- 6 Ağustos 2014
- 517
- 318
- 323
- Konu Sahibi Toprak ve su
-
Merhaba, sevgili guzel anne adaylari .. benim hesaplarimla 15 doktorun deyimiyle 16 17 haftalik hamileyim tub bebek. hamileligimi ogrendigim gunden beri elim gobegimde bebegimi hissetmeye calisiyorum .. siz ilk ne zaman hissettiniz ve nasil anladiniz zaten cok hassasmis birde gunde bir iki defa hisediliyormus sanirim .. bir arkadasim uc aylikken hissetmis bende heycanla bekliyorum ilk bebegim cok merak ediyorum
Yok ara ara bel agrisi oluyir sadece hatta bir iki kez cok kotu kitledi kipirdiyamadim ama dinlenince geciyor kasik ara sira ama cok hafif ama rahim yukari tasiniyor ya benim doktorum normal oldugunu soylemisti genede doktoruna sor benceMerhaba sanırım hemen hemen aynı aylardayız ben bişe sormak istiyorum ; hergun sabah uyandığımda sağ kaşığımda ınaılmaz bır Ağrı hıssedıyorum sızde de böle bişe oluyormu???
Herkes de farkli farkli etkileri oluyor iste yapiyla alakali her ay farkli bir moda çıkıyor ... aman saglikli olsunlarda ben acisina bile guluyorum varligini hissetirdigi icin hosuma bile gidiyor :)) doktor bir ay once yuzde seksen erkek demisti degismez diye dusunuyorum basindan beri bende erkek hisediyordum bakalim nasipBenim dr da bebek Rahime büyüdüğü için dedi ama sadece bende olmasi da ilginç cinsiyeti ne canım senin minnak in? Benim prensesim geliyo umarım hayırlısı kusursuz olur hepimizin ki
Hareketlerini hisediyormuun peki ilk bebekte 18 ila 22 haftarda hisediliyormus ama merak iste hergun bekliyorumBenim dr da bebek Rahime büyüdüğü için dedi ama sadece bende olmasi da ilginç cinsiyeti ne canım senin minnak in? Benim prensesim geliyo umarım hayırlısı kusursuz olur hepimizin ki
Masallah Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin :) ne guzel gunler ne guzel duygular bunlar Rabbim her kadina yassatsinMerhaba bende arada derinden kipirti hissediyorum sırt üstü yattigimda oluyor :)
Masallah Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin :) ne guzel gunler ne guzel duygular bunlar Rabbim her kadina yassatsin
12. Haftada cok erken hissetmissiniz ilk bebeginiz mi ? Allahim salicakla kucaginiza almayi nasip etsin :)merhaba canım bu soru benimde hep merak ettiğim bir soruydu. sana şöyle anlatayım benimkinide.
ilk 12 haftalıkken hissettim. 2li tarama testine aç karnına gittim kan verilcek diye megerse ac gitmeye gerek yokmuş. dr bi 3 4 dk ugraştı durttu falan karnımı bebegim uyanmıyordu. sonra vajinal ultrason baktı karnımla baya bi oynadı ama melegimde tek bir hareket yoktu. sonra aç olup olmadıgımı sordu bende bi 12 13 saattir açım dedim git yemek ye çikolatada ye gel dedi. yemek yerken içimde bi titreşim gibi böyle kelebegin kanat çırpışı derler ya oyle bişey hissettim. aşkım bizimki uyandı herhalde kuduruo dedim hemen drun yanına geri gittik tekrar ultrasona girdik baktık bu kezde durmak bilmio bebegim :)))))
ilklerde boyleydi sonralarda o geçti. 16-20 hafta arası günde 1 2 defa hissettim. oda bebegimmi değilmi emin olamadım. bazen 2 3 gün oluyordu ve ben hiçbişey hissetmiyordum. o içimdeki titreşimi özleyip dururdum :)
şimdiyse 3 gündür okadar net hissediyorumki bebeğimi :) hayatımda hissettiğim en güzel duygu bu. tekmelerini dönüşünü hissediyorum :) gece gündüz kuduruyor. arada 1 2 saat sesi çıkmıyor uyuyor sanırım ama sonra 5 10 dk da bir tepikler savurmaya başlıyor :)
sabrett canım 20 lere gelince okadar net hissediceksin kiiiii :) kendin bile inanamıcaksın :)
Suan badem yagi ozlu bebek kremi kullaniyorum ama kakao yagini arastirabilirim tesekur ederimCanım badem yağı değil de kakao yağı kullan bence ama istersen ikisinide kullan benim kuzen yurtdışında yaşıyor o soledi tabi yine sen bilirsin çok etkiliymisss
benim 18 de başladı canımkaçıncı haftada başlıyor tekmeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?