Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek Anneleri yardım lutfenn

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
88
30
Bebeğin doktor Kontrolündeki kilosu ile sağlık ocagindaki kilosu bir olmayan var mu? Doktor kontrolünde 1 buçuk kilo eksik sağlık ocağında 1 buçuk kilo fazla çıkıyo. 300 500 gr. değil tam 1buçuk kilo fark! Hangisine inanacagimi bilemiyorum :(

Dijitaller daha kesin sonuc veriyor o kadar fark etmez 100 gr 200 gr olsa normal dicemde birinden birinde hata var demekki saglik ocagi sana yakinsa bir iki kere ust uste tarttir bak bakalim aynimi

Evinizde hassas baskul varsa onunla deneyin. Bebek terazileri sık kullanildigi icin ayarlari cabuk bozuluyor belirli araliklarla kalibre edilmeleri gerekiyor, genelde saglik ocaklari daha iyi takip ediyormus ama yerine gore degisiyordur eminim.

Valla öyle yapıcam galiba. Sağlık ocagindaki hemşirelerin dediğine göre tartilari her ay kontrolden geçiyo mus yanlış olmasi imkansız diyolar. Sagkik ocagina gire 1 bucuk kilo almis.Kendim de kucağıma aldığımda kilo aldığını hissediyorum.. Doktor a bakarsak bu ay 200 gr almis dedi şok oldum :(

Bence sağlık ocağı doğrudur mama falan önerecekse doktor...
Dijital tartınız varsa önce kendiniz tartılın sonra Bebek'le çıkın aradaki farkı hesaplayın

Bebeğin doktor Kontrolündeki kilosu ile sağlık ocagindaki kilosu bir olmayan var mu? Doktor kontrolünde 1 buçuk kilo eksik sağlık ocağında 1 buçuk kilo fazla çıkıyo. 300 500 gr. değil tam 1buçuk kilo fark! Hangisine inanacagimi bilemiyorum :KK43:
Bizde oglumu dijital baskulde esimin kucaginda tarttik hep,sonuc asagi yukari hep dogru cikti.Bir de oyle deneyin derim:)

Back
X