Tulum aldım ben daha 2 taneBen yaptım canım alışveriş herkes aynı şeyi söylüyor çok alma büyüyor hemen diye zaten mahrumiyet bölgesinde değilsen gerek olduğu zaman alırsın lazım olanı acil ihtiyaç olanları al yeter
Evet Konya'dayimBurada konyada mısın canım?
Vaktin çok daha alırsın canım ben de yeni tamamladım sayilirTulum aldım ben daha 2 tane
Bende konyalı yım canım hemşeriyizEvet Konya'dayim
Aynen insan duramiyor onu beklerken sabirsizlaniyorum Rabbim herkese yaşatsinBiz 7.haftamizdayiz ama imkanım oldukça bişeyler alıyorum elimde değil
Sorma bizimkiler de öyleBende çok almamayı düşünüyorum, bizde sele oluyor herkes getiriyor kıyafet atlet pijama vs. Zaten annem görümcem kayınvalidem çok meraklı şimdiden almaya başladılar zor tutuyorum :) ben pek bişey almam herhalde kendime alırım :)
doğru söylüyorsunuz ihtiyaç olanları öncelik düşünmem lazımEvet cabuk buyuyorlar ama kisin camasir kurutmak dert ihtiyactanda az almayin mesela yenidogan az alin 0_3ay daha fazla alin bebegin cisi kakasi gecicek hergun yikanicak temiz giyinicek hergun camasir yikasanizda hemen kurumaz artik matematigi siz yapin
Ama heves edip lazim olmucak seylere kacmayin giyim bakim disindakileri ihtiyac oldukca gidip bebeginizle alirsiniz
Amin canim benim Allah evlatlarımızi korusun olmayan kardeşlerimize de nasip etsin inşallahAynen insan duramiyor onu beklerken sabirsizlaniyorum Rabbim herkese yaşatsin
Aa sen merkezde misin pekiBende konyalı yım canım hemşeriyiz
Ben konya'da gelinim eşimin görevinden dolayı burdayız ama çok sevdim burayı benAa sen merkezde misin peki
Yalnız değilmişim ben mi acele ediyorum acaba diye düşünüyordumValla bende dayanamayıp almaya başladım insan görünce dayanamıyorki o yüzden erken diye çarşıya da çıkmak istemiyorum ama içim durmuyor :) ben dursam arkadaşlarım annem durmuyor sürekli bişeyler geldiği için insan almak da istiyor :)
Ah ah Allah'ım sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin canım çok güzel bir duyguYalnız değilmişim ben mi acele ediyorum acaba diye düşünüyordumElimde bitek lif örebilen ben şimdi kızım için battaniye öğreniyorum bir hevesle evlat herşeyi yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?