- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
8. haftadayım hala göremedim yarın randevum var inşallah görürüm geçen hafta karından göremedik korkuyorum ilk bebek olunca tedirgin oluyor insan sürekli kaygılıyım stresim bebeğime de zarar vercek diye daha da üzülüyorum çok karamsarlaştım acaba düzelirmiyim sizdede oldumu bu durum
içini rahat tutmaya çalış canım inşallah yarın iyi haber verirsin bize benim 3 defa kalp atışları duyulmadığı için bebekler operasyonla alındı benimkileri 8. Haftada aldılar şimdiye kadar duyulması gerekirdi dediler.anlamadım ben bu doktorları:sm_confused:
çok üzüldüm geçmiş olsun canım ama 9. Hatta 16. Haftalarda bile duyanlar var başka doktorlarada gitseydin keşke 13.30 da gidicem umarım sağlıklıdır allah isteyen herkesede sanada sağlıklı bebekler verir inşallah
Gittim canım onlar keseden anlıyorlar galiba 2 dr. aynı dedi.İyi Haberini bekliyoruz canım moralini bozma senin hiç hamilelik belirtisi varmı şimdi?
teşekkür ederim arkadaşlar kese görünmüştü ama kalp atısını görememiştik benim hesabımdan 1 hafta gerideymiş yani 7+4 müş çok şükür cuma günü gördük kalp atışlarını Allahım herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde herkesin dualarını kabul edip sağlıklı evlatlar nasip etsin simgesel inşallah sende istediğine kavuşursun canım
canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah heyecandan sorumu atladın elfsenin ilk günlerde hiç hamilelik belirtisi oldumu?
canım dün çıkmak üzereydim aceleyle yazdım kusura bakma.Evet çok fazla belirtim vardı özellikle idrarda yarım satte bir tuvaletteydım yaa üsüttüm heralde diyodum sağ kasıgımda batma oluyordu özellikle gece yatarken kesede sağ tarafımda göründü ilk.Göğsümde sızlama vardı ve sanki bi haftada büyüdüler.reglime 3 gün vardı daha dayanamayıp test yaptım ve çok hafif ikinci çizgi çıktı içgüdüsel bi şüpe geliyor insana daha ilk hamileliğim tecrübesiz olsada anlıyor insan.bide rüyamda regli olduğumu görmüştüm tabire baktım çocuğunuz olacak diyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?