Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar merhaba adetime 9 gün var kahve leke gelmiş sancılandım WC ye gittim baktım bakhve pembe arası akıntı niye olur ki yan

Hamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş🥲🥲🫂🫂
Ayyy benim de duygulanmammm allahımmm nasıl mutlu oldum maslalah size ya hayırla kucağına al sürecin çok kolay geçsin Nisan annesi

Ayyy benim de duygulanmammm allahımmm nasıl mutlu oldum maslalah size ya hayırla kucağına al sürecin çok kolay geçsin Nisan annesi
O kadar korkarak yaptım kii o kadar uzaktı ki bana şu çift çizgiyi görmek negatif olucak diye bakmadan yaptım koydum 2 dk a sonra baktım ki bebişim ordaa🥲🥲🫂🫂 Allah ım razı olsun hepinizden Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsiinn 🥲🫂💖🌸

O kadar korkarak yaptım kii o kadar uzaktı ki bana şu çift çizgiyi görmek negatif olucak diye bakmadan yaptım koydum 2 dk a sonra baktım ki bebişim ordaa🥲🥲🫂🫂 Allah ım razı olsun hepinizden Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsiinn 🥲🫂💖🌸
Biz sana demiştik demiii hemen git kan ver hemennnn

Ayy daha çok korktum şuan yaa yalancı olabilir mi diyosunn🥺🥺
Benim salı 2 tabe çarşamba 1 tane bunlar hep negatifti ama perşembe yaptığım anında pembe çıktı ama cuma yaptım negatifti😪kan ver canim insallah doğru çıkar ben artık asla test yapmiycam okadar uzuldumki awoxa çok güveniyordum çok heveslenmesin onda gorunce😪😪

Back
X