Alıp giydiremeyince daha çok üzülüyor insan benim bebisim yazın dogdu güzel güzel tulumlar aldım cicili bicicili giyemeden kücüldüSağol canim faydalı oluyor bu bilgiler az almaya çalışacağım
Beğenerek almışın sakla inşaAllah bi sonraki bebeğine giydirirsin aynı cinsiyet olursa:))Alıp giydiremeyince daha çok üzülüyor insan benim bebisim yazın dogdu güzel güzel tulumlar aldım cicili bicicili giyemeden kücüldü
Saklıyorum canım hayırlısı olmazsada hatıra buyuyunce gosteririmm :)Beğenerek almışın sakla inşaAllah bi sonraki bebeğine giydirirsin aynı cinsiyet olursa:))
Amin canım benim Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bi avazda kurtulursunInsaAllah annesi hayırlı sağlıklıca buyusunler bebislerimiz
Aynısını annem örüyor gerçekten Harika duruyor tavsiye ederimBuna daha başlamadım internetten buldum kolay gibi geldi canim kpss den sonra basliycam inşaAllah :))
Merhaba arkadaşım meraklianne10 diye blogum var oraya gebelikte neler yaşanıyor doğumumu nasıl yaptığımla ilgili makaleler yazdım yeni makalem de bebek alışverişi olacak takip edebilirsin ben 7 aylık bir anneyim ne gerekiyor ne lazım ne kullanışlı hepsini fotoğraflıyarak da anlatırım sorularınız da olursa onlar üzerine de makaleler yazarım alışverişimi çok iyi yaptım herşey kararındaydı gebe arkadaşlarım çok arıyorlardı o yüzden açtım bloğu daha çok yeni oradan başka sorularınız da olursa seve seve yardımcı olurum sevgiyle kalın hayırlı doğumlar inşallahAlışverişe başlayanlar yok mu kızlar
Sağol canim sana da hayırlı doğumlarmeraklianne10 bloğuma uğrayın bayanlar yardımcı olayım. ben yedi ay önce doğum yaptım bilgilerim çok taze seve seve yardımcı olurum alışveriş, ek gıdaya geçiş, banyo yaptırma her konuda fotoğraflayarak da anlatabilirim hayırlı doğumlar sağlılka sıhatle kucağınıza alın bebeğinizi inşallah sevgiler
Bu hafta sonu battaniyelerini ve hastane çıkışını almayı düşünüyoruz eşimleBnde liste yaptim bnde fazla almicam gerek oldugunda alirm
Güzel gerekli bir liste hazırlamışınızBen 6,5-7 aylık olmadan almayı düşünmüyorum sadece minik bi yastık yaptım kuzuma ama fikir olması için alacaklarımı yazıyım size kızlar.
2 hastane çıkışı,
6 adet zıbın,
1 ya da 2 tulum,
Ağız bezi,
1 kalın battaniye,
Çanta, portbebe, kanguru, ana kucağı bunlar set satılıyo zaten,
Bebek küveti ve küvet bezi,
Göğüs pedlerini ve süt sağma makinesini kuzenim verecek ki gerekli bence,
2 önlük,
2 yelek (benim bebekliğimden kalanları kullanıcam olmasa 4 tane alırdım),
Pudra, pişik kremi gibi şeyleri doğduktan sonra doktoru söyler diye tahmin ediyorum,
Beşik ve uyku seti (nevresim takımını sonra alırım sanırım),
Alt açma için pedler,
2. çocuğu düşündüğümden bütün bunları renksiz almayı düşünüyorum yani sarı, yeşil, beyaz gibi.
hastane çıkışını çok önermiyorum canım uzun süre giydiremiyorsun onun yerine 03 ay değil de 3-6 aylık alt üst takımlar alın derim ayaklı pantolonları bile iki ay giydirebiliyorsun belki üç ay da giyer ama bebeğin bacaklarını kasıyor görebiliyorsun bunu çoraptolon öneririm oğlum yedinci ayını bitirmek üzere hala giyiniyorBu hafta sonu battaniyelerini ve hastane çıkışını almayı düşünüyoruz eşimle
Peki canim ben bloğuna bakıyım bihastane çıkışını çok önermiyorum canım uzun süre giydiremiyorsun onun yerine 03 ay değil de 3-6 aylık alt üst takımlar alın derim ayaklı pantolonları bile iki ay giydirebiliyorsun belki üç ay da giyer ama bebeğin bacaklarını kasıyor görebiliyorsun bunu çoraptolon öneririm oğlum yedinci ayını bitirmek üzere hala giyiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?