Doğuma Hazırlık bebek alisverisinde aldiginiz ama sonra pisman oldugunuz urunler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

goxall

Hamd olsun bugunumuze...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
250
231
303
bebek alisverisinde aldiginiz ama pisman oldugunuz urunler nelerdir? Alnasamda olurmus dediginiz yada hic kullanmadim defiginiz urunler nelerdir?
Tecrubeli anneler biz tecrubesizlere yardimci olabilirler mi?

milyonlarca yenidoğan takımına gerek yokmuş mesela, hemen küçülüyolar çünkü..

milyonlarca yenidoğan takımına gerek yokmuş mesela, hemen küçülüyolar çünkü..

hastane çıkışı dedikleri şeyi kastediyorsun sanırım.. bence de haklısın. 1 takım aldım gerisini ayrı ayrı aldım ben de..

Zıbın takımlarının pişmanlığı çok oluyor çünkü bebek birinci aydan sonra inanılmaz bir büyüme gösteriyor öyle 10-15 takım almak büyük pişmanlık yapıyor... Benim bebeğim küçük doğmasına rağmen hızlıca uzadı hiç giydiremedigim takımları oldu.. patikli tulumlarinda 0-3 ay olmasını tavsiye ederim yeni doğan alınca elinde kalıyor malesef

Ben 2 tane 10 lu 2 tane 5 li takım aldım çok mu almışım

Bebek arabası puseti çok gereksiz . Ben şimdi koyacak yer bulamiyorum. Bebeği 9 aya kadar düzgünce oturtadının için kullanmadım da hiç. Almasam iyiymiş. Birde bebek yağı hiç kullanmadım. Sebamed in aldım. Onu da almasam iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…