Doğuma Hazırlık bebeginizin hareketlerini kac haftalikken hissettiniz cinsiyeti ne ? hadi kizlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cok guzel dualar degilmi, keske resimde ekleye bilseydim, olmazsa int bulursam linkini veririm
yada sen artik, tek tek yazip bir kagida, yaninda tasiyacaksin

tmm cnm yazarım çok teşekkür yaşımı sormuşsun ya 22 yaşındayım cuma günü doğumgünüm 22 ye giriyorum :)

Gunaydin canım bizdede ayni durum biraz sakin gibi ama narin narin hareket ediyor benimki kız galiba kesin yüzümde sivilcede çıktı oglumda hiç sivilce yoktu bide hemen hemen her gün dönüyor bu karnimda

Merhaba,

Ben de 14+2 deyim. bugün kontrolümüz var. Umarım miniğimiz fazla nazlanmaz da belli olur bugün cinsiyeti. bir de etrafımdaki herkes bebek oynamaya başladı mı diye soruyor. Sanki gecikmiş gibi hissediyor insan. Oysa ki doktorumuz da daha erken dedi ama insan etkileniyor işte. Rabbim herekese sağlıklı/hayırlı bebişler nasip etsin inş. :)

Hayir canim gec kalmis degilsin merak etme panik yapma daha war oynamasina. Segirme olabilir ama oynasa zaten bilirsin hele ilkse 20 hafta yi buluyor. Ama seninki daha erken sen kimseye bakma

Bende 13 haftalikken hissettim ilk oglum olacak ama bence cinsiyetle alakasi yok diye dusunuyorum..

Canim benim ilk gebeliğinm sayılır ilk düşüğü saymazsak ve hareeetletini 19. Haftada hissettim göbek deliğinden asagida gaz hareketinden farklı senin daha var zamanin.bbebeğim erkek bu arada

Bende ilk 16+3 te hissettim.basta emin olamamistim ama her gun artarak devam edince emin oldum ☺ bu arada bebegim kız ❤

19. haftamda hissettim ilk hamileliğim minik bir kızım olacak inşallah :)

Canim benim ilk gebeliğinm sayılır ilk düşüğü saymazsak ve hareeetletini 19. Haftada hissettim göbek deliğinden asagida gaz hareketinden farklı senin daha var zamanin.bbebeğim erkek bu arada
17+3 olduk :) bu hafta yine kontrolümüz var. Umarım tüm anne adayları sağlıkla kucağına alır bebişlerini

Hayir canim gec kalmis degilsin merak etme panik yapma daha war oynamasina. Segirme olabilir ama oynasa zaten bilirsin hele ilkse 20 hafta yi buluyor. Ama seninki daha erken sen kimseye bakma
Teşekkür ederim. Normalde çok stresli biri değilimdir ama bu bambaşka bişey. bugün 17+3 olduk ve bu hafta kontrolümüz var.
Heyecanlı bekleyişlerdeyim. Önce cinsiyet sonra kımıldanmalar kim bilir daha neler

bende hissetmek istiyorum bebeğimi karnımda bazı hareketler oluyor ama bağırsak hareketidir muhtemelen hareketlerini hissetsem rahatlıyacağım sanki

Ahh ahh aynen dah neler neler son aya bi gel insan cok yorgun oluyor artik :)

Yalnız 2 gündür fena halde sol tarafıma(kalçadan) ağrıyor. Neredeyse yürüyemiyorum diyebilirim. Umarım geçici bir durumdur yoksa yandımmm
Kesintisiz olarak devam etmiyor ama tamamen de birakip gitmiyor magnezyum u ihmal etme

Sanırım o iyi geldi ki dünden beri yok denecek kadar azaldı çook şükür . Bir de 19+1 olduk dün ilk kez hissettim sanırım sanki kalbim pıt pıt karnımda atıyor gibi çok heyecanlandım. İlk hissedişler böyle bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…