Bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz..?:9:

Ceyda_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
42
0
36
İstanbul
Kızlar artık yavaş yavaş bebeğimin hareketlerini hissediyorum..20 haftalık hamişim:) Oğlum olucakmış.. Sizdende yorumlarınızı bekliyorum :79:

bende 18 haftalıkken hisetmeye baslamıstım simdi 30 haftalıgım ama benim ikinci gebeliğim olunca erken hissedebildim allah saglıkla almayı nasip etsin kucagına zaten doktorlarda 19haftadna sonra hissedlembilri diyolarlar

saol canım Allah olmayanlarada nasip etsin.. Çok güzel bi duygu:) benim ilk hamileliğim o yüzdende net anlayamayabilirim tabi dimi

bende ilk 18. hafta da hiisetmiştim ama en fazla 2 veya 3 defa şimdi 21. haftama girdim.son 1 haftadır daha iyi hissediyorum amşallah oğluşlarımıza

:) bende tereddüt ediyodum oynayan bebişimmi diye ama belli bi haftadan snra kesin olarak anlaşılıyo zaten..bu arada emir de güzel bi isim :)))

bakalm bize ne zaman kısmet olucak.. 14+2 civarıyız.. Kizlar her ultrason olcumunde geri gdiyo makine. 13+4ken ikili yaptrdm doktor 13+2 dedi niye acaba

bugün çok belim ağrıyo.. ne yapsam bilemiyorumm.. Ama yine de mutluyumm..hamişlik böle bişey heralde.. oğluşumda bugün çok hareketlii.. siz nasılsınızz bakalımm

ne kadar erken hissetmişsiniz kızlar siz ya. ben 19.haftanın son günlerinde acaba falan diyodum şimdi 20 haftamdayım tmm tmm galiba bu diyorum hala emin değilim yani

Bende 18 haftada acaba bu oğlum mu?Evet sanırım o diyordum bir iki pıtırtıya.19 haftadan itibaren hergün itiştiriyor beni sağolsun:)

ya ben 10dayım daha. içimde bişi var hareket eden biliyorum ama anlam veremiyorum. yani nası anlatsam..? tekmelerini hissedemiyorum ama onun hareketlerini arada hissedebiliyorum.

Bizde 16+2 olduk bugün çok sabırsızlanıyorum bebeğimi hissetmek için. . Birde erkekler daha çabuk hareketlenir diyorlar, bilmem doğruluk payı var mı???

ya ben 10dayım daha. içimde bişi var hareket eden biliyorum ama anlam veremiyorum. yani nası anlatsam..? tekmelerini hissedemiyorum ama onun hareketlerini arada hissedebiliyorum.

Üzgünüm ama onu bu kadar küçük hissetmen imkansız. Muhtemelen gazdandır. 8. hafta itibarıyla gaz problemleri başlar ortalama 13-14 e kadar devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…