• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Arabası / Puset ?

sah2011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
7
0
1
38
Sevgili anneler,
Bebek arabası konusunda önerilerinizi bekliyorum. Kriterler ne olmalı? Hafifliğine mi, malzemesine mi, kaplayacağı yere mi dikkat ederek satın alınmalı? Bir de ne zamandan itibaren kullanmaya başlıyoruz? Ben bebeğim için puset aldım, hastaneden eve taşımak için şarttı zaten ama yakın zamanda uzağa taşınacağım için bebek arabası konusunda kararsızım. Deneyimli anneler yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba bence en basiti en kalitelisi en pratigi en hafifi en cok ise yarayani olan maclaren questi tavsiye ederim bircok marka kullandim ama bnm fikrim hepsi gereksiz zaten kis geldi cok disari cikmayacaksiniz yazada biraz buyuyecek rahatca oturacak duruma gelecek ozama size lazim olan hafif ve tek elle acip kapanabilir bir araba olacak diger arabalarda cok ugrasirsiniz bence bir kere alin daha sonra birde bastona para vermeyin..eger bu cok pahalu derseniz joie brisk mavisi cok guzel birde onu dusunun derim..yada chicco liteway...

Merhaba bence en basiti en kalitelisi en pratigi en hafifi en cok ise yarayani olan maclaren questi tavsiye ederim bircok marka kullandim ama bnm fikrim hepsi gereksiz zaten kis geldi cok disari cikmayacaksiniz yazada biraz buyuyecek rahatca oturacak duruma gelecek ozama size lazim olan hafif ve tek elle acip kapanabilir bir araba olacak diger arabalarda cok ugrasirsiniz bence bir kere alin daha sonra birde bastona para vermeyin..eger bu cok pahalu derseniz joie brisk mavisi cok guzel birde onu dusunun derim..yada chicco liteway...

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Açıkçası çok kısa süre kullanacağımız için çok para harcamak da istemiyorum bebek arabası için. Tabi almışken de kullanışlı olmalı. Şimdiden almayıp birkaç ay sonra, kullanılacak zamanda ve yerde almakta fayda var sanırım..

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Açıkçası çok kısa süre kullanacağımız için çok para harcamak da istemiyorum bebek arabası için. Tabi almışken de kullanışlı olmalı. Şimdiden almayıp birkaç ay sonra, kullanılacak zamanda ve yerde almakta fayda var sanırım..

isterseniz bende maclaren quest ve quiny zapp xra var herikisi de çok kullanışlı .

Merhabalar ben sunny baby trawel sistem bebek arabasi kullandm cok memnun kaldim ozelligi 3 tekerlekli on teker 360 derece dondugu icin ve tekerleri buyuk oldugundan sizin itip kakmaniza gerek kalmadan yani sizi yormadan surulmesi ben cok memnun kaldim araba akiyor resmen ...puseti arabaya takilip cikarilabiliyor ilgilenirseniz resim atabilrim 800 tl ye aldim 350 tl y3 verebilirm yepyenidir ...iyi gunler

Merhabalar ben sunny baby trawel sistem bebek arabasi kullandm cok memnun kaldim ozelligi 3 tekerlekli on teker 360 derece dondugu icin ve tekerleri buyuk oldugundan sizin itip kakmaniza gerek kalmadan yani sizi yormadan surulmesi ben cok memnun kaldim araba akiyor resmen ...puseti arabaya takilip cikarilabiliyor ilgilenirseniz resim atabilrim 800 tl ye aldim 350 tl y3 verebilirm yepyenidir ...iyi gunler

Resim varmi

Chicco urban kullanıyoruz çok memnunum. Ne aradığınıza bağlı benim için önemli olan ilk aradığım özellik bebeğimin rahat etmesiydi. Makam arabasında gibi çok rahat.

T
Merhabalar ben sunny baby trawel sistem bebek arabasi kullandm cok memnun kaldim ozelligi 3 tekerlekli on teker 360 derece dondugu icin ve tekerleri buyuk oldugundan sizin itip kakmaniza gerek kalmadan yani sizi yormadan surulmesi ben cok memnun kaldim araba akiyor resmen ...puseti arabaya takilip cikarilabiliyor ilgilenirseniz resim atabilrim 800 tl ye aldim 350 tl y3 verebilirm yepyenidir ...iyi gunler[/Q

Teşekkürler ama dediğim gibi hemen şimdi almayı düşünmüyorum; bebeğimin şimdiden bir sürü eşyası var, bir de bebek arabası taşımak zor olacak

Chicco urban kullanıyoruz çok memnunum. Ne aradığınıza bağlı benim için önemli olan ilk aradığım özellik bebeğimin rahat etmesiydi. Makam arabasında gibi çok rahat.

Chicco'nun ürünleri hem portatif hem rahat görünüyor. Satın alırken kesinlikle ilk tercihlerim arasında yer alacak, teşekkürler..

ben de chicco urban almak istiyorum ama her şeyiyle birlikte 1.300 tl civarı tutuyor. acaba çok mu tutuyor diye düşünmeden edemiyorum. tamam bebeğim rahat olacak ama sonra bi de baston puset mi almam gerekecek acaba?

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.

Sürekli tek başınıza dışarı çıkıyorsanız biraz ağır urban ben genelde eşimle çıktığım için sorun olmadı ağır olması. Bizde oto koltuğu vardı o yüzden tek arabayı 759 liraya aldık. Birde renk paketi var onu ayrı aldık içinde minderi tentesi felan var. İlerde baston puset almaya gerek olurmu bilmiyorum benim bebeğim daha 4 aylık şimdilik rahat kullanıyoruz. Çok kaliteli ve güzel bir araba ama kullanım kolaylığını zaman gösterecek. Biz bikaç aydır kullanıyoruz bir sorun çıkmadı. Hatta tekerleklerini silip evde de kullanıyoruz bebeğim içinde çok güzel uyuyor mutfakta iş yaparken bile ayağımla ileri geri yapıp uyutuyorum kızımı. Merak ettiğiniz bir özelliği varsa sorabolirsiniz. Yeni bir model olduğu için internette çok yorum yok ben çok araştırmıştım.

Back
X