar 11.haftadayım pantalonlarım dar gelmeye başladı de abartılı yemediğim halde
Nez zaman öğrendiniz peki kız olduğunu? Ben 14+4teyim çok merak ediyorum... bize de geçen hafta kıza benziyor dedi ama erken di mi daha..Merhaba 20 haftalık hamileyim ve nasipse kızım olacak İnsAllah.. 12 haftalarda bende hissettiğimi sanıyordum ama meğer yanılmışım.. 19 hafta da net olarak hissetmeye başladım 16 haftam da da bi kaç kez.. Su anda bile bi gün oluyor bi gün yok. Dün çok hareketliydi mesela ama bugün tık yok :)))
Erken bence de.. erkek de biraz daha erken belli oluyor ama . Bende 16 haftada baktı bacağını kapattigindan göremedik 17 haftada tekrar gittim kiz dedi :)))Nez zaman öğrendiniz peki kız olduğunu? Ben 14+4teyim çok merak ediyorum... bize de geçen hafta kıza benziyor dedi ama erken di mi daha..
Yaaaa... yarın gidicem sonra iki hafta daha bekleyim öyle gideyim o zaman...Erken bence de.. erkek de biraz daha erken belli oluyor ama . Bende 16 haftada baktı bacağını kapattigindan göremedik 17 haftada tekrar gittim kiz dedi :)))
Senin neyin olcak canım hayırlı olsunBen bebeğimi kesin olarak 20. Haftada tekmelerini hissettim. Onun 2-3 hasta öncesi yani 16-17.haftalarda kelebek çırpması gibiydi tekmeleri. Pek net değildi. 20.haftamda sabah uykumdan uyandım ve heyecanla eşimi uyandırdım tekme atıyor diye
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Oğlum olacak, sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin rabbimSenin neyin olcak canım hayırlı olsun
İlk bebeğiniz ise çık normal. Zaten hissetmeye başlayınca artık dur diyeceksiniz :)Benim hala hissetmiyorum normal mi acaba
Ilk degil ikinci oyuzden dusunuyrm ztn normal mi diye ilm bebekte 20 haftadan sonra hissesilir ztbİlk bebeğiniz ise çık normal. Zaten hissetmeye başlayınca artık dur diyeceksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?