- Konu Sahibi ayseayseli
doğunca hiç midesi bulanmaz.hatta kakasını yapsın diye başında bekler.yapınca da şaheser görmüş gibi mutlu olur.sen üzme tatlı canını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psikolojik mi bilmiyorum hamile olduğumdan beri bu bebeğin tüm bakımı benim üzerime mi kalır diye bir endişe var içimde. bazen diyorum yaşayıp gör ama elimde değil takıyorum .tatlim bunlar hamilelik piskolejisi iste brnimde bogle sorunlarim vardi ama kizimizi kucagimiza aldimizda. Hersey degisti. Sizinde bogle olacaktirdir uzme kendini zaten sen onu. Yuzunu gordugunde hayattaki h÷seydeb
N vaz gecip. Ona adicaksin kendi esinde ilgilenir simdi tartismanizin bir anlami yok belki esin herseyinle ilgilenecek kirmayon birbirinizi
evlenmeden önce eşim her türlü yardımcı olurum demişti ev işinde ama gel gör ki benim beklentilerimle onunki uyuşmadı ben tencere yıkamasını düşünürken o tabakları suya tutmaktan ya da bazen makineyi boşaltmaktan bahsediyormuş yardım derken.
şimdi de bebek doğmadan önce her türlü ortak yaparım diyemiyormuş çünkü sonradan beklentilerimiz uyuşmuyormuş. hani ben hani yedircektin hani ilgilenecektin derim diye.
arkadaşları geliyor bize mesela ama kadın emziriyor babası alıyor gazını çıkarıyor herkesin içinde alt değiştirdi falan. tebrik ettim tabi biz de böyle olur muyuz gibi konu oldu.mamasını yediririm ilgilenirim ama alt değiştiremem dedi midesi bulanırmış. benim de tepem attı. çünkü eşim çocukları çok sever kendi ısrar etti bebek için de zaten.
şimdi kim haklı arkadaşlar ben abartıyor muyum şimdiden endişelenmek gereksiz mi?
Kesinlikle her kelimesine katiliyorum soylediklerinizin..Çok ilginç.bebeğinizin doğum heyecanını yaşamak yerine bu tarz küçük hesaplara mi girdiniz?siz işi yarın öbür gün inada bindirip,o temizleniyor ozaman bende yapmam dersiniz. Acıdım bebecige şimdiden.eskiden boyle saçma şeylere takılmazdı insanlar.zaman değiştikçe sorunlarımız tuhaflasiyo,yada sorun ettiklerimiz.bu benim düşüncem tabi. geçen sene doğuma giderken çok heyecanlı mutluydum. Kafamda binbir soruda vardı. Ama sorunlar arasına bebek bezi koymak hiç aklıma gelmedi. Mesela şunu sordum kendime hep;bu dünyaya 2.bebeğimi getirmekle doğru mu yaptım?onu bu dünyadaki pisliklerden sapiklardan kötülüklerden TERÖRDEN koruyabilecekmiyim?karnı tok, ruhu huzurlu ve mutlu,geleceği güzel olacakmı?ben bunları verebilecekmiyim cocuklarima?şu son günlerde her an heryerde, bomba patlama ihtimali yaşanırken,korkuyla çocuğumu okula gönderiyorken,bugün de eve sağ salim gelir inşallah diye korkuyla beklerken,okul servisine molotof kokteyli atılip yavruma bir şey olma ihtimali ve korkusunu yaşarken,kusura bakma konunuz saçma sapan geldi bana.benim cocuklarim şu türkiye sınırları içinde güvenle huzurla korkusuzca yaşasın da,ÖLMESİNDE ben onu yikarim da yediririmde altınida değiştiririm bir gün ah demeden bakarım. Çocuklar ölüyor bu ülkede mutsuz aç korkak annesiz babasız çocuklar...
