- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
inşallah sanada en kısa zamanda bir evlat daha nasip eder Rabbim.insan neden benim başımamı geliyor bu diyor.ama sonra bir bakıyorki bir sürü insan var aynı şeyleri yaşayan.dr.lar diyorki sağlıklı bebek sonuna kadar gider ve doğar ama sağlıksız bi şekilde kendini sonlandırırmış.belkide özürlü olacaktı.vardır bunda da bir hayır
sedasecim Rabbim yardımcınn olsun inşalahh kurban olduğum mucizesini verirde can veriri inşalahh kurban olduğum büyük ama sakın isyan etme canım sabrett inşalahh bebeğini almıcaklarr dua ett canım benimde dualarımdassınn
inşallah sanada en kısa zamanda bir evlat daha nasip eder Rabbim.insan neden benim başımamı geliyor bu diyor.ama sonra bir bakıyorki bir sürü insan var aynı şeyleri yaşayan.dr.lar diyorki sağlıklı bebek sonuna kadar gider ve doğar ama sağlıksız bi şekilde kendini sonlandırırmış.belkide özürlü olacaktı.vardır bunda da bir hayır
amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.sanada çoook büyük sabırlar versin.ben ölü olarak 2 hafta taşımışım bilmeden .beni zehirlememiş iyiki.canım senin şimdi kalbi atıpta durduğumu söylendi yoksa daha hiç atmadımı.çünkü 8. haftada kalp atışı alınanlar oluyomuş.bilmiyorumki yinede en iyi dr.lar bilir tabi.
bunu bilmiyorum. ben 5 haftalıkken gittiğimde yolk sac göründü. 7 haftalıkken tekrar gel dendi. bugün gittiğimde boyutları, her şeyi 7. haftaya uygun dedi dr. ama kalp atışı yok. kese çok düzgün, yolk sac olması gereken yerde dedi. inanamayıp 2. doktora gittim. o da aynı şeyi söyledi. bir de ya bugün ya dün durmuş kalbi, yoksa böyle gelişemezdi dedi. renkli ultrasona da mı girsem ki... ilk dr hemen alacaktı. ikinci haftaya çarşambaya dek şans verelim dedi.umudum yok hiç... bir heyecanla gidip kös kös döndük. eşim de kötü oldu ama ben zaten hormonların etkisiyle çok duygusallaşmıştım iyice çöktüm. allah her şeyin hayırlısını versin.
kızlar ben de bugün duydum bebeğmin kalp atışlarını eşim de ben de çook heyecanlandık içimde davullar çalıyormuş da duymuyormuşum ultrasonda da görünüyor atışlar süper bişey ya.dr bugün 6+3 dedi.benim somn adet tarihim 24 haziran nette hesaplayınca 7+0 dio acaba nie bu kkadar fark var huylandım şimdi yaa
karından değil, vajinal ultrasonla bakıldıhiç umudum kalmadı artık. içimden onu söküp alacaklar ve elimden bir şey gelmiyor. rabbim nasip etmemiş diyorum ama isyandayım. o kadar çok istiyorken... çocuklarını öldüren, çöp konteynırına, tuvalete atabilen kadınlar dahi anne olabiliyorken neden ben , neden biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?