Bu varprenses gibi duruyor 7 haftaşık görüntüsü var mı?
karından mı? karından ise erkek gibi
kızlar ah bi de kaç haftalık ve karından mı bakıldığını yazsanızSelamPasha22 pazar göndermiştim erkek gibi demiştin. Dün tekrar gittim yeni görüntü var hala erkek mi
karından ise buda evet prenses gibiBu varPasha22 6.3 haftalık birtane oğlum var 10 yaşında bakalım hayırlısı olsun
Evet karından hepsi hayırlısı olsun sevindim bakalım ne çıkacak yazicam sizekarından ise buda evet prenses gibi
Ay kusura bakma bir öncekinde yazdım ya kafam uçmuş. 6+3 karından. Tekrar ekliyorum fotoyukızlar ah bi de kaç haftalık ve karından mı bakıldığını yazsanız
Evet karından.ileriki haftalarda yine atıcam resmini bakalım tahmininiz ne olcakkarından mı? karından ise erkek gibi
prenses gibiPasha22 merhaba;
Rica etsem benim bebişiminde cinsiyet tahminini yapabilir misiniz?
9+1 karından ultrason ile çekildi. Çok teşekkür ederim. Sevgiler.
paşa gibi 7 haftalık görüntüsü var mı?Merhaba Nur hanım rica etsem bana da bakar mısınız 9+0 karından
bu görüntü 7-8 haftalık civarı mıSelamPasha22 pazar göndermiştim erkek gibi demiştin. Dün tekrar gittim yeni görüntü var hala erkek mi
Teşekkür ederim 6+1 karından var hatta atmıştım prenses gibi demiştiniz tekrar atayım :)paşa gibi 7 haftalık görüntüsü var mı?
Karışıklık olmasın diye tekrar atayım, ilk görüntü 6+1 pazar günü olan, 2. Görüntü 6+3 salı günü olan ikisi de karından;bu görüntü 7-8 haftalık civarı mıpazar attığın görüntü peki?
Teşekkür ederimprenses gibi
seninki prenses canımKarışıklık olmasın diye tekrar atayım, ilk görüntü 6+1 pazar günü olan, 2. Görüntü 6+3 salı günü olan ikisi de karından;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?