bebek aldırmışlar :(

geçmiş geçmişte kalmıştır evet o değişir ama bir insanın kişiliği hiç değişmez.
7sinde ne is 70inde de odur bir insan.
o yüzden sevebilirsin ama fazla kaptırma kendini
bir başka kızı o tür kötü durumları yaşatan insan sana da yaşatabilir bilemeyiz.
cinsellik manasında dmeiyorum her türlü şekilde çünkü geçmişi geçmişte kalsa da o insan o kıza onları yaşatan insan halen aynı kişi unutma

diğer kızdan çoçuk aldıran.yarın bir gün senden...öbürsü gün bir başkasından....benim anlamadığım böye erkekleri nasıl seviyorsunuz..seninde sonun diğer kız gibi olmıyacağını nerden bilebilirsinbir tatlı söz....hemen kanıveriyorsunuz.....sevgilinin yaptığını sen yapsaydın.....ben sevgilimden çoçuk aldırdım deseydin...ne olurdu sonun kabul eder miydi?bu tür erkeklerin tuzağına düşmeyin kızım...böyleerin dilide tatlı our..usta olmuşlar kandırmakla..diğer kıza da acıyorum.....ne sözle kandırdı acaba....sıra sende!

sıra bende falan değil okumadan yorum yazmayın bak orda ayrıldım yazıyor....ama okumak yerine baaamm diye sıra sende damgasını bas.

Evet geçmiş geçmişte kalıyor ama unutulmuyor da. Gerçi zaten ayrılmışsınız ama devam etseydiniz hep bu düşünceyle devam etcektiniz. O bebek, beraber olmuş olmaları çıkmayacaktı aklınızdan... En doğrusunu yapmışsınız bence bitirmekle. Hakkınızda hayırlısı olsun

ayrılmakla büyük bir beladan kurtulmuşsun, hem senin gibi vicdanlı biri daha iyilerine layık ,
bence her konuda layığını bulamazsan da layık olmadığını almayacaksın
mesela iş yerinde bile eğer kıymetin bilinmiyor haksızlığa uğruyorsan oradan da ayrılacaksın.

Ben de tam ben olsam ayrılırdım yazacaktım.İyi yapmışsın tatlım başından büyük bir belayı savdın.Sana şimdi iyi elini tutmayı geçip bir şeyler yaşansaydı Allah korusun sen de bir diğer Ayşe olurdun nitekim..Üzülme desek de üzüleceksin ama inşallah bundan sonra böyle durumlarla karşılaşmazsın..

bende böyle düşünüyorum sevmedıyse neden 3 yıl beraberdı ve nasıl cınsel bırlıktelık yasadı bebek bıle yapmış
senden ayrılıncada yenı sevgılısıne der onu hiç sevmemıstım zaten dıye bi zamanlar beraber oldugu kadın netıcede o tarz konusmasıda hiç doğru degıl bole konuşması sana tesellı vermesın hemde sen yokken hayatında olup bıtenlerın hesabını neden sana verıyo onuda anlamadım

benim eşim de benimle tanışmadan önceki sevgilisi ile yaşamış bu durumu. kendi itiraf etti. zaten 18 yaşındayken falan olmuş kız da aynı yaşta ve anne olmak istememiş ve sonuç kürtaj. ben bu durumu çok önemsemedim gençlik hatası ve ortak bir karar vermişler dedim. ne yapayım benden önce yaşanmış bir olay. 1 kere konuştuk bu konuyu ve bir daha hiç açmadım.

Bu olayda ben pek senlik bişey göremedim.Böyle bişeyi duymak beni rahatsız edebilrdi ama benden önce yasadıkları beni ilgilendirmez.Beni baglayan benimle oldugu zaman..
Sonucta bu cocuk senı aldatıp ondan cocuk aldırmamıs ki hç kafana takma böyle bişeyi.
Bu sebep yüzünden ayrılınmaz..

canım bence geçmiş geçmişte kalır bu insanın şu an seni mutlu ettiğine ve gelecekte sana neler verebileceğine ve fedakarlık yapabilcek mi ona bak geçmiş bi şekilde unututlur her insan hata yapabilir eğer seviyosan ve güveniyorsan devam etmelisin bunu en iyi sen bilirsin inşAllah hakkında en hayırlısı en güzeli nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…