Doğuma Hazırlık Bebeiniz ka haftalkken cinsiyetini rendiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
12 haftalıkken kesin olmamakla beraber öğrendik erkek olduğunu
16.haftada kesin dedi doktorumuz

16'dan öncesine aldanmayın yanıltıcı olabiliyor yengeminkine 2 farklı doktor 14.hafta kız dedi şimdi ise 18.hafta %100 erkek denildi

11+4 te erkek gibi görünüyor demişti doktorum 14. haftada kesinleşti, haırlısıyla oğlumuz olacak inşallah.

kızlar moralinizi bozmak istemem ama süprizle karşılaşabilirsiniz :) ben 17 haftalık hamileyken bebeğimin erkek olduğunu söylediler hatta 2 ayrı doktorda aynısını söyledi taki 6 .ayda doktorumu değiştirdiğimde bebeğimin kız olduğunu öğrendik yani yanıltıcı olabiliyor şuan 9 aylık tatlı bir kızım var Allahım size sağlıkla sıhhatlle hayırlı evlatlar nasip etsin (amin)

Bende 1 hafta sonra öğrenicem. Ama erkek yönünde kuvvetli hislerim var. ılk bebeğimde doktor 10-11 haftalıkken kıza benziyo demişti. Gerçekten kızım oldu.

benım bebegımde 11 haftalık cınsıyetını haftaya ögrencem inş gösterırde merakımız gıder ıkı tanede kızım var allah hepımızınkını gönlune göre versın:ecrin_bebek:

bende dün kızım olacağını öğrendim=))) 16 haftalık kızım... doktor daha öncede tahminim var, ama kesinleşmeden söylemicem demişti

banada 10 ve 13 ncü haftalarda erkekk dediii
3 hafta sonrayıı bekliyorumm kesin cevap için

Benim ilk hamileligimde yaklaşık 14. haftada erkek dediler. 2. hamileligimde 14-15. haftalarda kız dedi dr. sonraki 5. ayki kontrolde erkek dedi. en son hamileligimde de 14. hafta civarı erkek dedi. sanırım bu daha cok dr un tecrübesiyle ve bebegin durusu ile ilgili. ancak 11. hafta erken gibi gelio bana cinsiyet tahmini için.

bende 14.haftamdayım geçen hafta kontrole gıttıgımde doktor kesın bişi soylemıyım ama kız gıbı gozukuyo demıştı.net bı cvp vermedıgı için bende çok merak edıyorum allah hayırlısıyla saglıklı olmasını nasıp etsın hepımıze insallah

Ben 17. haftamda benim bir prens oğlum olacağını öğrendim.Ve bu 20. haftada da kesinleşti şu an 6. haftadayım.Heyecanla doğumu bekliyorum..

Bende 17 haftamdayım ve kesin olmamakla birlikte prensesim geliyor.. Bir sonraki ay daha net olacak dedi doktorum..

slm anneler
bende 13 haftada gittim erkek gibi ama yanılma payı var dedi...15+5 te gittim yine erkek gibi dedi...2 gün sonra başka bi dr gittim erkeğe benzer bişe görmüyorum kapatmış dedi bencede kız dedi.....tuaf bi çocuk bu ya...ben en başından beri erkek hissediyorum...bakalım miniğim ne olceek...

yaklaşık14 haftalıkken dr amcamız emin olmamakla birlikte erkek dedi 16. haftada kesinleşti

13+5 te ben sormadan doktor büyük bi ihtimalle kız dedi.bi hafta sonra kontrole çağırdı yine kız dedi.

en son 17+5 te yine kız dedi,hatta alttan bacak arasını gösterdi ve bizde bi fazlalık olmadığını gördük :)

sanırım artık bizim kesindir

ilk hamileliğimde 42. haftada yani doğunca öğrendim kızım olduğunu süpriz olsun istedik öğrenmedik
ikincide dayanamadım 20. hafta gibi sordum doktora artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…