sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım benimKizim olacak canim
sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım benim
bebek hareketleri çoğu zaman bağırsak hareketleriyle karıştırılır... belki de böyledir...Kizlar erkek bebek daha erken oynar derler kiz daha gec derler. Segirmeyi ben hic hatirlamiyorum ama ilk 3 bucuk aylikken hissettim ben hareketini yani 14. haftada ve bugun doktor kiz dedi. Ben bu harekrtlerden dolayi erkek diyodum ama kiz oldugnu ogrendim. Kafam hala karisik. Sizinkiler nasil oldu
bnde hiçbirşey ihssetmiyorum bu 12 14 de hissedenler bebek oldğnda şaşırıyordum gazdır o diyorum içimden :):)ya ben hiç hissedemiyorum sanki hareket etmiyor gibi. geçen hafta 18 haftalıktım rahat rahat uyuyordu. bu kadar hareketsizliği normalmi acaba
bende şaşırıyorum bizim ki mi tembel acaba :) cinsiyeti belli mi senin bebişininbnde hiçbirşey ihssetmiyorum bu 12 14 de hissedenler bebek oldğnda şaşırıyordum gazdır o diyorum içimden :):)
13.haftada kıza benzetmişdi şimdi randevum pazartesi onu bekliyorum :)) senin bellimibende şaşırıyorum bizim ki mi tembel acaba :) cinsiyeti belli mi senin bebişinin
banada 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi. 16 da bacak arası boş gibi dedi daha kesin bişey yok ortada :) hala hissetmiyorum ama çok merak ediyorum :)13.haftada kıza benzetmişdi şimdi randevum pazartesi onu bekliyorum :)) senin bellimi
banada 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi. 16 da bacak arası boş gibi dedi daha kesin bişey yok ortada :) hala hissetmiyorum ama çok merak ediyorum :)
BEN HALA OĞLUM DİYE SEVEMİYORUM ZATEN :) EMİN OLMADAN DA SEVEMİCEM SANIRIM. HALA BEKLEMEDEYİMBana da 16 haftalikken erkek dedi ben kesin mi diyince tam emin olamadi birdahaki ay soyleyelim dedi 20. Hafta da kiz oldugunu ogrendik :)) o yuzden kesin demedikce inanmayin arkadaslar
BEN HALA OĞLUM DİYE SEVEMİYORUM ZATEN :) EMİN OLMADAN DA SEVEMİCEM SANIRIM. HALA BEKLEMEDEYİM
BEN BAŞINDAN BERİ İÇİMDEN KIZ DİYE GEÇTİĞİ İÇİN AMİNE İSMİNİ KOYMAYA KARAR VERDİM. ERKEK İÇİN HALA İSİM DÜŞÜNMEDİM. DÜŞÜNEMİYORUMDA :):) valla ben arada oglum diye seviyodum kızımı ama ne yalan soyleyeyim icimden de pek gelmiyodu emin olmadigm icin:)) gercektn insan cok merak ediyor ona gore isim dusunmek biseyler almak istiyo... Ben ogreneli birbucuk ay oldu hala ne isim bulabildm ne bir esya aldm kızıma :))) hep son dakikacym ya
BEN BAŞINDAN BERİ İÇİMDEN KIZ DİYE GEÇTİĞİ İÇİN AMİNE İSMİNİ KOYMAYA KARAR VERDİM. ERKEK İÇİN HALA İSİM DÜŞÜNMEDİM. DÜŞÜNEMİYORUMDA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?