Bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz

Cikssekil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
2.155
5.691
88
32
Merhaba arkadaşlar hamileliginizde bebeğiniz in hareketlerini ne zman hissettiniz 7+4 hamileyim ve çok merak ediyorum nasıl bir his 🤗

20.hafta hissettim pit diye kalp atisi gibi basliyor 22 den.sonra kasilmalari ayaklari ellerinin seni.ittigini hissediyorsun nasil bir guvende diyorsun yasiyor buyuyor korkularin azaliyor hareketlerini algiladigin icin oncesi hep acaba acaba diye pimpirikli oluyorsun saglikla kucagina almayi nasip etsin tum hamile annelerin ve isteyen tum bayanlarin

Bi cok insan olmaz diyecek ama ben 14. Haftamin ortasindan beri hissediyorum.
Olur neden olmasın bende 14+0 hamileyim
İlk hissettiğimde 13+5tim.
Ama daha hissetmedim. İlk hissedişim 2gün önce oldu yani..
@Cikssekil çok değişik bir his
İçimde döndüğünü hissettim. Ve ağzım açık elim karnımda kaldım öyle. Çok güzel, mutluluk verici😍

Hatta erkek bir bebeğin videosunu izledim 2kere üst üste. Tam o anda döndü, aha dedim oğluşum annesini kıskandı 😁

Merhaba arkadaşlar hamileliginizde bebeğiniz in hareketlerini ne zman hissettiniz 7+4 hamileyim ve çok merak ediyorum nasıl bir his 🤗
Valla ben şuan 16+5 haftalık hamileyim. İlk günden itibaren zayıf olduğum için uzaninca bebeğin kesesi net belli oluyor . Bebek hareketlenmeye yaklaşık 8 haftalıkken başlıyor ben şuan farklı biseyler hissediyodum daha erken de hissettim ama bebek mi bagirsaklarim mı anlayamıyorum değişik . Benim ilk hamileligim bagirsaklarim zaten daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı fark etmek için bende bekliyorum . sanırım sürekli tekme şeklinde biseyler bekliyorum ama sanki hissettiğim şey dönme yer degistirme kese duvarına baskı şeklinde . Bazen bi dönüyor karnimda portakaldan biraz daha büyük bi çıkıntı yapıyo hamile olduğumu bilmesem burda bi kitle var derdim .

Hayırlı olsun bebisinz ben 18. Haftada hissetmistm hemen hemen bu haftalarda hissediliyor genelde ciddi anlamda daha önce hissedilenler bağırsak hareketleri oluyor genelde.

Valla ben şuan 16+5 haftalık hamileyim. İlk günden itibaren zayıf olduğum için uzaninca bebeğin kesesi net belli oluyor . Bebek hareketlenmeye yaklaşık 8 haftalıkken başlıyor ben şuan farklı biseyler hissediyodum daha erken de hissettim ama bebek mi bagirsaklarim mı anlayamıyorum değişik . Benim ilk hamileligim bagirsaklarim zaten daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı fark etmek için bende bekliyorum . sanırım sürekli tekme şeklinde biseyler bekliyorum ama sanki hissettiğim şey dönme yer degistirme kese duvarına baskı şeklinde . Bazen bi dönüyor karnimda portakaldan biraz daha büyük bi çıkıntı yapıyo hamile olduğumu bilmesem burda bi kitle var derdim .
Ya bende 9cu hafta gireceğim sanki böyle içerde baloncyk patlıyor gibi hissediyorum ama özellikle uzaninca o yüzden merak ettim🤗🤗

Hayırlı olsun bebisinz ben 18. Haftada hissetmistm hemen hemen bu haftalarda hissediliyor genelde ciddi anlamda daha önce hissedilenler bağırsak hareketleri oluyor genelde.
Öyle diyorlar ama ben bağırsak 'tan ziyade daha değişik biseyler hissediyorum o yüzden merak ettim 🤗

Ya ne bileyim gazdan farklı gibi geldi heycanladim bende😁😁benim öyle çok gaz skntim olmuyor aslında 😍
Valla ben de öyle saniyodum ama inan hissetmem mümkün değil çünkü dokuları öyle sert falan değil içinde takla atsa hissetmezsin .☺️ Şuan sizin kalp atislariniz bebekten daha hareketli düşünün onu hissetmiyordum😇

İlk gebeliğimdi ve ilk kez 19.haftada hissettim.

Valla ben de öyle saniyodum ama inan hissetmem mümkün değil çünkü dokuları öyle sert falan değil içinde takla atsa hissetmezsin .☺ Şuan sizin kalp atislariniz bebekten daha hareketli düşünün onu hissetmiyordum😇
Ya çok heyecanlıyım benim ilk gebeligim bide ikiz o yüzden sanırım acele ediyrum:emir_bebek:

Back
X