bebeginizi nasıl yatırıyorsunuz???

esin58

2 kız anasi:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
1.895
6
116
İstanbul
kızlar bebeginizi sırt üstümü uanmı yatırıyorsunuz.kızım 4 aylık ben sırt üstü yatırıyorum.hareketlendi şimdi bide.yan yatırsam dönüp burnunu kapatacak diye korkuyoruz.gazını alıp 10 dakka kucagımda tutup sırt üstü yatırıyorum ya siz?

sırt üstü ama kafası yan yatırıyorum genelde

bence yan yatır, benimki 3 aylık yan yatırıyorum. burnunun kapanacağını sanmam, ama sırt üstü kusarken allah korusun boğulabilir...

evet sırt üstü yatırıyorum bende ondan korkuyorum.bende yan yatıraryim bari.saolun kızlar ya.ya bide ben yastiksa kullanıyorum ama yüksek yastı degil.kafasi cok geride olmasin diye.

ben ilk bir ay yan yatirdim kusar da bogulur diye sonra drum 1.aydan sonra sirtustu yatirmami soyledi.boylece kizimin kemikleri duzun buyurmus...

ben kızım hareketleninceye kadar hep yan yatırdım sonrada sırt üstü şimdi kendi uyumaya geçerken yüzüstü dönüyor izliyorum kafasını hemen yana çeviriyor

kızım 4 aylık doğduğundan beri yan yatırıyorum şimdi ara ara sırt üstü yatırıyorum hemen kendisi kafasını yana çeviriyor.Güzdüzleride yüz üstü yatırıyorum sanki daha rahat uyuyor.Benim bebişim hertürlü yatmaya alışcak sanırım.

bebeğim 3 ay 1 haftalık.. ben de genelde sırtüstü yatırıyorum. nadiren yan yatırıyorum ama hala bebeğimin esas rahat ettiği pozisyonu bulduğumu söyleyemem çünkü gündüz uykusu yarım saat civarını geçmiyor:( yattıktan yarım saat sonra uyanıyor sonra beşiğini sallıyorum geri uyuyor daha ayrılmadan uyanıyor, ve bu olay ben kafayı yiyip onu kaldırıncaya kadar kendini tekrarlıyor.. tabi hiç bi işimi bitiremiyorum o yarım saatte de..

bi de arkadaşlar ben hala yatırırken kollarını ince bi battaniyeyle sarıyorum, yoksa kıpırdandıkça kendi kendini uyandırıyo.. bu ne zamana kadar sürecek onu da bilmiyorum artık açık alışması gerek ama ne zaman açık yatırsam ellerini salladıkça uyanıyor, hatta parmağını gözüne bile soktu bi defasında... bu sorunu nası aşıcam acaba???

kızım bu hafta sonu 4. ayını tamamlıyor 2. ayından itibaren sırt üstü yatırıyorum bi arar çok pipiriklenirdim ay ya kusarsa ya bişi olursa diye ama artık o kadar kasmıyorum. çünkü ben gece yatırırken kafasını yan çevirsem bile o tekrardan kendi pozisyonunu belirliyo yani demek istediğimin bebeği sürekli kontrol etmeye kalksak sabaha kadar uyumamak lazım sonuçta biz gece uyurken bebeklerimiz kimbilir kaç kere kafayı sağ sola çeviriyodur. ayrıca başının altında yastık var.

bende sırt üstü yatırıyorum genelde.bazen gündüzleri basında oldugum sürece yüzüstü yatırıyorum.her ikisinide seviyor

bebeğim 3 ay 1 haftalık.. ben de genelde sırtüstü yatırıyorum. nadiren yan yatırıyorum ama hala bebeğimin esas rahat ettiği pozisyonu bulduğumu söyleyemem çünkü gündüz uykusu yarım saat civarını geçmiyor:( yattıktan yarım saat sonra uyanıyor sonra beşiğini sallıyorum geri uyuyor daha ayrılmadan uyanıyor, ve bu olay ben kafayı yiyip onu kaldırıncaya kadar kendini tekrarlıyor.. tabi hiç bi işimi bitiremiyorum o yarım saatte de..

bi de arkadaşlar ben hala yatırırken kollarını ince bi battaniyeyle sarıyorum, yoksa kıpırdandıkça kendi kendini uyandırıyo.. bu ne zamana kadar sürecek onu da bilmiyorum artık açık alışması gerek ama ne zaman açık yatırsam ellerini salladıkça uyanıyor, hatta parmağını gözüne bile soktu bi defasında... bu sorunu nası aşıcam acaba???

canim valla senin yazdiklarini okuyunca ben geldim birden aklıma:)aynen benim kizimda öle bende ellerini sariyorum 4 aylık benim kizimda gece sariyroum özellikle bide sarmayinca üstündeki battaniyeyi yüzüne cekiyor.yaz geliyor nasil olsa biraz daha büyürler sere serpe yatiririz.bence sen baglamaya devam et benim gibi:)ayrıca bende hic bi iş yapamiyroum gündüz.akşam eşim gelince ona veriyorum işlerimi yapiyorum.allahdan gece güzel uyuyor

benim oglusu1 aylik yan ve sirt ustu yatiriyorum yuz ustu yatirip yaninda daa bekledigm oluyor valla gaz sancimiz yoksa hepsinden memnun bi sekilde uyuyor

ilk dönemlerde dr dahil herkes yan yatır derdi.onları hatırladım şimdi.
yan yatırırdım hep başta,ama resimlere baktım :) da sırt üstü de yatıyormuş 3 aylıkken.

Ben geceleri yan yatırıyorum.gündüzleride yüzüstü.çünkü yumurta gbi kafası var sipsivri bozulmasını istemiyorum.Zaten yüzüstüyken kendisi mutlaka çeviriyor kafasını.

hafif yan yatırıyorum başı da yan olacak şekilde arkasına yastıkla destek veriyorum bende elleini sarıyrm

benim bebiş de yüzüstü yamayı cok sevıyo.ama gece sırtüstü yatırdıgımda oluyo.(biz beraber yatıyoruz beşiğinde mümkün degıl yatmıyo.koydugum gibi aglıyo.babamızı yolladık baska odaya:)) bakalım ne jkadar sürecek .....

benim bebiş de yüzüstü yamayı cok sevıyo.ama gece sırtüstü yatırdıgımda oluyo.(biz beraber yatıyoruz beşiğinde mümkün degıl yatmıyo.koydugum gibi aglıyo.babamızı yolladık baska odaya:)) bakalım ne jkadar sürecek .....

canim bu babalar nezaman yataklarina dönecekelr cok merak ediyorum:)))bizde yolladik babamizi baska odaya:))))sırnaşık şey

Back
X