bebek aldırmışlar :(

eşim yada sevgilim bana birni çok sevdim senden önce birlikte olduk dese
inan bana kızmam ya da kıskanmam

ama sevmediğini söylediği biriyle bilikte olduğunu söylüyosa onun karakterinden şüphe ederim

o kızı sevmemiş ama bilikte olmuş ,bir de bebek aldırıp cana kıymış

bilemiyorum bana yanlış bir kişiyle birliktesin gibi geldi

ne yapıyor peki arayıp mesaj mı atıyor sürekli

ya bunlar ayrılmışlardı üzerinden 1 yıl sonra biz tanıştık bu ayrıldıkları sürede mustafa ona beni arama demiş ve benden bahsetmiş.kız buna devamlı mesajlar atıyor elifle ayrılacaksınız falan gibisinden...ki her Allahın günü atıyor bana da fb'den farklı hesaplarla yazıyor

bence yol yakınken kaç kurtar kendini...
sevgi falan her şey bir yere kadar
böyle kişiliği oturmamış insanlarla vakit kaybetme
daha iyileri elbette çıkacaktır karşına harcama kendini...
ayrıca bu kız başına bela olabilir Allah korusun

bence erkek arkadaşın da sen de telefon numaralarınızı değiştirin yeni fb adresleri açın. ulaşamasına imkan vermezseniz bir süre sonra bırakır. hem o kızın suanda sevgilisi de varmış zaten arayın söyleyin çocuga sevglin ne haltlar yiyo haberin var mı diye

kız beni ekleyip konuştuğunda sevgilin yok mu senin o öğrense ne der dedim kızın bana verdiği cevap ben sevgilimi çok seviyorum biz evlenicez söyle istediğine....
mustafaya kalsa fb kullanmayalım,numaralarımızı da değiştirelim ama benim içimden gelmiyor...her an aklıma geliyor.burda yazılan yorumlarla da iyice bunalttım kendimi...

bir ara zaten bana musallat oldu sonra ben kaale almadım da düştü yakamdan...

hafiften sevgilini de savunmaya çalışıyorsun haklısın da çünkü sen düzgün bir kızsın ve sana aynı şekilde davranılmayacağını düşünüyorsun..Ama kızı suçlayıp o zaten kaşar yatmasaydı yatarsa tabi sevilmez gibi düşünürsen şöyle bir açık çıkar ortaya..Sen bu çocukla evlenmek için birliktesin ve evlendiğin zaman sen de yatacaksın..Belki o zaman senin de değerin düşecek ve seni de sevmiyor olacak..Evlenince de boşanılıyor..Yani önemli olan karşındakinin sevgisi ve olaya bakış açısı..

Herşeyi geç bir kere bu kadar manyak ve kaşar bir kızla 3 senesini geçirmesine sinirlen...Madem bu gibi bir kızla 3 senesini geçirebiliyor seni haketmiyor.Sen bunun gibi manyak adamlarla 3 sene birlikte olsan hiçbirşey yapmasan bile kızar sadece erkek arkadaşın olsalar bile..Belki bu adam birsürü kızla yatsaydı hiçbirini de sevmiyodum öyle eğlendim deseydi sizin mantığınızla anlayabilirdik.Çünkü o zaman gerçekten hiçbirini sevmemiş hiçbirine de çok vakit ayırmamış olacaktı..Ama bu kızla sadece yatmadı ki.İllaki zaman da geçirdi konuştu sinemaya gitti yemek yedi 3 senesini geçirdi..Bir kere sırf ilişkiye girebilmek için 3 sene manyak bir kıza tahammül ettiyse bence sen bu çocukta bir eksiklik aramaya başla...Ya gerçekten ilişkiye girmek için kadın bulamıyordu bunu bulmuşken sonuna kadar kullanayım dedi ve sırf bunun için tahammül etti ya da zamanında sevdi sana yalan söylüyor..

