bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ?

oglumakardes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
39
0
36
Eskişehir
merhaba arkadaşlar ben şuan 11 hafta 2 günlük hamileyim ama tam 13 haftalık olduğumda (aralık 14 ) ikili tarama testi için doktora gidicem ama çok merak ediyorum cinsiyetini ögrenebilir miyim diye sizler bebeklerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada ögrendiniz beni bilgilendirir misiniz hepinize güzel hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum

kızlar bende merak ediyorum bunu.benimkide 8 hafta 2günlük 28 aralıkta gel ikili test yapalım dedi ama arkadaşın dediği gibi cinsiyeti öğrenebilirmiyiz 13.hafta oluyor sanırım:)ay heyecanlı bi durum:)gerçi kız da dese erkekte dese aynı oranda mutlu olucam ama işte yinede insanoğlu merak ediyor:))canım sanada hayırlı olsun bebişin herşey gönlümüze göre olur inşallah:)

ben tam 13 haftalıktı oğlum olacagını öğrendim fakat kesin demiyorum dedi bidahaki gittiğimde %90 dedi bi sonrakinde %99 dedi ama sonuçta 13. haftada dediği dogru cıktı...allah sag salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...

Ben 14.haftamda gitmiştim doktora,şimdilik erkek gibi dedi.Biz ultrason görüntülerini videoya kaydettiğimiz için emin olmuştuk erkek olduğuna.Erkek bebekler bacakları açık duruyormuş genelde :1: :emir_bebek: Eeee yiğidin malı meydandadır misali :9: Kız bebekler fazla göstermiyormuş,bebeğin duruşundan kaynaklanıyormuş bu durum.Benim arkadaşım 6. aya kadar cinsiyetini net bir şekilde öğrenememişti.

bizde ikili test için gittiğimizde öğrendik 12. haftada erkek dedi genelde erkek bebekler daha erken anlaşılıyor ama doktorum yinede 15. haftadan sonra emin olabiliriz demişti

merhabalar..

bende 9.haftama girdim ama merakla cinsiyetimi ögrenmeyi bekliyorum.insallah saglikla sihhatle kucaklarimiza alalim bebisleri:nazar:

bide herkes basladi ilk gunden senin oglun olaccak vs demelere..sen ne hissediosun hadi simdi saglikli olsunda farketmez deme muhakkak wardir icinden gecen bise diolar..yok walla ben bise hissetmiyorumki...

Slm anneler bende 10 haftalik hamileyim 2 hafta sonra dr gitcem tarama testi icin bende cinsiyeti her anne kadar merak ediyorum tabi Allah hakkimizda hayirlisini versin .... Butun hamilelerimizin Allah yardimcisi olsun ins hepimiz sagsalim kucagimiza aliriz bebeklerimizi ........

Slm anneler bende 10 haftalik hamileyim 2 hafta sonra dr gitcem tarama testi icin bende cinsiyeti her anne kadar merak ediyorum tabi Allah hakkimizda hayirlisini versin .... Butun hamilelerimizin Allah yardimcisi olsun ins hepimiz sagsalim kucagimiza aliriz bebeklerimizi ........

allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin hepimize dualarına yürekten amin diyorum....

Back
X