bebek aldırmışlar :(

kusura bakma açık açık söyleyeceğim sevgilin karaktersizin teki.bir insan 3 yıl boyunca hiç sevmediği biriyle neden beraber olur ki.bi de kızı hamile bırakmış.yani bu durumda iki ihtimal var kızı sevmediği halde 3 yıl beraber olduysa kızı çıkarları için kullandı o yüzden 3 yıl sevmeden bir ilişkiyi sürdürdü.ya da kızı sevmediğine dair sana yalan söylüyor.her iki durumda birbirinden beter omurgasızlık seç beğen al yani.

ayrıldım bile canım ama zaten o haklıysa ona haksızlık ediyorsam bir gün gerçekler baaamm diye yüzüme vurulacaktır..hayırlısı

daha iyisini yapmışsın.ben o gücü kendinde bulamazsın diye ayrılmana gerek yok dedim.tahminimden daha güçlü bir kızmışsın.umarım bundan sonra daha masum insanlar çıkar karşına.

gecmisinde olan bir sey yuzunden sorun yapmam unutup konusulmamasından yana olurdum herkesin gecmisinde birseylr var insanları buna gore degerlendirirsek yandık

daha iyisini yapmışsın.ben o gücü kendinde bulamazsın diye ayrılmana gerek yok dedim.tahminimden daha güçlü bir kızmışsın.umarım bundan sonra daha masum insanlar çıkar karşına.

ona söylediğim laflardan biri de buydu...
mustafa ben bu kadar tertemizken neden benim gibi olan biriyle değil de seninle gelecek düşüneyim ki dedim haklısın gülüm haklı olduğun için diyebilecek lafım da yok dedi.

Son düzenleme:
Bekarlığımda hayatımda gereksiz biri vardı.........Ya deli gibi benim için ağlayan adam yalanlarını anlayıp yüzüne vurmaya başladığımda benimleyken başka bir kızla daha çıkıyor-muş..Benim kıza olanı biteni söyleyeceğimi düşünüp benim peşimde,ben onu hiç sevmedim,o hasta,şizofren vs gibi yalanlarla kızın beynini yıkamış..Kız durup durup beni arayıp hakaretler ediyordu..Hatta adam öyle bir abartmış ki ben annesini arayıp onlar ayrılmalı,ben çok aşığım diyormuşum..Bir gün dayanamayıp beni ıssız bir yere götürmüş arabasıyla,Hayatında ilk el kaldırdığı kadın benmişim..Bir temiz dövmüş beni... Bunları duyduğumda şok olmuştum...1 tanesi bile doğru değildi çünkü..Bana ettiği iftiralar 1000 i geçmiş..Yazmış da yazmış..Gerçekle alakası olmayan şeyler.......Kıza hikaye yazmış..Kız da bir güzel inanmış..Kıza anlatmaya çalıştım,yalan söylüyor,dikkat et falan diye..Ama bana inanmadı tabi..Peşimizi bırak,çok git hayatımızdan dedi..Aradan zaman geçti..Kız arayıp özür diledi..Buluştuk...Keşke seni dinleseydim zamanında dedi............

Son düzenleyen: Moderatör:

yazdığınıza göre kız sizi dinlemeden o lafları dedi sonradan pişman oldu....şükürler olsun ki kimseye körü körüne laflar saymıyorum...

gecmisinde olan bir sey yuzunden sorun yapmam unutup konusulmamasından yana olurdum herkesin gecmisinde birseylr var insanları buna gore degerlendirirsek yandık

o mustafa bu kızımızın geçmişin de bebek aldırdığını bilse kabul edecek miydi ya da hangi erkek kabul eder?ortada bir kara sevda da olmadığına göre ayrılması çok yerinde olmuş.çünkü mustafa'nın yediği haltlar da az değil.ayrılabilmek en güzeli.

yazdığınıza göre kız sizi dinlemeden o lafları dedi sonradan pişman oldu....şükürler olsun ki kimseye körü körüne laflar saymıyorum...

