Bebeğinizin ilk tekmeleri

kaçıncı haftada başlıyor tekmeler?
Internetten arastirdigim kadariyla ilk gebelikte 18 ila 22 arasinda ama ikinci yada ucuncu bebeklerde 15 , 16 hatta dahada erken hisedile biliyormus tabi bu rakamlar ortalama cok daha erken de hisedenler var

merhaba canım 19.haftada başladı pıt pıt şimdi vurduğunda içim bir tuhaf oluyor ama 18-22 arası hissedilirmiş rabbim herkese nasip etsin benimde tüp bebek.

canım gaz sancısından ilk başta ayırt edilmıyor ama zaman geçtikçe farkedeceksin.

canım gaz sancısından ilk başta ayırt edilmıyor ama zaman geçtikçe farkedeceksin.
O hisettigimde gazdi buyuk ihtimalle cunku hala bisi hisetmiyorum ..hey Allahim gaza sevinmisim birde esime soylemistim oda heycanlandi elini gobegime koydu bekledi o kadar hissetmeye calisti gazi

O hisettigimde gazdi buyuk ihtimalle cunku hala bisi hisetmiyorum ..hey Allahim gaza sevinmisim birde esime soylemistim oda heycanlandi elini gobegime koydu bekledi o kadar hissetmeye calisti gazi
yok kuzum daha erken ben 19.haftada ara ara hissedıyordum şimdi hergu çok şükür sende hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…