bebeğiyle her gün dışarıya çıkanlar...

mihmandariye

sabır&dua&şükür
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.647
1.165
333
bebeğiyle her gün dışarıya çıkan var mı? benim kzıım 7 aylık şimdiye kadar her gün dışarıya çıktık 40ndan sonra. önümüz kış. ben yine çıkarmak istiyorum ama dışarıda genelde tekim. hiç bebek görmüyoruz. kışın çıkarmak zararlı mı? hasta mı olur=

bebeğiyle her gün dışarıya çıkan var mı? benim kzıım 7 aylık şimdiye kadar her gün dışarıya çıktık 40ndan sonra. önümüz kış. ben yine çıkarmak istiyorum ama dışarıda genelde tekim. hiç bebek görmüyoruz. kışın çıkarmak zararlı mı? hasta mı olur=
dışarı çıkmadaki sebep ne dolaşsın diye mi evet önümüz kış ve bence artık çıkarmayın hasta olma ihtimali yüksek

evet gezsin ve temiz hava alsın. sonuçta kalorifer var ve kapalı ortam. benim akrabalarım yurtdışında onlar kışın bile bebegi bebek arabsında uyutuyor, cünkü bebegin başııklık sistemi sıcak ve soguga girdikçe güçleniyormuş. orada herkes öyleymiş. -5e kadar mutlaka dışarıda (yagmur veya fırtına yoksa) bana da mantıklı geldi

evet gezsin ve temiz hava alsın. sonuçta kalorifer var ve kapalı ortam. benim akrabalarım yurtdışında onlar kışın bile bebegi bebek arabsında uyutuyor, cünkü bebegin başııklık sistemi sıcak ve soguga girdikçe güçleniyormuş. orada herkes öyleymiş. -5e kadar mutlaka dışarıda (yagmur veya fırtına yoksa) bana da mantıklı geldi
yazın kadar sık olmasa da çıkar tabi duruma bakarsın

Bebeğimi hergün dışarıya çıkartamadım ben fakat yapanları da taktir ediyorum.
Çünkü sağlıklı olan bu.
Kış günlerinde de çıkartabilirsiniz, havanın şartlarına uygun giydirdiğiniz sürece.
Herhangi bir sakıncasından ziyade faydası olacaktır, 4 duvar arasına tıkılmasındansa, temiz hava alması çok çok daha iyi.

Merhabalar

Benim kızım 6 buçuk aylık hergün akşam 1-2 saat olsada çıkıyoruz geziyoruz
İyi geliyo zaten çok soğuklarda çıkamicaz bu havaların tadını çıkarıyoruz bir zararı da Yok bence tam tersi iy geliyor bütün gün evdeyiz zaten akşam gezmeleri iyi oluyor

oğlum 8 aylık. Şubat ayının sonuydu 5 günlükken Dr için çıkardığımızda bile parkta dolaşıp öyle dönmüştüm eve. o gün bugündür geziyoruz :) Çok şükür hiç hastalık yaşamadık. Biz de her gün çıkıyoruz. Sanırım çıkarmaya devam edeceğim. Bana da ona da iyi geliyor. Astronot/Kozmonot dedikleri tüm vücut giyilen montlardan almayı düşünüyorum soğuklar için de.

kışın bebek arabasında da gezer. kalın polarlı bir ek var. içine oturtup gezeriz. tek yüzü kalsa açıkta yeter. önceden çalışıyordum. şimdi çocukla bile evde durunca içim sıkılıor. nefessiz kalıyorum sanki

benim oğlum da 4,5 aylık ve her gün çıkıyoruz. kırkını bile beklemedik hatta, daha önce çıkardık. aşırı soğuk olmadığı sürece kış boyunca da çıkarırım ben. dışarı çıkıp hava aldığında çocuğun uykusu bile daha iyi oluyor. hem etrafı inceleyen, yeni şeyler gören çocuğun algısı da güzel gelişiyor. kendinizden pay biçip çıkarın bence, siz çok üşüyorsanız onun için de soğuk olacaktır. onun dışında çıkın gitsin :)

Back
X