Doğuma Hazırlık Bebek alışverişi konusunda yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

stesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
70
1
36
İstanbul
Merhaba hanımlar sizlere danışmak istediğim bikaç şeyvar . tecrübeli anneler yardımcı olurlarsa çok sevinirim forumda aarttım ama bulamadım eğer böyle bir konu varsa kusura bakmayın.
öncelikle sorularımı yazıyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
5 aylık hamileyim ama aklımda yavaş yavaş fikir oluşturmak istiyorum
1)ana kucağı ev için olanmı yoksa dışarısı için olanmı daha kullanışlı
2) bebği yakın yerlere götürmek için puset mi kangurumu( son katta olduğum için pset zor olabilir)yada ?
3)sterilizatör gereklimi
4)oyun parkı gereklimidir
5)gerekicek yada gerekmiycek başka şeyler varsa fikirlerinizi bekliyorum

canım benim de ilk doğumum olacak Allah nasip ederse ve senin gibi tecrübesizim :)
ben saydığın şeyleri almadım.
hatta bebek arabası bile almayı düşünmüyorum. ilk başlarda şu babaslinglerden sipariş etmeye niyetim var ve eğer gerçekten ihtiyacım olursa o zaman bebek arabası bulamayacak yer yok nasılsa diye düşünüyorum :) ne kadar iş görür bu fikir bilmiyorum ama bakalım.
sterilizatör falan herkesin kullandığı bişey değil onu da almaya niyetim yok. yatak olarak da büyüyen beşiklerden aldık oyun parkı için de ayrıca yerim yok malesef.
Allah hayırlı ve kolaycacık doğumlar versin hepimize inş :)

çok teşekkür ederim cnm öncelikle allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende park yatak almaktan vazgectim büyüyen yatakalrdan almayı daha mantıklı bulldum puseti bilemiyorum son dakika bile alınabilir.zaten acelem yok ama insan biran önce bişeyler almak istiyo oyüzdende fikirler arıyo. Bakalım yavaş yavaş bakıcam artık benimde yerim çok yok aslında. O yüzden en gereklileri istiyorum almak cevabın içindetekrar teşekür ederim

öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum bende 29 haftalık hamileyim ve bir yaşında şekermi şeker bir kızım var.rabbim sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin

ilk sorunla başlım anakucagı alıpta pişman oldum şeylerden biri ben hiç kullanmadım çünki çok agır dışarda onla taşıyamıyorsun zaten.eğer arabanız var araba koltugu tarzında olanlardan al ki yaırn bir gün araba yolculugunda i.şinize yarasın.

puset diyorum kanguruyu anca 4-5 aylıkken kullanabiliyorsun ben puseti çok kullandım hem güneşe karşı hemde soğuklara karşı korudu aşıya giderken yakın yerlere giderken çok ihtyacımı gördü.kanguyu taş çatlasın 5 klere ya kullandım ya kullanmadım..

3)sterilizatör gereklimi ben hiç kullanmadım o yüzden fikir sahibi deilim.ama kullanan arkadaşlarımda olmadı.çok gerekli oldugunu düşünmüyorum
4)oyun parkı gereklimidir
oyun parkı aldım ben çok memnun kaldım.kıızm hala onda yatıyor istedigim yere katla götür yapıyorum.ama şimdi ikinci bebek geldigi için ne yapcam bilmiyorum

bebek arbaası için bence acele etme.ben aldım tam yatanlardan kullanmadım yaz geldi .sonra kızım onda durmadı bide tekrar baston olanlardan aldım.

tavsiye edebilcegim bir ürün var ama çift yönlü sağa sola sallanan anadizi var.eger bebegin gazlı olursa kurtarıcı gibi oıluyor biz çok faydasını gördük hemde ufak bişi yer kaplamıyor beşiktne çok daha iyi.

3 aylık bir anne olarak bence ana kucağına gerek yok.çünkü bebek onun içinde tam olarak rahat edemiyor.kızım 3 aylık olmasına rağmen oto koltuğu şeklindeki ana kucağında beli boşta kalıyor.ama puset almanı kesinlikle öneririm çünkü hastaneye yada dışarı götürürken çok kullanışlı oluyor.biz bunun yanı sıra bebek arabası aldık ve doğduğu günden beri kullanıyoruz tam yatanlardan alabilirsin dışarda gezerken falan daha rahat oluyor.ilk zamanlarda puset bebek için yeterli oluyor.evde de sallanan ana kucağından aldım hala da kullanıyorum.kanguru hediye gelmişti ama hiç kullanmadım kızım içinde rahat edemiyor çünkü.şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum

çok teşekkür ederim hanımlar ben anakucağını bir isteyip bir vazgeçme durumundayım evdede işime yarayabiliceğini düşünüyorum evet dışarısı için ağır ama evde iş yaaprken hem ebbeğimi gözümün önünde tutmuş olurum hemde rahat eder diye düşünüyorum kang:nazar:uruyu almaktan sanırım vazgectim puset ve oyun parkı netleşti kafamda puseti doğduktan sora bile alabilirim sanıyorum hepnize teşekkür ederim herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Back
X