Amin canim ..evet hissediyorum son 2 gündür daha bi yoğunlaştıAh ah Allah'ım sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin canım çok güzel bir duygusen hissetmeye başladın mı peki
Senin var mi hareketlenmelerAh ah Allah'ım sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin canım çok güzel bir duygusen hissetmeye başladın mı peki
Evet bende hissediyorum böyle çok tatlı insan gerçekten içinden geldiğini anlıyor zatenSenin var mi hareketlenmeler
18. Haftada bana da plasenta aşağıda dedi doktor ama şimdi yukarı çıkmaya başlamış..Zamanla çıkacaktır inşaAllah senin deEvet bende hissediyorum böyle çok tatlı insan gerçekten içinden geldiğini anlıyor zatenbenim eşi aşağıdaymış sanırım o yüzden bu kadar erken hissettim diye düşünüyorum.. gerçi eşinin aşağıda olması pek de iyi bişey değil ama olsun en azından o iyi olsun sağlıklı olsun bana yeter
Yok canım ilçe deyim sen?Aa sen merkezde misin peki
Çok şükür canım inşallah benimde yukarıya çıkar18. Haftada bana da plasenta aşağıda dedi doktor ama şimdi yukarı çıkmaya başlamış..Zamanla çıkacaktır inşaAllah senin de
Ben önce odasını aldım çokta mutluyum sonra kıyafetlerini aldım hastane için gelecek planlarında düşününce fazla almak istemiyorumKızlar bir sormak istedim alışverişe başlayanlar ,düşünenler neler alıyorsunuz annem şimdiden kıyafetleri alip doldurma çabuk büyür diyor.
İsmi Deniz olacak oğlumun allah nasip ederse bu takım aldığım abajur lamba ve kambersiz takımından küçük bir detay sadeceBen şimdilik besik alıp yatak odasına koymayı düşünüyorum odasını sonra yapayım diyorum :)) anneannesiyle büyükbabası alacaklar besigini falan
Battaniyen nasıl canım tıglamı örüyosun modeli falan bende bitane işledim yastıkla takım bitane ördüm bi annem birde kv.dem ördü bitane daha öresim varYalnız değilmişim ben mi acele ediyorum acaba diye düşünüyordumElimde bitek lif örebilen ben şimdi kızım için battaniye öğreniyorum bir hevesle evlat herşeyi yaptırıyor
Buna daha başlamadım internetten buldum kolay gibi geldi canim kpss den sonra basliycam inşaAllah :))Battaniyen nasıl canım tıglamı örüyosun modeli falan bende bitane işledim yastıkla takım bitane ördüm bi annem birde kv.dem ördü bitane daha öresim var
Bu arkadaştan da bu modeli buldumBuna daha başlamadım internetten buldum kolay gibi geldi canim kpss den sonra basliycam inşaAllah :))
Güzelmiş nasıl örülüyosa bi bakim bendeBuna daha başlamadım internetten buldum kolay gibi geldi canim kpss den sonra basliycam inşaAllah :))
Ben de örülüsüne hic bakmadım şimdi ders çalışmam diye doğuma son 2 ay kala bitiririm diye düşünüyorumGüzelmiş nasıl örülüyosa bi bakim bende
İnş kpss yide kazanırsın bebeginide saglıkla kucagına alırsın çifte mutlulukBen de örülüsüne hic bakmadım şimdi ders çalışmam diye doğuma son 2 ay kala bitiririm diye düşünüyorum
Sağol canim faydalı oluyor bu bilgiler az almaya çalışacağımÇok kücük seylerden az alın. Bebegim 3 aylık daha dogru duzgun giydiremeden kücük gelen tulumlari var canim
Haftaya kış alışverişi yapacagım. Zaman ilerledikce alırsınız simdi dogdugunda idare edicek kadar olsun zamanla alın en guzeli :)
Vee gercekten bazen gunde 3 4 defa ust degistiriyoruz felaket kusuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?