Bebek arabası yardımmm:(

Zeyno07

AnneOlmak
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
36
1
16
Antalya
Bebek arabası için tavsiye ve önerilerinizi yazarmısınız lütfen... Ben çok kararsızım. Wollex new york aldım fakat değişim düşünüyorum herşeyi mükemmel süper sadece biraz büyük olduğundan evim küçük olduğundan koyacak yerim yok günlük kullanımda. Şimdi duruyr değişim için. Bana satıcı chicco little way plus önerdi wollexden sonra ne yapmalıyım. O da çok küçük gibi. Sevgili annelerr bekliyorum cevaplarınızııı??? :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebek arabası için tavsiye ve önerilerinizi yazarmısınız lütfen... Ben çok kararsızım. Wollex new york aldım fakat değişim düşünüyorum herşeyi mükemmel süper sadece biraz büyük olduğundan evim küçük olduğundan koyacak yerim yok günlük kullanımda. Şimdi duruyr değişim için. Bana satıcı chicco little way plus önerdi wollexden sonra ne yapmalıyım. O da çok küçük gibi. Sevgili annelerr bekliyorum cevaplarınızııı??? :)))

Chicco lite WAY çok güzel ama bende katılıyorum arabanız varsa sığıyo mu deneyin. Bi de çok ağır bişe mi ona da dikkat edin alırken.

merhaba, kiddy city'n move öneririm. alman markası baston puset ama çok konforlu. hello baby mağazalarında var. sevgiler.

Kesinlikle baby2 go 8809 proton öneririm. Hem hafif hem de görünüş itibariyle çok güzel ve sürüşüde konforlu . Ayrıca kolay katlanıyor ve katlandığında baston arabalar gibi küçük oluyor , kolay taşınıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum

Bende liteway i düşünüyorum ama tek yön olması aklıma takılıyor yoksa alan herkes çok memnun

Bende çok memnunum ama şu anda oğlum 9 aylık çok rahat bir araba fakat bebekken onu görme ihtiyacı hissediyorsun oda seni yoksa ağlıyor. Başkaları bu sorunu yaşadımı bilemem ama oğlum beni görmeyince tedirgin olup ağlıyordu. Şimdi ise öyle bir sorunum yok aksine çok rahat taşınmasıda kolay arabayada kolay sığıyor ve yer kaplamıyor. Düşünüp karar vermek lazım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lite way kullanışlı ve pratik bir araba ama bagajınıza sığıp sığmayacağını mutlaka deneyin. Bende Opel corsa var ve bagaja boyundan dolayı sığmıyor.. Bu arada ben de concord kullanıyorum bebeğim için, maxi cosi ana kucağıyla beraber. Çok çok konforlu ve sürüşü rahat bir araba. Biraz büyük ama en azından bagajıma sığıyor :) tavsiye ederim

chicco little way araba aldım bende çok memnunum tek kötü özelliği çift taraflı değil ama ben hiç umursamadım yağmurluğu var ,kışlık tulumu var üstelik tam yatıyor çabuk katlanıp çabuk açılıyo çokta hafifi valla ben yeni doğdu başladım kullanmaya 1 haftalıktı kızım üstelik çok hafif her yere sığıyor izmirde yaşıyorum otobüsler alırken hiç sorun etmiyor ama minübüsler açık araba görünce almıyolar katlayıveriyorum bi elimde kızım tek elimle katlanıyor kendini kitlyor tek elimlede açıyorum ço pratik bağajlarada sığar çünkü ön tekerleri portatif çıkabiliyor eğer imkanınız varsa pusetli olanları var onada bakabilirsiniz ama o bundan biraz daha ağırrrr şimdiden hayırlıııı olsunnn

Back
X