Söylediklerime inanmamıştı ki...Telefonda kavga ediyordu benimle..Adam çok çok usta bir yalancıydı...Teçhizatı çok iyi kurmuş biriydi...Adam kendine sahte üniversite diploması yapmıştı..Mesleğine kadar herşeyi yalandı..Kendine sahte başarı belgesi bile hazırlamış bir adamdı :)) Bunları bir şekilde anladım ben...Kız bir üniversitede tarih bölümünde doktora yapıyordu...Ama safmış işte...Bu adam kızın mail şifrelerini falan kırmış..Ben kıza mail yazıyordum..Kızın ağzından bana sözüm ona cevaplar yazıyordu...Halbuki kızın bu mailleşmelerden haberi bile yokmuş...Öyle ki adam kıza benim kızın mail şifresini kırdığımı söylemiş...:)) kız beni suçluyordu mail şifremi kırdın diye....Ben bu kızın fotosunu gördüğümde bana kuzenim demişti..Benim fotom için de kıza uzaktan akrabam demiş.........

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bence iyi olmuş hayırlısını iste belkide allah kurtardı seni.bu cocuk bence bu kızdan sıkılms artık yeni bi sayfa açmak istemiş sorumlulukk alamamıs tekmeyi atmıs kıza kızda hırslanms suan bu seklde dvranıo senn çocukta vicdan azabını hafifletmek göz boyamak için sana böle seyler soluyoo seni sevio olablr oyzdn işte minareyi çalan kılıfını uydurur hesabı böle seyler sölüo sana can cıkar huy çıkmaz ilerdede buna kanıp obur kız nası kandıysa nası bagladysa onu sende baglanablrdn sonrada bişiler yasayp hevesini alıpp mendil gibi çöpe gideblrdn iyi oolms.Ne yasarsan yasa gerçekten sevdigin sevildgn buna degecek bi insanla sonunu dusundugun insanla yasa hiç olmazsa olurda ilsknz bitince o arkandan böle adice laflar etmez sende etmezsin.

ona böyle söylediğimde o zaman sana aşık olmazdım diyor benim tepemi attırıyor.normal zamanlarda herkesle kıran kırana kadın=erkek savunuyor bu konuda bunu diyor....offfffff offffff fikirlerimiz uyuşmuyordu zaten...

bazı kızlar gerçekten de çok saf.
3 yıl birlikte olmuş ve sevmemiş öyle mi?
ben hiç sevmediği biriyle 3 yılını geçiren bir erkek görmedim.
siz de inanmışsınız sevmedim sözüne.
dikkatli olun, belki size iyi davrandığı kadar ona da iyi davranmıştı.

Kılıfı hazır tabi..Bilindik klasik laflar...Çok akıllı..Seni de çözmüş...Adam tecrubeli tabi..Karşı cinsi iyi tanıyor ve nabza göre şerbet veriyor dolayısıyla......

ağzınızı düzeltip tekrar yazın isterseniz aksi takdirde saf olan sizsiniz...mesajların tümünü okumayıp yarım yamalak okuyup ona göre cevap attığınız için.

Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin...Allahtan yüzünü baştan gördün...

Kimse vazgeçilmez değil...

benim merak ettiğim birşey var madem bu hatun da sevmemiş erkek arkadaşınızı ne diye hala peşinde dolansın.Daha sonralarda da basınıza bela olabilir bu kız.

benim merak ettiğim birşey var madem bu hatun da sevmemiş erkek arkadaşınızı ne diye hala peşinde dolansın.Daha sonralarda da basınıza bela olabilir bu kız.

ben kızla konuştuğumda onu sevmiyorum onunla işim olmaz diyip tek derdinin huzursuzluk olduğunu açıkça ortaya koydu bana karşı...ki zaten kızın şuan da da sevgilisi var.

koluna yaptırdığı dövmeyle kaldı....

Son düzenleme:

kızın sevgilisi göstermeliktir o zaman
sevgilisiyle huzru olsa niye size bulaşsın

keşke ben de eski sevgilime musallat olabilsem
gerçekten nasıl rahatsız edebiiyor ki sizi
ben bi kere aradım ağzımın payını aldım
şimdi Allah havale ettim oturuyorum

ne yapıyor peki arayıp mesaj mı atıyor sürekli. verdiği rahatsızlığın boyutu ne yani onu soruyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…