Doğuma Hazırlık Bebeiniz ka haftalkken cinsiyetini rendiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
efsanın anlamı cennettekı bal ırmagıymıs zeynep efsa olabılır dıyedusunuyorm ama hayırlısı ınsallah

16 haftalık ken ögrendim bir oğlum olacağını.şimdi 36 haftaya girdik artık zamanımız azalıyor :)

valla kızlar ben 29 haftaya kadar kız biliyodum.ama 17. haftadan 29a kadar gidememiştim taşınma telaşından falan.29da gittiğimde kız değil erkek oldugunu ögrendim.şuan 33+2 oldum.bakalım bugün randevum var.acaba bi değişiklik varmı merak ediyorum...

12.HAFTADA %90 kız demişti.16.haftada kesinleşti

11. haftada muhtemel hanımefendi denildi 17. haftada resmen pipisini gördük ben emriyolojik gelişim fotolarına baktım inanın 20 haftaya kadar pek ayırmak mümkün değil çok benziyo bence 11 .hafta çok erken

kızlar 13+1 doktora gittim kıza benziyo dedi ama erken 1 ay sonra kesinleşir dedi meraktayım acaba ne bir kızım var bunu erkek istemiştim ama hayırlısı sağlıklı olsunda farketmez

Bende dün gittim doktora ikili testim wardı.12 haftalık oldu bebişimiz,doktorumuz büyük olasılıkla erkek ama diğer ay daha netleşir dedi.Yakınımdakiler baştan beri oğlun olacak diodu tutturdular

ben de dün öğrendim, 16 haftalıkken
gönlümden geçen kız'dı bütün belirti ve takvimler kız gösteriyordu ama oğlum olcakmış bayağı bir bozuldum sanırım fazla kıza hazırlamışım kendimi
sonra tövbe ettim napıyorum diye, Allah herşeyin hayırlsını versin.

bu arada benim bütün çevrem de oğlun olacak diyorlardı, bildiler...
Tabi 16. haftadan sonra bir değişiklik olmaz ise... çünkü bize de pipi resmi verdiler :)

Ben 18.haftafa ogrenmıstım oglum olacagını.suan 34 haftanın ıcındeyım.herkese hayırlı dogumlar...

Benim 12. haftada erkek gibi demişti. 16. haftada kesin erkek dedi. Her kontrolde de pipi resmini gösteriyor doktorumuz sağolsun:dance:

Erken söylenen cinsiyet tahminlerinde yanılma olsaılığı çok yüksek oluyor.Özellikle önce erkek sonra kız diyen çok oluyor.Erken öğrenmek bazen pek iyide olmuyor.Kendimizi şartlandırıyoruz sonra.Hayırlı,sağlıklı olsunlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…