Doğuma Hazırlık bebeginizin hareketlerini kac haftalikken hissettiniz cinsiyeti ne ? hadi kizlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebek hareketleri çoğu zaman bağırsak hareketleriyle karıştırılır... belki de böyledir...

ayhh cok heyecanlandim yaa acaba nasil bir his oynadiginda sabirsizlikla 20 ci haftayi bekliyorum insallah daha erken hissederim :)

Kızlar öncelikle Rabbim cümlemize sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin..
Ben kilolu hamile kaldım ondan mıdır ? Yoksa ilk gebeliğim ondan mıdır ? Bilmem ama ...
21+2 (ultrasona göre) iken yani bu hafta ufak ufak alt kısımda bir damar seyirmesi gibi yada bir böyle hafifçe hissetmeye başladım sanırım :)
özellikle yemeklerden sonra daha bir hızlanıyor ve akşamları sanki...
12+6 iken cinsiyeti söylemişti doktorum erkek diye ama emin değildi ..
Bu gittiğimde elime fotoğrafını verdi resmen...Evet oğlum oluyormuş :)

Bizde şu anda 17 haftalığız dün doktorum kesin olarak erkek dedi zaten bizde gördük pipisin 4 boyutlu olarak ama zayıf olmama rağmen hala hareketlerini hissetmedim ben de bir an önce hissetmek istiyorum yavrumu

ilk kez dün hissttim. ama tekme değil içerde kıpırdanmalar şeklinde. 14+5 te hissettim diyebilirim :)

Ben 19. Haftada hissediyodum ama emin olamiyodum 20. Hafta da artik net hissediyodum 22 den sonra ztn artk disardan bile gorunur hale geldi :) gercekten cok harika bir duygu butun gun elim karnmda tekmelese de o minik ayaklarini hissetsem avcumda diye bekliyorum:) su an 25. Haftamdaym bebegim kız.

ya ben hiç hissedemiyorum sanki hareket etmiyor gibi. geçen hafta 18 haftalıktım rahat rahat uyuyordu. bu kadar hareketsizliği normalmi acaba

Ilk 19+5 hissettim kizimi.. :) Her gun duzenli olarak kelebek ucuyor icimde

ya ben hiç hissedemiyorum sanki hareket etmiyor gibi. geçen hafta 18 haftalıktım rahat rahat uyuyordu. bu kadar hareketsizliği normalmi acaba
bnde hiçbirşey ihssetmiyorum bu 12 14 de hissedenler bebek oldğnda şaşırıyordum gazdır o diyorum içimden :):)

13.haftada kıza benzetmişdi şimdi randevum pazartesi onu bekliyorum :)) senin bellimi
banada 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi. 16 da bacak arası boş gibi dedi daha kesin bişey yok ortada :) hala hissetmiyorum ama çok merak ediyorum :)

banada 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi. 16 da bacak arası boş gibi dedi daha kesin bişey yok ortada :) hala hissetmiyorum ama çok merak ediyorum :)

Bana da 16 haftalikken erkek dedi ben kesin mi diyince tam emin olamadi birdahaki ay soyleyelim dedi 20. Hafta da kiz oldugunu ogrendik :)) o yuzden kesin demedikce inanmayin arkadaslar

Bana da 16 haftalikken erkek dedi ben kesin mi diyince tam emin olamadi birdahaki ay soyleyelim dedi 20. Hafta da kiz oldugunu ogrendik :)) o yuzden kesin demedikce inanmayin arkadaslar
BEN HALA OĞLUM DİYE SEVEMİYORUM ZATEN :) EMİN OLMADAN DA SEVEMİCEM SANIRIM. HALA BEKLEMEDEYİM

BEN HALA OĞLUM DİYE SEVEMİYORUM ZATEN :) EMİN OLMADAN DA SEVEMİCEM SANIRIM. HALA BEKLEMEDEYİM

:) valla ben arada oglum diye seviyodum kızımı ama ne yalan soyleyeyim icimden de pek gelmiyodu emin olmadigm icin:)) gercektn insan cok merak ediyor ona gore isim dusunmek biseyler almak istiyo... Ben ogreneli birbucuk ay oldu hala ne isim bulabildm ne bir esya aldm kızıma :))) hep son dakikacym ya

3 aylıkken kıpırdamalar başladı oğluşum olucak nasip olursa mevlam herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah amin..

BEN BAŞINDAN BERİ İÇİMDEN KIZ DİYE GEÇTİĞİ İÇİN AMİNE İSMİNİ KOYMAYA KARAR VERDİM. ERKEK İÇİN HALA İSİM DÜŞÜNMEDİM. DÜŞÜNEMİYORUMDA :)

BEN BAŞINDAN BERİ İÇİMDEN KIZ DİYE GEÇTİĞİ İÇİN AMİNE İSMİNİ KOYMAYA KARAR VERDİM. ERKEK İÇİN HALA İSİM DÜŞÜNMEDİM. DÜŞÜNEMİYORUMDA :)

Ben de erkek icin Batu, Kuzey ya da Ozan dusunmustum ama kız icin dusunmemistim erkege daha kolay koymak ama kız olunca insan daha cok dusunuyo sanki kızlarn herseyi guzel olsun isimleri de :)) kız annesi olmak benj inanılmaz mutlu ediyo kendime bir arkadas getiriyorumm erkekler daha kendi hallerinde ama kızlar olene kdr anneleriyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…