Bebek alışverişi :)

Senin var mi hareketlenmeler
Evet bende hissediyorum böyle çok tatlı insan gerçekten içinden geldiğini anlıyor zaten benim eşi aşağıdaymış sanırım o yüzden bu kadar erken hissettim diye düşünüyorum.. gerçi eşinin aşağıda olması pek de iyi bişey değil ama olsun en azından o iyi olsun sağlıklı olsun bana yeter

18. Haftada bana da plasenta aşağıda dedi doktor ama şimdi yukarı çıkmaya başlamış..Zamanla çıkacaktır inşaAllah senin de

Kızlar bir sormak istedim alışverişe başlayanlar ,düşünenler neler alıyorsunuz annem şimdiden kıyafetleri alip doldurma çabuk büyür diyor.
Ben önce odasını aldım çokta mutluyum sonra kıyafetlerini aldım hastane için gelecek planlarında düşününce fazla almak istemiyorum

Ben şimdilik besik alıp yatak odasına koymayı düşünüyorum odasını sonra yapayım diyorum :)) anneannesiyle büyükbabası alacaklar besigini falan

Ben şimdilik besik alıp yatak odasına koymayı düşünüyorum odasını sonra yapayım diyorum :)) anneannesiyle büyükbabası alacaklar besigini falan
İsmi Deniz olacak oğlumun allah nasip ederse bu takım aldığım abajur lamba ve kambersiz takımından küçük bir detay sadece

Eklentiler

• IMG_0723.webp
    11 KB · Görüntüleme: 59
Çok güzel canim güle güle kullanın annesi ismi güzel düşünmüşünüz bu arada odası da uyumlu olucak:))

Yalnız değilmişim ben mi acele ediyorum acaba diye düşünüyordum Elimde bitek lif örebilen ben şimdi kızım için battaniye öğreniyorum bir hevesle evlat herşeyi yaptırıyor
Battaniyen nasıl canım tıglamı örüyosun modeli falan bende bitane işledim yastıkla takım bitane ördüm bi annem birde kv.dem ördü bitane daha öresim var

Kızlar halası beğenmiş hoşuma gitti nasil sizce nevresimimiz

Eklentiler

• IMG-20160926-WA0000.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 60
Battaniyen nasıl canım tıglamı örüyosun modeli falan bende bitane işledim yastıkla takım bitane ördüm bi annem birde kv.dem ördü bitane daha öresim var
Buna daha başlamadım internetten buldum kolay gibi geldi canim kpss den sonra basliycam inşaAllah :))

Eklentiler

• incili-zor-bebek-battaniyesi1.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 63
Allah razı olsun canim inşaAllah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Çok kücük seylerden az alın. Bebegim 3 aylık daha dogru duzgun giydiremeden kücük gelen tulumlari var canim
Haftaya kış alışverişi yapacagım. Zaman ilerledikce alırsınız simdi dogdugunda idare edicek kadar olsun zamanla alın en guzeli :)
Vee gercekten bazen gunde 3 4 defa ust degistiriyoruz felaket kusuyorlar

Sağol canim faydalı oluyor bu bilgiler az almaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…