- Konu Sahibi emotionleon
-
Arkadaşlar ben de kararsizim araba konusunda; maclaren techno xt mi yoksa xlr mi daha iyidir sizce?
Kullanan var mi sanirim tek fark xlr ye anakucagi yerleştirme sansimizin olmasi ya da baska farklar var mi ve techno xt alanlar dogumdan itibaren rahat
Kullaniyorlar mi?
Yardımlarınızı bekliyorum:)
eveeet maclaren xt mi yoksa bu travel sistem bebek arabaları mı hamileliğimde uzun süre düşündüm ve kızım şu an 6 aylık:) bebeğim doğmadan önce son bi kararla maclaren techno xt aldık. inanılmaz hafif diğerlerine göre ve sürüşü çok rahat. ama tek dezavantajı çift yönlü kullanılmadığı için ilk aylarda bebeğin yüzünü görememek oluyor ve arabanızda bebek ana kucağında mışıl mışıl uyurken onu alıp bebek arabasına koymak zor oluyor. ama kızım şimdilerde artık oturabildiği için ve etrafı izlemeye başladığı için rahat rahat gezziyoruz ve çok memenunuz. özetle maclaren xt ilk aylar için biraz sıkıntı ancak sonrasında çok kullanışlı. eğer ilk 4-5 ay çok gezmem diyorsanız o ağır ve hantal travel systemlere hiç gerek yok. arabanın tam yatma özelliği ve boyun desteği olması da büyük avantaj bu arada. ha çok param var diyorsanız ikisini de alın:) şaka bi yana ilk aylar biraz sıkıntı olmasına rağmen emin olun sonraki 3-4 sene çok rahat kullanabileceğiniz tasarımı da çok şık olan bi seçim :)
bence hafif olmasına ve tam yatmasına onem verın..agır arabalar bır sure sonra baston pusetlerle yer degıstırıyor...
Bence bu bahsedilen fiyatlar aşırı. Bir bebek arabasına travel sistemse en çok 600 lira değilse en çok 400 lira bütçe normal. Gereksiz masraf bence, çünkü hepsi aynı işlevi görüyor, mesele iyi seçmekte. Örneğin bu arabanın özellikleri her yönden iyi ve yeterli. Massimo Ricco Fulmine Çift Yönlü Bebek Arabası seckinlerbebe.com
ya da bu araba;
en ucuz Sunny Baby SB-338 Partner Travel Sistem Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
Size daha bir sürü bunlar gibi örnek bulabilirim.
Bence bebek arabasına ayırdığınız parayı da altın yapıp kenara atabilirsiniz, ilerde çok lazım olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?