- 18 Ekim 2022
- 1.819
- 963
- 53
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
Hayatım konu kapandı evet bizzat Mune hanım konuyu kapadı çünkü artık bu konu gıyabında yorum yapılmasını istemedi yazılanların konunun amacını çok aştığını görerek, ben de istemiyorum zaten pişman da oldum sorduğuma. Çünkü benim anlattığım ortadaki tutarsızlıktı, konu çarpıtıldı durdu farklı yerlere çekildi herkes tarafından. O yüzden yöneticinin bile yorumları abartı görüp kapadığı, konu sahibinin de tartışmak istemediği bir topiğin fitilini yeniden ateşlemeyelim. Burası tartışma ortamı oluşturmaya çok müsait, insanlar da tartışmaya hakaret yağdırmaya çok meraklı. Ben değilim arkadaşım. O yüzden boşver benim görümcem de ne hali varsa görsünRandevulara cikolata gofret yiyip gidersen belki ultrasonda hareket gorursun. Uykusuna denk geliyorsunuz demekki. Normalde hareket eder bu haftalarda. Hareketi hissetmen 17-20yi bulabilir ama.
Bu arada gorumceyle konustun mu o konuda herkes birbirine girdi konu kapandi merakta kaldik
ay ne güzel Allah kolay doğumlar versin sağlıkla gelsin bebişBen 19 da hissettim ilk 23 de dışarıdan hissetti eşim şimdi 27 deyiz bi tek otururken değil ayaktayken de tekme atiyor artık
İlk gebelik miay ne güzel Allah kolay doğumlar versin sağlıkla gelsin bebişdaha önümüzde minimum 6 hafta var desenize
sağlıkla ilerleyen ilk gebeliğim öncesi üç düşüğüm var ama hiç bu kadar ilerlediğim bi gebelik olmamıştı o yüzden biraz dikkat etmeye çalışıyorum her şeye ister istemezİlk gebelik mi
12 haftayı yeni uğurladık. Merak ediyorum hareketlerini tahmini olarak kaçıncı haftalarda hissederim? Geçen gün ikili test yaptırdım detaylı ultrason eşliğinde. Bebeğim hiç hareket etmedi. Bu zamana kadar hiç bir ultrasonda da hareket ettiğini görmedim zaten. Doktorum gelişimi iyi, her şey yolunda, bebekler bu zamanlarda uyuyor dediği için telaş etmiyorum ama kafamı da kurcalıyor biraz. Aslında diğer zamanlarda hareketlerini hissetsem içim rahatlayacak ultrasonda görmesem de diye merak ediyorum. Sizin bebeğiniz ultrasonda nasıldı, hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz net bir şekilde?
Allah bağışlasın sizin dediğinize göre soruyorum yanlış anlamazsanız karın yapınız nasıl o zaman17+2 de hissettim ilk defa şuan 19+4 artık tamamen hissediyorum ilk gebeliklerde veya kadının deri yapısı kas yapısı gibi durumlar kaçıncı haftada hissedeceğinide etkiliyebiliyormuş
Maşallah sağlıkla gelsin cinsiyeti neydi sizinkininUltrasonda görüyordum zaten kıpırtılarını
17. Haftada da hissettim kendım
zaten baya büyümüş oluyor heralde o haftalarda peş peşe mi geldi sonrasında hareketleri hepBen 21'de hissettim ama şüpheye mahal yoktu baya netti hareketi :)
Erkek ikiside amin inşallahMaşallah sağlıkla gelsin cinsiyeti neydi sizinkinin
Aynen sonra ertesi gün bir daha hisettim iki gün ara ile hissettim bebek olduğu kesindi yani gaz vs değildizaten baya büyümüş oluyor heralde o haftalarda peş peşe mi geldi sonrasında hareketleri hep
ben henüz hiç görmedim kıpırdadığını ama bu sefer çikolata yiyip gidcem. hiç yemem sevmediğim için normalde ama denemeye değerBende şuan 16+4 üm hissetmek için çok heycanlanıyorum ya ultrasonda da ben de son kontrolümde muayene öncesi yarım saat oturdum sonra 10 dakka boyunca yürüdüm odaya girdiğimde çikolata yemeye başladım öyle hareket ettiğini gördüm doktorum böyle yapmamı söylemişti genelde uyurken denk geliyordum
bir hafta geçti yorumunuzun üstünden. hissettiniz mi yorumdan sonra :)Bende şuan 16+4 üm hissetmek için çok heycanlanıyorum ya ultrasonda da ben de son kontrolümde muayene öncesi yarım saat oturdum sonra 10 dakka boyunca yürüdüm odaya girdiğimde çikolata yemeye başladım öyle hareket ettiğini gördüm doktorum böyle yapmamı söylemişti genelde uyurken denk geliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?