Bebek arabası

Ben kraft onyx nv aldım. 2 aydır çok memnunum.

İçi geniş ve uzun diyorsunuz yani ? Örneğin rahat 3 4 yaşı görür mü?
Evet şimdi model özelliklerine sitesinden tekrar baktım 0-25 kilo arası ve 0-4 yaş kullanımı var. Bencede biz suan 2 yaşındayız 4-5 yaşı görür rahatlıkla içi oturduğu Kısım geniş ayaklarıda sığar rahatlıkla diye düşünüyorum çok kaliteli bi araba satmayıp ilerde nasip olursa ikinciyede bunu kullanırım o derece.

Veee aldım hepsiburada da kampanya var 6089 a geldi. Normalde 8700 TL idi. Vallahi desteğiniz için teşekkür ederim umarım uzun seneler götürür beni. Biraz ağır sanırım sadece dimi? 11 kg yazıyor

Veee aldım hepsiburada da kampanya var 6089 a geldi. Normalde 8700 TL idi. Vallahi desteğiniz için teşekkür ederim umarım uzun seneler götürür beni. Biraz ağır sanırım sadece dimi? 11 kg yazıyor
Rica ederim çok güzel fiyat hayırlı olsun. Ağır gerçekten tam kilosunu hatırlamıyorum ama çok sağlam dağ taş dinlemez her yeri gezebilirsiniz ülke ülke gezdi araba şimdi tekrar gidiyoruz haftasonu o arabayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…