Doğuma Hazırlık Bebek alisverisine ne zaman basladiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlar ben henuz 6 haftalik hamileyim. Sizce besik araba gibi seyleri almak icin cok mu erken ? Malum sitede subatta indirim var kacirmak da istemiyorum ama ters bisey olursa diye de bisey almak istemiyorum tabi sizler ne zaman alisverise basladinjz
merhaba merak ettm doğum gerçekleştmi

Maddi durumunuz müsaade ediyorsa, olumsuz bir durum olması ihtimalini göz ardı ediyorsanız istediğiniz zaman almaya başlayabilirsiniz. Ben her şeyi (bebek arabası, puset vs dahil) 13.haftada aldım. Dolap, etajer, alt değiştirme ünitesini 18.haftada aldım. Kıyafetlerini zaten öğrenir öğrenmez almaya başladım. Mutluluğunuzu yaşayın. Bu süreçte bir sıkıntı olursa satarım veya saklarım Allah bir daha nasip eder inşallah diye düşünerek bunları yaptım. Şuan 26.haftadayım. 38.haftada bile alsanız olacak olan doğumda veya doğumdan sonrasında bile olur. Tamamen sizin maddi imkanlarınıza, depolayacak alanınıza bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…