yani bu konudaki sinirimi kelimelere dökemiyorum burada
nedir bu erkek tarafındaki bencillik yaaa
bu çocuğun anne babası var hadi dedesinin adı konulacaksa neden erkeğin babasının adı hemen söyleniyor kızın babası dede değilmi onun hiçmi değeri yok nasıl bir düşüncesizliktir bu yaa
bakın 3 ay önce doğum yaptım bir oğlum var ,ben hamileyken bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik yaa duyan gören aaa küçük ...... geliyor demeye başladılar (..... kayınbabamın adı)
daha koymadan sinirlenmeye başladım ama sesimi çıkarmadım kimseye eşimin hangi akrabasına gitsek hep aynı şeyi söylüyorlardı ilk başlarda eşime hiç baskı yapmadım bişey demedim daha doğuma çok var dedim..
doğum yaklaştıkça kaynanam kayınbabam hepsi bir hevestir isim söylüyorlar (eşimin babasının adını yani)
hiç bana sorulmuyor nedense?
eşimi aldım karşıma eğerki senin babanın adını koymak istiyorsan oğlumuzun iki adı olsun benim babamın adı da olacak dedim bu çocuğun iki dedesi var neden haksızlık yapılıyor dedim
allahtan eşim anlayışlıdır zaten bana sormadan kesin kararını da vermez
ve hep aynı şeyi dedim doğuma kadar eğerki dede ismi olacaksa iki dedesininde ismi olacak dedim.. benden habersiz isim koyulursa mahkemaye veririm değiştiririm adını dedim..doğumdan bir gün önce eşim başka bi isim bulalım dedi ohh dedim ve kendi beğendiğimiz bi ismi Hakan olsun istedik
neyse doğumdan çıktım odada yatıyorum hala gelen giden çocuğa kayınbabamın adını söylüyor..bir baktım kaynanam eşimi çekmiş beni baygın sanıyor herhalde oğlum baban çok istiyor onun adını koy dedi..yemin ederim duydum
eşimi çağırdım çocuğun kimliğini hemen git al ama kimlikte ismini sadece Hakan görmek istiyorum dedim..
eve dödükten sonra eşim kimliği getirdi bebeğin beşiğine koyuverdi evde herkes vardı,önce elime almadım uzaktan baktım ki sadece Hakan yazıyor :))
ama yemin ederimki o kimliği görene kadar nasıl sinirlerim bozuluyordu yaa