bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüz?

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
206
slm hanımlar yerimseniben
kimler bebişlerinin pıt pıtlarını kaçıncı hafta gördü ve karındanmı? vajinadanmı?
beraber paylaşalım :lepi:
bende 7.haftamın içindeyim kısmetse perşembe dr.gidicem pıt pıtları görmek için :Saruboceq: inşallah görürüz :Saruboceq: geçen hafta karından keseyi gördük 6haftalıkken.

ben 7. haftada karından yapılan ultrsyonda gördüm vajinadan hiç bakmadılar....inş sende duyarsın en son adet tarihin nedir benimki 21 mayıs

canım ınş pıt pıtlarınıda duyarsın
saglıklı bır dogum yapar
kucagınada alırsın
darısı bıze olsun ınşşşşş
duanızı eksık etmeyın bızlerede

ben 7. haftada karından yapılan ultrsyonda gördüm vajinadan hiç bakmadılar....inş sende duyarsın en son adet tarihin nedir benimki 21 mayıs
inşallah bende görürüm canmm perşembe 7.haftam doluyo inşallah.
sat 31 mayıs canmm.
canım ınş pıt pıtlarınıda duyarsın
saglıklı bır dogum yapar
kucagınada alırsın
darısı bıze olsun ınşşşşş
duanızı eksık etmeyın bızlerede

sağol tatlım inşallah :Saruboceq:

7. Hafta vajinadan ultrasonla atislarini gorduk ama duyamadik. 10. Haftada karindan ultrasonla duyduk ve gorduk.. Sizde duyarsiniz ins a.s.

esra canım inş en kısa zamanda bize hayırlı haberleri verirsin canım sana dua ediyorum...

hayırlı olsun cnm bebeğin biz seni aralık annelerinden tanıyoruz aralıkta olmasa da yeniden anne olmana çok sevindim Allah bağışlasın meleğini

hayırlı olsun cnm bebeğin biz seni aralık annelerinden tanıyoruz aralıkta olmasa da yeniden anne olmana çok sevindim Allah bağışlasın meleğini

evet tatlım bende seni tanıyom aralık annelerinden.
kısmet mart annesi olmakmış canmm ALLAHIMIN İZNİNLE :Saruboceq:

2 gün önce 7+0 haftalık olarak karından ultrasonla bebeğimizin kalp atışlarını dinledik.Pıt pıt atıyordu,inanılmaz bir duygu.

benim son adet tarihim 7 hazirandı dün karından ultrasonda kalp atışlarını duyduk.inşallah sende duymuşsundur.benim 6+4 bugün.herkese Rabbim hakkında hayırlısını versin.

bende 5hafta 3 günlüktüm dün vaginal usg ile keseyi gördük 2 hafta sonra 7 hafataya girince kalp atışı için bakılacak heyecanklıyım valla bu arada herkese hayırlı olsun:)

çok şükür kalp atışlarını gördük...
dr.um 6+1 günlük dedi.

Azize hamilesin demek.. hayırlı olsun arkadaşım.. senin adına çok sevindim.. oğulcuğunda abi oluyor ne güzel.....artık bizler içinde dua edersin inşaAllah.. kandilin mübarek olsun

Merhaba,
son adet tarihim 23 mayıs ve 9 temmuzda doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duydum, vajinala gerek kalmadı yani 6+5

Azize hamilesin demek.. hayırlı olsun arkadaşım.. senin adına çok sevindim.. oğulcuğunda abi oluyor ne güzel.....artık bizler içinde dua edersin inşaAllah.. kandilin mübarek olsun

sağol canmm yerimseniben darısı başına inşallah :Saruboceq:

4.haftamızda keseyi gördük.
6. haftamızda pıt pıtlarımızı duymuştuk.
ama vajinal usg den değil.
12. haftada da cinsiyet tahmini :)

slm bende yarın doktora gidiyorum bebişimin ilk kalp atışlarıı duyarız inşallah 3. bebeğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım..dualarınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…