Son düzenleme:

aslında aksine bazı erkekler mesela yattığı kadına aşık oluyormuş düşünüyorum hepsini...ama bana ısrarla benden ayrılsan da sevmedim onu dedi.farkındaysan bunu sadece ayse için söylüyorum ben geçmişimde başka kızlarla çıkmadım mı çıktım ama ben o kızlardan birtanesini de sevmedim demiyorum ki sadece ayse için diyorum dedi.
ben ona madem kaşar şöyle böyle neden vakit geçirdin sen de şerefsizsin dediğimde o bana eskiden nerde akşam orda sabahtım ama şimdi eser kalmadı dedi...o da her şeyin farkında sonuna kadar da bana hak verdiğini söylüyor hayırlısı...

bence söyleyin sevgilisine inanmazsa aha da attığı mesaj diye pat diye yapıştırın. erkek arkadaşınız haklı fb kapatın en azından bir süreliğine kullanmayın numaraları değiştirin kıza resmen davetiye çıkarıyorsunuz böyle

ayrıldım canım soru işaretleriyle günahsız bir bebeğin vebaliyle devam edemedim...

umarım senin için hayırlı olur ve inşallah çok daha doğru iyi insanlar çıkar karşına

ayrıldım canım soru işaretleriyle günahsız bir bebeğin vebaliyle devam edemedim...

en doğrusunu yaptın bence..sen daha iyilerini hakediyorsun..Bir kere sırf o zamanında keyfine baktı diye şimdi bu deli kızla uğraşmana bile değmez..Zaten o kadar aşık da değilsin..ama yine de zor olmuştur ben yine sana kolay gelsin diyeyim güçlü olursun umarım..

sadece kendi düşüncelerimi yazıyorum kimse alınmasın lütfen.

senden önce olmuş sana olan davranışlarına bak falan yazmış başka arkadaşlar ama herşey bu kadar basit mi acaba. evlenmeden önce yapılan birlikteliğe karşıyım ben. erkek yapınca sorun olmaz ama kadın yapınca suratına tükürürler nefret ediyorum bu tarz düşünce sisteminden. ikisininde yaptığı zina günah. ve birde ortada cinayet var küçücük bir bebeğin canı. ayrılmışsın sanırım iyide olmuş adam olan en azından bu hale düşürdüğü kızı sahiplenirdi ne olursa olsun çocuğu için. kız ister iyi olsun ister kötü. benden bu kadar olan olmuş biten bitmiş ama yazmak istedim . hakkınızda hayırlısı olsun.

gecmiş gecmişte kalabilir bencede ama karsısındakinin pişman oldugu ayan beyan belliyse...cok dikkatli ol nolur .bende hoşlanmadım hicsevmedimsöznden seni ikna etmek için söylenmiş gibi.ara bozuyo gibi hissetcem nerdeyse ama senn için en ii olanı bulmaya calısıyorum diğer can arkadaslarımız gbi.dikkat et harab etme kendini derim bnde

Canım bak kadınların düştüğü en büyük hata erkekler kendilerinin yanındayken kendi önceki hatalarını kendilerine yapmayacaklarını zannetmeleri bence... Mesela flört ederken sevgilisi olan ve ondan ayrılıp senle sevgili olan adama toz kondurmayan arkdaşlarım oldu ama ne oldu aynı şey onların da başına geldi.. O adam başka bir kadın için de onu terketti.. Bu adam her ne olursa olsun çocugunu taşıyan bir kadına saygı duymalı onu yüzüstü bırakmamalıydı. Bu onun karaktersizliğini gösterir. Çok iyi olmuş ayrılmanız. Ne malum ileride size de başka türlü hatalar yapmayacağı ? Ya deli oluyorum var ya erkek için 5 dakikalık zevk ve sonrasında arkalarına bakma gereği duymuyorlar.. Sanki o kadın kndi kendine hamile kaldı !

ya bu erkeklerde bir tuhaf elimizi tutmaya çekinir görünürler de çocuk bile yaparlar hayret
neyse şekerim bence kendine dikkat et birinden çocuk yapan senden de yapar sevgi aşk deyip kanmamak lazım önce mantık sonra aşk herşey daha sağlıklı oluyor

kendii çocuğuna kıyan hamile bıraktığı kızı yarı yolda bırakan adamdan hayır gelmez bugün o kıza yarın sana yapar allah uzak etsin böyle erkeklerden...

seviosan devam et ama asla cinsel olarak birlikte olma yaptığı maharet gibi sana anlatmış akıllı ol baya bence

bu erkekler ne kadar serefsiz oldu artık ya ilerde düsünüormda çocugumzn babası diyip kimle evlenicez nası güvenicez illaki evlennce bile bi darbe atıolar insana ya aldatırlar yada baska bişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…