bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüz?

bende bugün gittim 7. haftamdayım kalp atışlarını gördüm erkek bebek erken belirginleşir kalp atışları erkenmi görülür kız bebeğe oranla daha önce hamilelik geçirenler paylaşırsa sevinirim

5+4 te kalp atmaya basliyor, ama cok kucuk oldugu icin bu zamanda gozukmeyebiliyor. ben 7 haftalikken gitmistim ve ozaman cok net bir sekilde gozuktu.

slm bayanlar bende 7. haftada vajinadan görüp pıt pıtını duydum harika bir şeydi bu cumartesi tekrar gidecem tahliller yapılacak saırım

8. haftadayım hala göremedim yarın randevum var inşallah görürüm geçen hafta karından göremedik korkuyorum ilk bebek olunca tedirgin oluyor insan sürekli kaygılıyım stresim bebeğime de zarar vercek diye daha da üzülüyorum çok karamsarlaştım acaba düzelirmiyim sizdede oldumu bu durum

İçini rahat tutmaya çalış canım inşallah yarın iyi haber verirsin bize benim 3 defa kalp atışları duyulmadığı için bebekler operasyonla alındı benimkileri 8. haftada aldılar şimdiye kadar duyulması gerekirdi dediler.Anlamadım ben bu doktorları:sm_confused:

çok üzüldüm geçmiş olsun canım ama 9. Hatta 16. Haftalarda bile duyanlar var başka doktorlarada gitseydin keşke 13.30 da gidicem umarım sağlıklıdır allah isteyen herkesede sanada sağlıklı bebekler verir inşallah

Gittim canım onlar keseden anlıyorlar galiba 2 dr. aynı dedi.İyi Haberini bekliyoruz canım moralini bozma senin hiç hamilelik belirtisi varmı şimdi?

bana ve doktouma göre 7,3 gördük usgye göre 6,5 haftaydı ve karından baktık bazen 3 ay boyunca vaginal usgden görülebiliyor genellikle karnı fazla olanlarda:)

Gittim canım onlar keseden anlıyorlar galiba 2 dr. aynı dedi.İyi Haberini bekliyoruz canım moralini bozma senin hiç hamilelik belirtisi varmı şimdi?

teşekkür ederim arkadaşlar kese görünmüştü ama kalp atısını görememiştik benim hesabımdan 1 hafta gerideymiş yani 7+4 müş çok şükür cuma günü gördük kalp atışlarını Allahım herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde herkesin dualarını kabul edip sağlıklı evlatlar nasip etsin simgesel inşallah sende istediğine kavuşursun canım

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah heyecandan sorumu atladın elf senin ilk günlerde hiç hamilelik belirtisi oldumu?

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah heyecandan sorumu atladın elf senin ilk günlerde hiç hamilelik belirtisi oldumu?

canım dün çıkmak üzereydim aceleyle yazdım kusura bakma.Evet çok fazla belirtim vardı özellikle idrarda yarım satte bir tuvaletteydım yaa üsüttüm heralde diyodum sağ kasıgımda batma oluyordu özellikle gece yatarken kesede sağ tarafımda göründü ilk.Göğsümde sızlama vardı ve sanki bi haftada büyüdüler.reglime 3 gün vardı daha dayanamayıp test yaptım ve çok hafif ikinci çizgi çıktı içgüdüsel bi şüpe geliyor insana daha ilk hamileliğim tecrübesiz olsada anlıyor insan.bide rüyamda regli olduğumu görmüştüm tabire baktım çocuğunuz olacak diyodu.

Genelde idrarda adetten bir hafta sonra belli oluyor diyorlar.Bende kan tahlili yaptıracağım bakalım benimde kasıkarımda ağrı oluyor arada benim adetime 10 gün var daha psikolojiktir diye birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptıracağım hayırlısı artık

bende bugün duydum yani 6.haftamızda karnımdan muayene etti drum ve o mini minnacık pıt pıtları duyabildik çok şükür

mrb ben 6.haftada duydum kalp atışlarını bebeğimin ama alt muayeneden çünkü karnımdan baktığında fazla gazdan bebeğimide tam görememişti alt muayeneden hem bebğimi gördüm hem de kalbinin sesini dinledim

arkadaşlar çok kötüyüm az önce doktordan geldik. bugün tam 6. hafta bitti, 7 haftalık gebeyim. embriyo 9,6 mm olmuş, kese çok düzgün, kanama yok ama kalp atışı da yok! dr hemen alalım dedi başka bir doktora gittim o da kalp atışını göremedi. gelişmiş ama ya dün ya bugün kalbi durmuş dedi. bir hafta daha beklesem, belki olur mu ki ümidindeyim. beş yılın ardından mucize gibi gelmişti bu bebek. şimdi ne yapmalıyım. böyle bir şey yaşayan, sonra da kalbinin attığını gören var mı? çok kötüyüm.

canım eger karından duyulmadıysa neden alttan bakmadıki.ben alttan baktığında 6.haftmdaydım ve duyduk şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…