of canim ne sen sor ne ben söyliyeyim kaydirigubbakcemile3 bir dakika durmuyo yerinde birtene inegimiz var onu görünce çildiriyor yanian ayakta dineltiyorum saga sola sallanip arada sirada onu isirmaya çailişiyor.
Işte inegimizz :roflol:
benim kuşum tam bi oyuncak hastası bi küçük leğeni var içi çıngıraklarla ve ablasının oyuncak aksesuarlarıyla dolu yere mindere yatırıyorum yanınada leğenini koyuyorum anında boşaltıyo üzerine maşşallah onları görünce dünya ile alakasını uykusu gelene kadar kesiyo arada kontrol ediyorum oyuncakları odanın kapısına kadar fırlatıyo sıkılırsa 5 dk yürütece koyuyorum fazla sıkılmıyo oyalıyo kendini ama 2 ay öncesine kadar kabus gibiydi biri kucağında tutmadan iş yapamıyodum
canim senin bebegin ne kadarlik acaba vallahi benim kizimda diger arkadaslarin anlattigindan farkli degil 5 bucuk aylik hic durmuyor oyuncaklar cingiraklar aldim cok cabuk sikiliyor onlardan beni sürekli yaninda istiyor bazen biraz oyuncaga dalarsa ancak...yoksa hic oyuncak falan görmüyor gözü.acaba oturmaya baslayinca kendisi oyalanirmi? yürütec alsammi diyorum ama onuda doktorlar önermiyor zararliymis ne yapicaksak fisfisfis:sm_confused:
arkadaşlar oğlum 6 aylık oldu ve kucağımda bile durmuyor. sürekli kıpır kıpır. bir dakka durmuyor. yatırıyorum hoopp tersine dönüyor. oturtuyorum 5-10 dakika içinde öne yada yanlara doğru eğilip kalıyor. yanlız bırakmaya gelmiyor.yürüteç almayı düşündüm ama o kadar kafam karıştıki. herkes farklı farklı şey söylüyor. şöyle kendi kendine oynayabileceği bebeğe zararı olmayan bir oyun gereci varmı? siz neler yapıyorsunuz bu afacanları oyalamak için?
bizimkide birlikteyken iyi ama yalnız bırakamıyorum oyun halisı var ama kendini kaydıra kaydıra halısından çıkıp salonun öbür ucuna gidiyor bensizde durmuyor artık şu mama sandalyesi gelsede en azından mutfakta rahat yemek yapsam zaten iş yapasım yok bazen kanguruya koyup iş yapıyorum iş dediğimde salata falan cam silmiyorum tabiki :)
canım benim 2 oğlum var ilkinide 4 aylıken koydum yürütece şimdi ikincisinide koycam.valla herkes herşey diyebilir ama herzamanda kucakta olmazki istediği yeri gezer yanında olur sende işine bakarsın tabi yinede kendin bilirsin
canim senin bebegin ne kadarlik acaba vallahi benim kizimda diger arkadaslarin anlattigindan farkli degil 5 bucuk aylik hic durmuyor oyuncaklar cingiraklar aldim cok cabuk sikiliyor onlardan beni sürekli yaninda istiyor bazen biraz oyuncaga dalarsa ancak...yoksa hic oyuncak falan görmüyor gözü.acaba oturmaya baslayinca kendisi oyalanirmi? yürütec alsammi diyorum ama onuda doktorlar önermiyor zararliymis ne yapicaksak fisfisfis:sm_confused:
Yürüteç ev içi kazalardan dolayı tavsiye edilmiyormuş.Yanında olduktan sonra bir şey olmaz.
Aranızda hoppala kullanan var mı?
kaydirigubbakcemile3alemsin valla. kanguruda rahat duruyomu bari? benimki olsa yüzümü burnumu sıkmaktan iş yaptırmaz.
kızlar ya ben de hoppala almak istiyorum
daha erken mi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?