Bebek alışverişi :)

Bebisli

🇹🇷
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
2.015
2.585
83
Kızlar bir sormak istedim alışverişe başlayanlar ,düşünenler neler alıyorsunuz annem şimdiden kıyafetleri alip doldurma çabuk büyür diyor.

Alışverişe başlayanlar yok mu kızlar

Ben yaptım canım alışveriş herkes aynı şeyi söylüyor çok alma büyüyor hemen diye zaten mahrumiyet bölgesinde değilsen gerek olduğu zaman alırsın lazım olanı acil ihtiyaç olanları al yeter

Ben yaptım canım alışveriş herkes aynı şeyi söylüyor çok alma büyüyor hemen diye zaten mahrumiyet bölgesinde değilsen gerek olduğu zaman alırsın lazım olanı acil ihtiyaç olanları al yeter
Tulum aldım ben daha 2 tane

Bende çok almamayı düşünüyorum, bizde sele oluyor herkes getiriyor kıyafet atlet pijama vs. Zaten annem görümcem kayınvalidem çok meraklı şimdiden almaya başladılar zor tutuyorum :) ben pek bişey almam herhalde kendime alırım :)

Evet cabuk buyuyorlar ama kisin camasir kurutmak dert ihtiyactanda az almayin mesela yenidogan az alin 0_3ay daha fazla alin bebegin cisi kakasi gecicek hergun yikanicak temiz giyinicek hergun camasir yikasanizda hemen kurumaz artik matematigi siz yapin
Ama heves edip lazim olmucak seylere kacmayin giyim bakim disindakileri ihtiyac oldukca gidip bebeginizle alirsiniz

Sorma bizimkiler de öyle

doğru söylüyorsunuz ihtiyaç olanları öncelik düşünmem lazım

Valla bende dayanamayıp almaya başladım insan görünce dayanamıyorki o yüzden erken diye çarşıya da çıkmak istemiyorum ama içim durmuyor :) ben dursam arkadaşlarım annem durmuyor sürekli bişeyler geldiği için insan almak da istiyor :)

Yalnız değilmişim ben mi acele ediyorum acaba diye düşünüyordum Elimde bitek lif örebilen ben şimdi kızım için battaniye öğreniyorum bir hevesle evlat herşeyi yaptırıyor

Yalnız değilmişim ben mi acele ediyorum acaba diye düşünüyordum Elimde bitek lif örebilen ben şimdi kızım için battaniye öğreniyorum bir hevesle evlat herşeyi yaptırıyor
Ah ah Allah'ım sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin canım çok güzel bir duygu sen hissetmeye başladın mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…