Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyeyim - Cinsiyet Tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Nursu ben de gittim başta kiz tahmin etmiştim sonraki ultrason erkek dedin bugun gittim pipi dedi ama kordon olamazmi 17 haftalık hic belli etmedi ümit etmistim sizce kordon olabilirmi alt kısım bebeğin anlamadim

Eklentiler

• 20220527_164814.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 73
Nursu ben de gittim başta kiz tahmin etmiştim sonraki ultrason erkek dedin bugun gittim pipi dedi ama kordon olamazmi 17 haftalık hic belli etmedi ümit etmistim sizce kordon olabilirmi alt kısım bebeğin anlamadim
ben bu alt görüntüleri anlamıyorum benimkine de bi çıkıntı var dedi ama kordon da olabilir dedi. ben kendimi kine de bakıyorum ama yok yani çok zor

B'na bu pipi dedi ama anlamadım hangi tahminin tuttu erkek demistin bakalm değişmezse eger 17 haftada erkek demeleri cok gec
ben bu alt görüntüleri anlamıyorum benimkine de bi çıkıntı var dedi ama kordon da olabilir dedi. ben kendimi kine de bakıyorum ama yok yani çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…