prenses gibi8+0 karından tahminde bulunurmusunuz
Baska yok malesef 2 hafta sonra tekrar gidicem ozaman atarim size tekrat . gecenlerde gittim. 10 haftalikken yani dustum o yuzden gitmek zorunda jaldim cok sukur bebegim iyiydi alttan baktilar sol taraftaydi bebisim ...prenses gibi 2 haftaki görüntü tekrar atarsanız bakarız
baş ağrısı uzun ve şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok, kas ağrıları vitaminsizlikten olabilir özellikle kalsiyum eksikliği, belden gelen sesi bence ihmal etme bi doktora görün istersenŞunu da unutmadan söyleyeyim bel boşluğun danbasiri ses geliyor oturup kalkarken dönerken falan
Canim benim ultrason kağıdınada bakarmisnzbaş ağrısı uzun ve şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok, kas ağrıları vitaminsizlikten olabilir özellikle kalsiyum eksikliği, belden gelen sesi bence ihmal etme bi doktora görün istersen
Seninki erkekli acaba babamı öyle geldi.Sanki iki bacak arası pipicik gördümBenımkıne de bakabılır mısınız lütfen
paşa gibiMerhaba benimde karından 7+3 yorumlarmısınız rica etsem
paşa gibi9+5 karından çekildi tahminde bulunur musunuz
prenses gibiPasha22 bakabilirmisn cnm 10 haftalk
prenses sankiBenımkıne de bakabılır mısınız lütfen
Neye göre yorumluyorsunuz 9 lu haftalarda çünkü ramzi geçersiz oluyor bu haftadapaşa gibi
iki görüntünüzde çok farklı birinde U şeklinde keseniz paşa gibi ikinci fotonuzda dümdüz paralel oda kız gibi o yüzden 7-8 ve 11-12-13 haftalarda en doğru tahminler yapılıyor geneldeNeye göre yorumluyorsunuz 9 lu haftalarda çünkü ramzi geçersiz oluyor bu haftada
Ha ben ilk görüntüyü videodan ekran resmi olarak çektim doktorun esas verdiği ikinci resimiki görüntünüzde çok farklı birinde U şeklinde keseniz paşa gibi ikinci fotonuzda dümdüz paralel oda kız gibi o yüzden 7-8 ve 11-12-13 haftalarda en doğru tahminler yapılıyor genelde
Cinsiyet öğrenince mutlaka yazacagimprenses gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?