ayrılma ama güvenme de.bu yaşananlar hep aklının bir köşesinde kalsın.
ayrıldım bile canım ama zaten o haklıysa ona haksızlık ediyorsam bir gün gerçekler baaamm diye yüzüme vurulacaktır..hayırlısı
daha iyisini yapmışsın.ben o gücü kendinde bulamazsın diye ayrılmana gerek yok dedim.tahminimden daha güçlü bir kızmışsın.umarım bundan sonra daha masum insanlar çıkar karşına.
Bekarlığımda hayatımda gereksiz biri vardı.........Ya deli gibi benim için ağlayan adam yalanlarını anlayıp yüzüne vurmaya başladığımda benimleyken başka bir kızla daha çıkıyor-muş..Benim kıza olanı biteni söyleyeceğimi düşünüp benim peşimde,ben onu hiç sevmedim,o hasta,şizofren vs gibi yalanlarla kızın beynini yıkamış..Kız durup durup beni arayıp hakaretler ediyordu..Hatta adam öyle bir abartmış ki ben annesini arayıp onlar ayrılmalı,ben çok aşığım diyormuşum..Bir gün dayanamayıp beni ıssız bir yere götürmüş arabasıyla,Hayatında ilk el kaldırdığı kadın benmişim..Bir temiz dövmüş beni...Bunları duyduğumda şok olmuştum...1 tanesi bile doğru değildi çünkü..Bana ettiği iftiralar 1000 i geçmiş..Yazmış da yazmış..Gerçekle alakası olmayan şeyler.......Kıza hikaye yazmış..Kız da bir güzel inanmış..Kıza anlatmaya çalıştım,yalan söylüyor,dikkat et falan diye..Ama bana inanmadı tabi..Peşimizi bırak,çok git hayatımızdan dedi..Aradan zaman geçti..Kız arayıp özür diledi..Buluştuk...Keşke seni dinleseydim zamanında dedi............
gecmisinde olan bir sey yuzunden sorun yapmam unutup konusulmamasından yana olurdum herkesin gecmisinde birseylr var insanları buna gore degerlendirirsek yandık
yazdığınıza göre kız sizi dinlemeden o lafları dedi sonradan pişman oldu....şükürler olsun ki kimseye körü körüne laflar saymıyorum...
o mustafa bu kızımızın geçmişin de bebek aldırdığını bilse kabul edecek miydi ya da hangi erkek kabul eder?ortada bir kara sevda da olmadığına göre ayrılması çok yerinde olmuş.çünkü mustafa'nın yediği haltlar da az değil.ayrılabilmek en güzeli.
ona böyle söylediğimde o zaman sana aşık olmazdım diyor benim tepemi attırıyor.normal zamanlarda herkesle kıran kırana kadın=erkek savunuyor bu konuda bunu diyor....offfffff offffff fikirlerimiz uyuşmuyordu zaten...
bazı kızlar gerçekten de çok saf.
3 yıl birlikte olmuş ve sevmemiş öyle mi?
ben hiç sevmediği biriyle 3 yılını geçiren bir erkek görmedim.
siz de inanmışsınız sevmedim sözüne.
dikkatli olun, belki size iyi davrandığı kadar ona da iyi davranmıştı.
mustafayla konuştum...
bana evet 3 yıl birlikteydik ama sevgiden değil alışkanlıktandı dedi.bomboş hissederek takıldım diyemem ama sadece alışkanlık vardı dedi...sırf benden ayrılcaksın diye evet zamanında onu sevmiştim dememi bekleme çünkü sevmedim o da beni sevmedi dedi.eğer sevseydi hamile kaldığında bunu değerlendirebilirdi aldıralım demezdi dedi.ben ona benim ailem seni öğrenirse çok fena olur seni kabul etmezler diyordum ama onda düzelecek icraatlar yoktu dedi....biraz ayrılıyoduk sonra tekrar devam ediyoduk şuraya buraya gidelim diye dolaşmaya başlıyoduk dedi...
ben de her sabah her akşam aklıma bunlar geliyo gerçekleri ben hiç bilemicem sizin aranızda dedim.uğraşmanın anlamı yok benim aklımdan gitmeyecek dedim bitsin dedim kapatıyorum dedim istemiyomusun konuşmak dedi istemiyorum kendine dikkat et dedim sen de bişey demiceksen kapatıcam dedim tamam gülüm seni seviyorum dedi bende arama sakına diyip kapattım....
benim merak ettiğim birşey var madem bu hatun da sevmemiş erkek arkadaşınızı ne diye hala peşinde dolansın.Daha sonralarda da basınıza bela olabilir bu kız.
ben kızla konuştuğumda onu sevmiyorum onunla işim olmaz diyip tek derdinin huzursuzluk olduğunu açıkça ortaya koydu bana karşı...ki zaten kızın şuan da da sevgilisi var.
koluna yaptırdığı dövmeyle kaldı....
ben kızla konuştuğumda onu sevmiyorum onunla işim olmaz diyip tek derdinin huzursuzluk olduğunu açıkça ortaya koydu bana karşı...ki zaten kızın şuan da da sevgilisi var.
koluna yaptırdığı dövmeyle kaldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?