Bebek arabası öneri?

Bebek arabasi alirken dikkat edilecek bazi onemli hususlar var onlari paylasmak istedim.
- tentesi bebegi kapatacak kadar kapanmali yukarida yarim kalmamali
- puseti bebek arabasi takiliyken uzerine takilmali daha korumali oluyor diger turlu puset tek basina takildiginda daha korumasiz kaliyor ayrica pusetlerin tenteleri yarim kapaniyor bu nedenle digerinin tentesiyle bebis tamamen korumada oluyor.
-On tekerlekleri yakin olmali manevra daha rahat oluyor
Bir arkadasimin joie marka araba kullaniyor bu ozellikler o bebek arabasindada var cok kullanisli onerebilirim
http://mobil.e-bebek.com/joie-literax-bebek-arabasi-black-chilli_JOI-S1112BEBCH

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim oglumun casual cadillac ama yukarida yazdigim daha kullanisli rengi kirmizi bizim ileride kizim olursa inun icinde kullanirim kirmiziyi seviyorum erkek bebislerede yakisiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim yeğenimin bebek arabası ve mama sandalyesi chicco çok kullanışlı ve güvenli Hoppa

Canım hediye etmek istiyorum demişsin ama bence bebisin anne babasinin fikrini de al. Çünkü sen çok begenirsin kullanisli gelir belki onlara uymaz. Mesela tüm özellikleri vardır ama büyüktür evde koyacak yer bulamazlar Bagaja sığmaz kullanissiz olur. Tabi bu bi örnek. O yüzden fikir alsan iyi olur. En azından agizlarini bir ara.

Casual cadillac kırmızı kullanıyorum hem kullanışlı hem hafif diğer arabalara göre. Şuan kızım için kullanıyorum ama oğlum olursa da kullanabilirim unisex bi renk bana göre. Ben 500 tl aldım eminönünden

Back
X