Benimde 1biyokimyasal gebelik 6.hafta kürtajı ve 1kalp durması gebelik 9.hafta kürtajı oldu. Şuan 3.gebelik kese gördüler ama kalp atışı yoktu geçen gittiğimde şuan 6+2 gün. Benimde tiroid ilacı+coraspirin+folik asit+düşük önleyici progesteron hapı+kan sulandırıp düşük önleyen iğne+lupus hastalığım İçin steroid içerikli prednol diye bi hap kullanıyorum. Haplara başladığımda meme hassasiyeti ve hafif kasık ağrıları vardı giderek azalıp bittiler. İlaçlardan olması normal mi? Sende de böyle bişi oldu mu? Biraz endişeleniyorum. Hafif bulantı oluyo arada ve uykuda oluyo ama diğerleri gitti
Benim bulantim hiç bir hamileligimde olmadı. Meme hassasiyetinin kaybolmasini suanki gebeligimde yasadim bnde panikledim noluyor diye ama bi sorun olmadi tas gibi olan göğüslerim bir anda söndü şok oldum. Uyku durumu da vardi yemek yesem direkt uyumak istiyodum bunuda 10.haftalara doğru kaybettim. Belirtiler git gel yasatiyor endise etme
16 haftalikken kalbi durdu oğlumun cok zor bulantıli bir gebelik yaşıyordum ancak bi anda bıçak gibi kesilmişti ama araştırınca riskli dönem geçtiği için bulanti azalması normal yazıyordu bu yüzden sandım ama içimde bi his olusmustu hic lekelenmem olmadı
Ben de Çarşamba günü 9+0’da bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve 9+2’de kürtaj oldum.
Tekrar aynı şeyi yaşayacakmışım korkusu var şu an.
Ne zaman geçiyo bu his veya geçiyor mu?
Ben de Çarşamba günü 9+0’da bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve 9+2’de kürtaj oldum.
İlk gebeliğimde 6,5 haftalıkken kalbi durdu. 1 yıl aradan sonra çok şükür tekrar hamileyim, henüz 7 haftalığım, ama her hafta kontrolümde aynı korkuyu yaşıyorum, rabbimden gelecek herşeye razıyım diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama bu korkuyu atlatamıyorum Rabbim inşallah tekrar yaşatmaz ne bana ne de diğer anne adaylarına
İlk gebeliğimde 6,5 haftalıkken kalbi durdu. 1 yıl aradan sonra çok şükür tekrar hamileyim, henüz 7 haftalığım, ama her hafta kontrolümde aynı korkuyu yaşıyorum, rabbimden gelecek herşeye razıyım diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama bu korkuyu atlatamıyorum Rabbim inşallah tekrar yaşatmaz ne bana ne de diğer anne adaylarına
Ay çok sevindim.
İnşallah tekrar yaşamazsınız.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.
İlkinden sonra nedeni araştırıldı mı peki?
Ne yapmam lazım benim hiç bilmiyorum.
Ay çok sevindim.
İnşallah tekrar yaşamazsınız.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.
İlkinden sonra nedeni araştırıldı mı peki?
Ne yapmam lazım benim hiç bilmiyorum.
Amin inşallah sizde en kısa zamanda yeniden mucizenize kavuşursunuz ilkler normal karşılanıyormuş o yüzden hiçbir araştırma yapmadılar, sonrakilerde iş işten geçtikten sonra genetiğe gönderiyorlarmış. Bende çok araştırmadım açıkçası.
Amin inşallah sizde en kısa zamanda yeniden mucizenize kavuşursunuz ilkler normal karşılanıyormuş o yüzden hiçbir araştırma yapmadılar, sonrakilerde iş işten geçtikten sonra genetiğe gönderiyorlarmış. Bende çok araştırmadım açıkçası.
İnşallah, çok teşekkür ederim cevabınız için.
Yani şu an iyiyim çok şükür ama tekrar hamile kalırsam nasıl olurum hiç bilmiyorum.
İlkinde de çok stresliydim, sanki şimdi 2’ye katlarmış gibi geliyo.
İki defa kürtaj oldum kalbi durduğu için. 3. Hamileliğimin her aninda her gününde kaybetme korkusunu yaşadım. 4. Aya başladığımda biraz daha rahatlamistim ama bu defada ya erken doğarsa gibi düşüncelerle bogustum. Kisaca canim kucagina alana kadar geçmiyor kucagina aldiktan sonrada baska endişeler başlıyor. Annelik Boyle bişey galiba rahmine düştüğü andan itibaren endişe kaygı en yakin arkadaşın oluyor
İki defa kürtaj oldum kalbi durduğu için. 3. Hamileliğimin her aninda her gününde kaybetme korkusunu yaşadım. 4. Aya başladığımda biraz daha rahatlamistim ama bu defada ya erken doğarsa gibi düşüncelerle bogustum. Kisaca canim kucagina alana kadar geçmiyor kucagina aldiktan sonrada baska endişeler başlıyor. Annelik Boyle bişey galiba rahmine düştüğü andan itibaren endişe kaygı en yakin arkadaşın oluyor