- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
cok guzel dualar degilmi, keske resimde ekleye bilseydim, olmazsa int bulursam linkini veririmçok teşekkür ederim bu dualar beni rahatatacak eminim
cok guzel dualar degilmi, keske resimde ekleye bilseydim, olmazsa int bulursam linkini veririm
yada sen artik, tek tek yazip bir kagida, yaninda tasiyacaksin
kiyamam, pekde kucuksun yatmm cnm yazarım çok teşekkür yaşımı sormuşsun ya 22 yaşındayım cuma günü doğumgünüm 22 ye giriyorum :)
kiyamam, pekde kucuksun ya
tabiki girersin canim benim, benimde ilk gebeligim senden yasim buyuk olmasina ragmen,bide ilk hamileliğim fazlasıyla strese girdim
Gunaydin canım bizdede ayni durum biraz sakin gibi ama narin narin hareket ediyor benimki kız galiba kesin yüzümde sivilcede çıktı oglumda hiç sivilce yoktu bide hemen hemen her gün dönüyor bu karnimda
Kizlar erkek bebek daha erken oynar derler kiz daha gec derler. Segirmeyi ben hic hatirlamiyorum ama ilk 3 bucuk aylikken hissettim ben hareketini yani 14. haftada ve bugun doktor kiz dedi. Ben bu harekrtlerden dolayi erkek diyodum ama kiz oldugnu ogrendim. Kafam hala karisik. Sizinkiler nasil oldu
Merhaba,
Ben de 14+2 deyim. bugün kontrolümüz var. Umarım miniğimiz fazla nazlanmaz da belli olur bugün cinsiyeti. bir de etrafımdaki herkes bebek oynamaya başladı mı diye soruyor. Sanki gecikmiş gibi hissediyor insan. Oysa ki doktorumuz da daha erken dedi ama insan etkileniyor işte. Rabbim herekese sağlıklı/hayırlı bebişler nasip etsin inş. :)
Canim benim ilk gebeliğinm sayılır ilk düşüğü saymazsak ve hareeetletini 19. Haftada hissettim göbek deliğinden asagida gaz hareketinden farklı senin daha var zamanin.bbebeğim erkek bu aradaMerhaba,
Ben de 14+2 deyim. bugün kontrolümüz var. Umarım miniğimiz fazla nazlanmaz da belli olur bugün cinsiyeti. bir de etrafımdaki herkes bebek oynamaya başladı mı diye soruyor. Sanki gecikmiş gibi hissediyor insan. Oysa ki doktorumuz da daha erken dedi ama insan etkileniyor işte. Rabbim herekese sağlıklı/hayırlı bebişler nasip etsin inş. :)
17+3 olduk :) bu hafta yine kontrolümüz var. Umarım tüm anne adayları sağlıkla kucağına alır bebişleriniCanim benim ilk gebeliğinm sayılır ilk düşüğü saymazsak ve hareeetletini 19. Haftada hissettim göbek deliğinden asagida gaz hareketinden farklı senin daha var zamanin.bbebeğim erkek bu arada
Teşekkür ederim. Normalde çok stresli biri değilimdir ama bu bambaşka bişey. bugün 17+3 olduk ve bu hafta kontrolümüz var.Hayir canim gec kalmis degilsin merak etme panik yapma daha war oynamasina. Segirme olabilir ama oynasa zaten bilirsin hele ilkse 20 hafta yi buluyor. Ama seninki daha erken sen kimseye bakma
Ahh ahh aynen dah neler neler son aya bi gel insan cok yorgun oluyor artik :)Teşekkür ederim. Normalde çok stresli biri değilimdir ama bu bambaşka bişey. bugün 17+3 olduk ve bu hafta kontrolümüz var.Heyecanlı bekleyişlerdeyim. Önce cinsiyet sonra kımıldanmalar kim bilir daha neler
Yalnız 2 gündür fena halde sol tarafıma(kalçadan) ağrıyor. Neredeyse yürüyemiyorum diyebilirim. Umarım geçici bir durumdur yoksa yandımmmAhh ahh aynen dah neler neler son aya bi gel insan cok yorgun oluyor artik :)
Kesintisiz olarak devam etmiyor ama tamamen de birakip gitmiyor magnezyum u ihmal etmeYalnız 2 gündür fena halde sol tarafıma(kalçadan) ağrıyor. Neredeyse yürüyemiyorum diyebilirim. Umarım geçici bir durumdur yoksa yandımmm
canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?Ama burdaki takvime gore bakinca erkek cikiyo. Anlamadm gitti hayrlisi artik napalim
canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?