Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim 3 ay 1 haftalık.. ben de genelde sırtüstü yatırıyorum. nadiren yan yatırıyorum ama hala bebeğimin esas rahat ettiği pozisyonu bulduğumu söyleyemem çünkü gündüz uykusu yarım saat civarını geçmiyoryattıktan yarım saat sonra uyanıyor sonra beşiğini sallıyorum geri uyuyor daha ayrılmadan uyanıyor, ve bu olay ben kafayı yiyip onu kaldırıncaya kadar kendini tekrarlıyor.. tabi hiç bi işimi bitiremiyorum o yarım saatte de..
bi de arkadaşlar ben hala yatırırken kollarını ince bi battaniyeyle sarıyorum, yoksa kıpırdandıkça kendi kendini uyandırıyo.. bu ne zamana kadar sürecek onu da bilmiyorum artık açık alışması gerek ama ne zaman açık yatırsam ellerini salladıkça uyanıyor, hatta parmağını gözüne bile soktu bi defasında... bu sorunu nası aşıcam acaba???
benim bebiş de yüzüstü yamayı cok sevıyo.ama gece sırtüstü yatırdıgımda oluyo.(biz beraber yatıyoruz beşiğinde mümkün degıl yatmıyo.koydugum gibi aglıyo.babamızı yolladık baska odaya:)) bakalım ne jkadar sürecek .....