Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz?

Merhaba kızlar . ya aslında erkek e
Bebek gec oynar kız bebek erken oynar derler bizim hurda yanlismiymis
Bide erkek bebek balık gibi hareket eder kız bebekte anne karnında toplanır bu tarafa top gibi olur derler.

Kizceler benim ilk gebeligim 18+4 haftalik hamileyim hala hissetmedim . Nasil belli ediyor bevis yani tekmeleri cok belirgin mi oluyo

İlk 3 ayda kaç kilo aldınız kızlar 11.haftadayım pantalonlarım dar gelmeye başladı de abartılı yemediğim halde

İlk 3 ayda kaç kilo aldınız kızlar 11.haftadayım pantalonlarım dar gelmeye başladı de abartılı yemediğim halde
Ben 15+6 kadar 400gram aldim canim simdi 18+6yim yarin kontrolum var ama aldim bu aralar. Bide balik etliyim ben gobegim oldugu icin karnimin cok sis olup olmadigini anlayamadim.ama olmuyo benimde pantolonlarim dar gelio gobegi☺ artik hamile pantolonlari giyin bebek rahat etsin ben 3.ay olmadan giymeye baslamistim☺

ilk bebeğim benim bu..21 -22 haftalarda net hıssettim ondan önce hıssettıklerim gaz mış meğer :) :)

Arkadaşlar benim bebeğim hep sağ tarafıma geliyordu. 13+6 günlük hamileliyim ve bugün öğrendik erkekmiş :) oğlum olacak, inşallah herkesin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur.

Merhaba 20 haftalık hamileyim ve nasipse kızım olacak İnsAllah.. 12 haftalarda bende hissettiğimi sanıyordum ama meğer yanılmışım.. 19 hafta da net olarak hissetmeye başladım 16 haftam da da bi kaç kez.. Su anda bile bi gün oluyor bi gün yok. Dün çok hareketliydi mesela ama bugün tık yok :)))

Nez zaman öğrendiniz peki kız olduğunu? Ben 14+4teyim çok merak ediyorum... bize de geçen hafta kıza benziyor dedi ama erken di mi daha..

Nez zaman öğrendiniz peki kız olduğunu? Ben 14+4teyim çok merak ediyorum... bize de geçen hafta kıza benziyor dedi ama erken di mi daha..
Erken bence de.. erkek de biraz daha erken belli oluyor ama . Bende 16 haftada baktı bacağını kapattigindan göremedik 17 haftada tekrar gittim kiz dedi :)))

Ben bebeğimi kesin olarak 20. Haftada tekmelerini hissettim. Onun 2-3 hasta öncesi yani 16-17.haftalarda kelebek çırpması gibiydi tekmeleri. Pek net değildi. 20.haftamda sabah uykumdan uyandım ve heyecanla eşimi uyandırdım tekme atıyor diye
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Senin neyin olcak canım hayırlı olsun

Ben de ilk gebeliğim de 20. Haftalar da hissettim şuan ikinci gebeliğim baZen hissediyorum içim de bir şeyin oynadığını herhal de gaZla karıştırmıyorumdur tecrübeliyim yani :)))

Ben de öyle her an hissetmiyorum zati çok hafif hafif hareketleri.günde bir kere iki kere anca.bi de belirli pozisyondayken. Yan yattığım da bacaklarımı karnıma doğru çekip yatarım genelde özellikle o zaman.nadir sırt üstü yattığım da oluyo bugün ciddi anlam da bebeğim olduğunu anladım o hareketin çok barizdi gaz değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…