Yaa bana iki sefer de kız demiştiniz kendi doktorum da yüzde seksen kız dedi ama dün ikili tarama için başka doktora gittim erkek olabilir iki hafta sonra kesinleşir dedi.
evet bu görüntüler kız gibi ama diğer görüntüler çok eski çok bulanıkOnlarda kiz demiştiniz atiyimm yeniden malesef doktorum yoktu gittiğimiz doktorda aleti cok iyi degl kalp atış seside bozukmus
Canim bgn biraz fenalasindca doktora gozuktum biliyor musun erkek gibi ama belli degil daha dedi
Evet bozuk olmasindan kaynaklanıyor bu hafta tekrar gidicem baklan hayırlısı olsunevet bu görüntüler kız gibi ama diğer görüntüler çok eski çok bulanık
bebiş bacakları sıkı sıkı kapamışCanım bana da tahmin yapabilirmisin çok merak ediyoruum :) 11+4 lükten resmimiz .ama tahminin hangi teoriye göre yaptığını söylersen çok mutlu olurum :)
erkek gibi9+1 karından merak ettim sen ne diyeceksin
paşa gibi7 hafta ve 10. Hafta bakar misiniz
emin olamadım ama Prenses gibi8+1 karından
prenses gibi duruyor 7 haftaşık görüntüsü var mı?9 haftalık acaba buda benden tahminlerinizi bekliyorumPasha22
Bu da tam 8 haftalık görüntüsüemin olamadım ama Prenses gibi
prenses gibi, büyüdükçe yine bakarız 11 12 haftaya doğruBu da tam 8 haftalık görüntüsü
Karından
İnşallah büyür çok kanamam varprenses gibi, büyüdükçe yine bakarız 11 12 haftaya doğru
2 hafta sonra yazicamerkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?