kızlar moralinizi bozmak istemem ama süprizle karşılaşabilirsiniz :) ben 17 haftalık hamileyken bebeğimin erkek olduğunu söylediler hatta 2 ayrı doktorda aynısını söyledi taki 6 .ayda doktorumu değiştirdiğimde bebeğimin kız olduğunu öğrendik yani yanıltıcı olabiliyor şuan 9 aylık tatlı bir kızım var Allahım size sağlıkla sıhhatlle hayırlı evlatlar nasip etsin (amin)
Bende 1 hafta sonra öğrenicem. Ama erkek yönünde kuvvetli hislerim var. ılk bebeğimde doktor 10-11 haftalıkken kıza benziyo demişti. Gerçekten kızım oldu.
Benim ilk hamileligimde yaklaşık 14. haftada erkek dediler. 2. hamileligimde 14-15. haftalarda kız dedi dr. sonraki 5. ayki kontrolde erkek dedi. en son hamileligimde de 14. hafta civarı erkek dedi. sanırım bu daha cok dr un tecrübesiyle ve bebegin durusu ile ilgili. ancak 11. hafta erken gibi gelio bana cinsiyet tahmini için.
bende 14.haftamdayım geçen hafta kontrole gıttıgımde doktor kesın bişi soylemıyım ama kız gıbı gozukuyo demıştı.net bı cvp vermedıgı için bende çok merak edıyorum allah hayırlısıyla saglıklı olmasını nasıp etsın hepımıze insallah
slm anneler
bende 13 haftada gittim erkek gibi ama yanılma payı var dedi...15+5 te gittim yine erkek gibi dedi...2 gün sonra başka bi dr gittim erkeğe benzer bişe görmüyorum kapatmış dedi bencede kız dedi.....tuaf bi çocuk bu ya...ben en başından beri erkek hissediyorum...bakalım miniğim ne olceek...
ilk hamileliğimde 42. haftada yani doğunca öğrendim kızım olduğunu süpriz olsun istedik öğrenmedik
ikincide dayanamadım 20. hafta gibi sordum doktora artık