Aynen her cümlesine katılıyorum,Çok ilginç.bebeğinizin doğum heyecanını yaşamak yerine bu tarz küçük hesaplara mi girdiniz?siz işi yarın öbür gün inada bindirip,o temizleniyor ozaman bende yapmam dersiniz. Acıdım bebecige şimdiden.eskiden boyle saçma şeylere takılmazdı insanlar.zaman değiştikçe sorunlarımız tuhaflasiyo,yada sorun ettiklerimiz.bu benim düşüncem tabi. geçen sene doğuma giderken çok heyecanlı mutluydum. Kafamda binbir soruda vardı. Ama sorunlar arasına bebek bezi koymak hiç aklıma gelmedi. Mesela şunu sordum kendime hep;bu dünyaya 2.bebeğimi getirmekle doğru mu yaptım?onu bu dünyadaki pisliklerden sapiklardan kötülüklerden TERÖRDEN koruyabilecekmiyim?karnı tok, ruhu huzurlu ve mutlu,geleceği güzel olacakmı?ben bunları verebilecekmiyim cocuklarima?şu son günlerde her an heryerde, bomba patlama ihtimali yaşanırken,korkuyla çocuğumu okula gönderiyorken,bugün de eve sağ salim gelir inşallah diye korkuyla beklerken,okul servisine molotof kokteyli atılip yavruma bir şey olma ihtimali ve korkusunu yaşarken,kusura bakma konunuz saçma sapan geldi bana.benim cocuklarim şu türkiye sınırları içinde güvenle huzurla korkusuzca yaşasın da,ÖLMESİNDE ben onu yikarim da yediririmde altınida değiştiririm bir gün ah demeden bakarım. Çocuklar ölüyor bu ülkede mutsuz aç korkak annesiz babasız çocuklar...
Bu konu karışır
Kız bebeğinin bezini babası değiştiremezcilerle
Hayır efendim ben emziriyorum zaten, bi zahmet alt değişmeyi baba yapsıncılar ( ben bu gruptanım ) kapışır
Çok ilginç.bebeğinizin doğum heyecanını yaşamak yerine bu tarz küçük hesaplara mi girdiniz?siz işi yarın öbür gün inada bindirip,o temizleniyor ozaman bende yapmam dersiniz. Acıdım bebecige şimdiden.eskiden boyle saçma şeylere takılmazdı insanlar.zaman değiştikçe sorunlarımız tuhaflasiyo,yada sorun ettiklerimiz.bu benim düşüncem tabi. geçen sene doğuma giderken çok heyecanlı mutluydum. Kafamda binbir soruda vardı. Ama sorunlar arasına bebek bezi koymak hiç aklıma gelmedi. Mesela şunu sordum kendime hep;bu dünyaya 2.bebeğimi getirmekle doğru mu yaptım?onu bu dünyadaki pisliklerden sapiklardan kötülüklerden TERÖRDEN koruyabilecekmiyim?karnı tok, ruhu huzurlu ve mutlu,geleceği güzel olacakmı?ben bunları verebilecekmiyim cocuklarima?şu son günlerde her an heryerde, bomba patlama ihtimali yaşanırken,korkuyla çocuğumu okula gönderiyorken,bugün de eve sağ salim gelir inşallah diye korkuyla beklerken,okul servisine molotof kokteyli atılip yavruma bir şey olma ihtimali ve korkusunu yaşarken,kusura bakma konunuz saçma sapan geldi bana.benim cocuklarim şu türkiye sınırları içinde güvenle huzurla korkusuzca yaşasın da,ÖLMESİNDE ben onu yikarim da yediririmde altınida değiştiririm bir gün ah demeden bakarım. Çocuklar ölüyor bu ülkede mutsuz aç korkak annesiz babasız çocuklar...
bebeğin altını 1 kişinin değiştirmesi önemli bencepsikolojik mi bilmiyorum hamile olduğumdan beri bu bebeğin tüm bakımı benim üzerime mi kalır diye bir endişe var içimde. bazen diyorum yaşayıp gör ama elimde değil takıyorum .
evlenmeden önce eşim her türlü yardımcı olurum demişti ev işinde ama gel gör ki benim beklentilerimle onunki uyuşmadı ben tencere yıkamasını düşünürken o tabakları suya tutmaktan ya da bazen makineyi boşaltmaktan bahsediyormuş yardım derken.
şimdi de bebek doğmadan önce her türlü ortak yaparım diyemiyormuş çünkü sonradan beklentilerimiz uyuşmuyormuş. hani ben hani yedircektin hani ilgilenecektin derim diye.
arkadaşları geliyor bize mesela ama kadın emziriyor babası alıyor gazını çıkarıyor herkesin içinde alt değiştirdi falan. tebrik ettim tabi biz de böyle olur muyuz gibi konu oldu.mamasını yediririm ilgilenirim ama alt değiştiremem dedi midesi bulanırmış. benim de tepem attı. çünkü eşim çocukları çok sever kendi ısrar etti bebek için de zaten.
şimdi kim haklı arkadaşlar ben abartıyor muyum şimdiden endişelenmek gereksiz mi?