- 7 Haziran 2023
- 30
- 11
- 18
- 29
- Konu Sahibi bebekbekleyenanne
-
Tesekkür ederim siz bunu mu kullanıyorsunuzJoie chrome
Siz kullandınız mı memnun musunuzElele - Ali Road 2
Evet 15 aydır bu arabayı hergün kullanıyorum çok çok memnunumTesekkür ederim siz bunu mu kullanıyorsunuz
Cybex eezy s twist, bütçeniz uygunsa ben çok memnunum. Travellar gibi ağır da değil, sürüşü rahatKullanışlı kaliteli uzun süre kullanabileceğim bebek arabası önerilerinizi alabilir miyim ?
Evet e bebekte bir gidip bakın isterseniz tip olarakta kullanış sağlamlık olarakta güzelTesekkür ederim siz bunu mu kullanıyorsunuz
Arastırdım herkes sizin gibi memnun kalmıs ama şansıma heryerde tükenmis hiçbir sitede yokEvet 15 aydır bu arabayı hergün kullanıyorum çok çok memnunum
çok pahalıymıssaCybex eezy s twist, bütçeniz uygunsa ben çok memnunum. Travellar gibi ağır da değil, sürüşü rahat
Arastırıcam tesekkürlerEvet e bebekte bir gidip bakın isterseniz tip olarakta kullanış sağlamlık olarakta güzel
Uçtu malesef fiyatlarçok pahalıymıssa
Bunu sizin yazınızda gördüm araştırdım bugün. Eğer puset ihtiyacım olmasaydı bende kesinlikle buna bakabilirdim. Baya güzelmişJoie chrome
Puset takılabiliyor buna e bebekte inceleyin istersenizBunu sizin yazınızda gördüm araştırdım bugün. Eğer puset ihtiyacım olmasaydı bende kesinlikle buna bakabilirdim. Baya güzelmiş
Aaa ilk fırsatta gidip bakıcam. Teşekkür ederimPuset takılabiliyor buna e bebekte inceleyin isterseniz
Merhaba kaç yaşa kadar kullanılır acaba bu araba? Boyu uzadıkça kısa ve dar gelecek gibi duruyor.Evet 15 aydır bu arabayı hergün kullanıyorum çok çok memnunum
fiyat olarakta baya yakınlar buna da bakayım teşekkür ederimChicco goody plus tavsiye edebilirim. Yenidoğan döneminde puset takılabiliyor aparatı ile birlikte, 22 kg taşıma kapasitesi de var kabin boy otomatik kapanma özellikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?