bebek alışverişi

meloali32

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
151
65
18
30
Hamımlar ben 27 haftalık hamileyim alışveris yapiyorum arada aklıma takılan bazı seyler oldu kararsız kaldım bana yardimci olabilirmisiniz.
1. Küvet icin nasil bir file almaliyim size?
2. Tırnak makasi hangisinden olmali?
3. Hastane icin kendime ne tür bir pijama almaliyim?

Çok teşekkür ederim şimdiden :)

Ayyyy ne kadar güzel benimde inş bebeğim olurda senin gibi alışveriş yaparım canım.

Bebeğine ne renk giydireceksen doğduğunda o renk bir pijama al derim.İnternetede bakabilirsin modellere takım olarak terlik taçlar var yeni doğum yapanlar için onlardan almanı tafsiye ederim

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisi. File alma bence bebek yukarda kaliyor suya degmiyor üşür bebek. Kuvet minderi aldim alt kismino takmayinca suya degiyor bebek suyun iconde kaliyor. Tek basimada yikadim. Buyudukcede rahat yikaniyor.
Tırnak makası Wee baby aldim. Bebedorun almistim kesmedi. Eczaneden alacaksan eczanede var Yada baska yerden alacaksan ac orda dene uzaksa, degistirirsin
Pijama lohusa pijamasi sor. Onden dugmeli emzirmekicin kolay oluyor. Ben birde gecelik aldim birde sabahlik. Sezeryan olir diye. Sezeryan oldu.

Fıle alma derım bebek havada kalıyo usuyo. Tırnak makası ben aventın almıstım. Makas seklınde. Lohusa pıjaması adı olunca acayıp paralara satıyolar. Onden dugmelı bı gecelık bıde altlı ustlu takım al.

babyjemin banyo setini aldım dün ince file degil icinde minik boncuk köpüklerden vardı düz fileden daha iyi olacagını düşünüyorum ama küvetin içine koyuyolarmıs üşümesin diye oda mantıklı

Küvet için içi dolgulu olan filelerden almıştım.

Tırnak makası pakette iki tür olanlar var bebedorun onlardan alırsanız hangisi kolayınıza gelirse onunla kesersiniz.

Pijamayı lohusa pijaması diye bakmayın. Önü düğmeli pijama ya da yakası düğmeli geceliklerden alın bedeninize göre.Ya sabahlıklı alın ya da üstüne yelek tarzı birşey götürün.

Hepinize cok teşekkür ederim ve iyi dilekleriniz için allah razı olsun çok yardımcı oldunuz gerçekten. Rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah :)

Filede bebiş üşüyor. E bebekte küvet süngeri var küvetin içine koyuluyor suyu doldurup bebişi koyuyorsun üstüne yumuşacık bende sıcacık yatıyor Şen'de yıkıyorsun. Ben hem file hem sünger almıştım fileyi hiç kullanmadım üşüyecek diye.

Bak canım sünger bu

Eklentiler

• IMG_4777.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…