bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüz?

karından değil, vajinal ultrasonla bakıldı hiç umudum kalmadı artık. içimden onu söküp alacaklar ve elimden bir şey gelmiyor. rabbim nasip etmemiş diyorum ama isyandayım. o kadar çok istiyorken... çocuklarını öldüren, çöp konteynırına, tuvalete atabilen kadınlar dahi anne olabiliyorken neden ben , neden biz...

isyan etme canım.verende Rabbim alanda.benimde ilk bebeğimin kalbi dumuştu alındı.ilk zamanlar bende senin gibiydim ama isyan etmemeye çalıştım.ve şimdi tekrar hamileyim.kardeşini verdi Rabbim çok şükür.inşallah bu evladımı sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Rabbim

sedasecim Rabbim yardımcınn olsun inşalahh kurban olduğum mucizesini verirde can veriri inşalahh kurban olduğum büyük ama sakın isyan etme canım sabrett inşalahh bebeğini almıcaklarr dua ett canım benimde dualarımdassınn

inşallah sanada en kısa zamanda bir evlat daha nasip eder Rabbim.insan neden benim başımamı geliyor bu diyor.ama sonra bir bakıyorki bir sürü insan var aynı şeyleri yaşayan.dr.lar diyorki sağlıklı bebek sonuna kadar gider ve doğar ama sağlıksız bi şekilde kendini sonlandırırmış.belkide özürlü olacaktı.vardır bunda da bir hayır

tabi ki canım vardır bundada bi hayırr kurban olduğum ne eylerse vardır onda bi hayırrr

sağ ol canım ya,bu forumun en iyi yanı bu,tanımadığın insanlar yanında. çok sağ ol.

amin arkadaşım.
aslında haklısın, şu an hala içimde, ama kalbi atmıyor...sen de yaşamışsın, çok zor.isyan etmemeye çalışıyorum .her işte bir hayır vardır da şu an bana sabır versin rabbim. ben daha 1 cm olmayan embriyoya bu kadar yanıyorsam allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.

amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.sanada çoook büyük sabırlar versin.ben ölü olarak 2 hafta taşımışım bilmeden .beni zehirlememiş iyiki.canım senin şimdi kalbi atıpta durduğumu söylendi yoksa daha hiç atmadımı.çünkü 8. haftada kalp atışı alınanlar oluyomuş.bilmiyorumki yinede en iyi dr.lar bilir tabi.

bunu bilmiyorum. ben 5 haftalıkken gittiğimde yolk sac göründü. 7 haftalıkken tekrar gel dendi. bugün gittiğimde boyutları, her şeyi 7. haftaya uygun dedi dr. ama kalp atışı yok. kese çok düzgün, yolk sac olması gereken yerde dedi. inanamayıp 2. doktora gittim. o da aynı şeyi söyledi. bir de ya bugün ya dün durmuş kalbi, yoksa böyle gelişemezdi dedi. renkli ultrasona da mı girsem ki... ilk dr hemen alacaktı. ikinci haftaya çarşambaya dek şans verelim dedi.umudum yok hiç... bir heyecanla gidip kös kös döndük. eşim de kötü oldu ama ben zaten hormonların etkisiyle çok duygusallaşmıştım iyice çöktüm. allah her şeyin hayırlısını versin.

canım bana da boş gebelşk dengi dengelerim alt üst oldu ama o zaman şöyle düşündüm demekki sağlıklı değildikşi gelişemedi üzülme nolur bak kolay değil biliyorum allahım neden ben diyorsun ama inan vardır bir sebebi eğer o minik kalbi durmuşşsa belkide çokl hastaydı dayanamadı
ay valla çok üzüldüm bacım yaaa ne diyim :1no2:

kızlar ben de bugün duydum bebeğmin kalp atışlarını eşim de ben de çook heyecanlandık içimde davullar çalıyormuş da duymuyormuşum ultrasonda da görünüyor atışlar süper bişey ya.dr bugün 6+3 dedi.benim somn adet tarihim 24 haziran nette hesaplayınca 7+0 dio acaba nie bu kkadar fark var huylandım şimdi yaa

meliscim benimde sat 26 haziran internette bugun 6+6 gözüküyor ama usg ye göre dün baktı dr u muz 5+6 yız kuzneniminde bebeği 7 aylık dun konustuk oda hep farklı çıkıyor usg dedi internet hep önden gidiyor dedi
dr una güven canım

ben 7. haftada vajinal ultrasonla bebeğimin kalp atışlarını duydum okadar mutluluk verici okdar değişik bir heyecandıki ağlamaktan kendimi alıkoyamadım doktora soracağım bütün soruları unuttum sonraki muayenem 8+4 teydi ozaman ağlamadım ama o ilk günki kalp atışı hatırladığımda hala burnumun direği sızlıyor içinizdeki canın varlığı muhteşem duygular uyandırıyor anne olacağınızı işte o zaman farkediyorsunuz Allah herkese o duyguları sonrasındada kucaklarımıza almayı nasip etsin

3-5 gün farklı çıkması normalmiş bende doktordan 4 gün geride gidiyorum bana göre 11 doktora göre11+4 birdaki kontrolde soracağım tekrar net bişey öğrenirsem paylaşırım

iyi geceler kızlar....7.haftadayım ve bende bugün pıt pıtları duydum
halen inanamıyorum içimde bir can taşıyorum :CüvCüv:
tarifi imkansız bir duygu Allah isteyen herkese şu mübarek günlerin hürmetine nasip eder inşallah.........

Merhabalar kizlar....
Bende kalp atislarini 6 haftada karindan duydum, ve 7 hafta vajinadan gördüm! Cok muhtesem bir duygu allah herkeze nasip etsin!

Çok zor yaşayan bilir..Benim arkadaşım iki aylık bebeğini düşürdü..Doktor böyle düşüklerin çoğunlukla sakat gebeliklerde olduğunu söylemiş...İki ay sonra hamile kaldı...Şimdi beş aylık hamile..Herşeyde bir hayır vardır..Bende daha kalp sesini duymadım..5 İLE 6 hafta arasında dedi..10 gün sonra tekrar gel dedi..Hayırlı ve sağlıklı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…