Doğuma Hazırlık Bebeiniz ka haftalkken cinsiyetini rendiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım ya ne güzellbende şuanda 11+2 günlkü hamileyim 2 hafta sonra kontrolüm var yani 13 haftasında oluyo bakalım inşallah belli olur ve inşallah kızo olurr.bi olum var bide kızım olsun çokkkk istiyorummm hayırlısıylaa

canımm buarada renkli ultrasyondamı belli oldu yoksa normaldemi

ben 10 haftalıkken gittim belli değil dedi doktorum. sonra 12. haftamda 2.li tarama testinde de söylemediler en son 16haftayken doktoruma gittim. oğluşum olacağını öğrendim...
allah hepimizin bebişlerine sağlık versin...

ilk hamileliğimde 12 haftalıkken erkek gibi demişti dr..16.haftamda kesinleşti..şimdi yine hamileyim..10 ve 12. haftamda erkeğe benziyo demişti dr..16.haftamda kapattı kendini göremedik...19.haftamda da kız olduğunu öğrendik..güzel bi süpriz yaptı prensesim..şimdi her gittiğimde soruyorum dr a hala kız dimi diye:))dün gittim 25.haftamdayım..kız olduğu kesinleşti artık...

selam
ilk cocuklarim ikizdi 20 haftalik iken kiz olduklarini ögrendik
3.kizimda renkli ultrasyonda yüzde 80 kiz dedi 13.haftaydi
simdi 4.bebegime hamileyim 10 haftalik
subatin basinda yine renkli ultrasyon randevumuz var ama bu sefer cinsiyetini ögrenmeyecegim sürpriz olsun

12.haftada dr um kesin kızın olacak dedi:) 26 haftalık olduk hala kızım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…